DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> exista vreun service unde sa pot asista la revizie?

tibi_thomas
post 29 Sep 2004, 10:34
Post #31

Membru incepator

Group: Members
From: Cluj - Napoca

ok, Marty, dau o cautare :oops:

--------------------
Dacia Logan 1.5 dci 2007 Ambition
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Marty
post 29 Sep 2004, 10:51
Post #32

Membru cu privire de ansamblu

From: Corbu

--------------------
Gillette De unica folosinta 2011 - B 999 NAM
Mindru absolvent de grup scolar.
+
tibi_thomas
post 29 Sep 2004, 13:03
Post #33

Membru incepator

From: Cluj - Napoca

multam' din nou, Marty. Mare domn !

--------------------
Dacia Logan 1.5 dci 2007 Ambition
+
Xilviu
post 4 Oct 2004, 13:55
Post #34

Membru incepator

From: Bucuresti

QUOTE(klaus @ 30 Aug 2004, 15:38)
eu la dacoserv ferentari (pe soseaua salaj) intotdeauna am stat langa mecanic, si nu a fost nici o problema.
*

am si eu 8500 km si tot la Dacoserv din ferentari ma gandesc. Cat a costat?

--------------------
Renault Megane Bicorp 2005, 1,5dci
+
laurh
post 13 Oct 2004, 17:06
Post #35

Membru autentic

mai oameni buni, eu stiam de un dacoser in militari, pe Preciziei. mai e altu in afara de ala ?

--------------------
+
Ant
post 21 Oct 2004, 13:51
Post #36

Utilizator resuscitat

Postez aici ca poate va ajuta pe cineva :
revizie 10.000 km Slz
Service Autocenter Venerei
Programare: nu este nevoie - totul e sa ajungi la ei la 8.00
Poti sa asisti la reparatii (daca vrei poti sa tragi cu mecanicul de toate cele).Iti strang diverse suruburi si iti verifica nivelul lichidelor (de la masina : baterie, frana, radiator, servo...etc ).De asemena iti verifica si cursa ambreiajului.
Pret revizie : 540.000 ROL (consumabilele achizitionate separat)
Mecanicul nu mi-a pretins nimic, nu mi-a trecut pe factura un bidon de 1l de Glaceol ... si 1l de apa distilata, nici vreo 2 coliere folosite la prinderea diverselor cabluri ) - i-am platit 150k (Glaceol+apa ).I-am lasat 200.000 ca poate mai am nevoie de el si imediat mi-a dat numarul de telefon si mi-a spus sa-l caut oricand am vreo problema.
Pret consumabile (3l ulei DaciaOil, filtru ulei, placute frana - tot d'alea de origine de kk ca scartaie iar ) = 1.600.000 (de la piese auto Aleea Parva - Dr. Taberei)
Cost total : revizie+consumabile+bacsis = 2.500.000 lei

--------------------
Opel Vectra 2005 cu remorca - B .. AIT
Daca nu merge cu ciocanul din prima, incercati un ciocan mai mare
+
GABONE77
post 23 Oct 2004, 12:05
Post #37

el jefe

eu am fost sa imi rezolv cateva probleme in garantie la masina si am fost la DacoServ Militari ca erau cei mai aproape de mine exceptan Adras si Latin Efe care nu o sa calc pe acolo vreodata.
Baietii f amabili te lasa sa stai langa masina sa ii stresezi cu intrebari si tot asa.Sambata dimineata nu e nimeni pe acolo si se ocupa de tine imediat cum vii.Pt probleme in garantie trebuie sa ai caietul ala de garantii si copii dupa factura masinii.Au fost f amabili si bacsisul m-a costat doar 50 mii.
Eu zic ca sunt super tari daca vreti va faceti si programare sa fiti siguri ca nu stati la coada si nu bateti drumul degeaba.Asta e siteul : www.dacoserv.ro

This post has been edited by GABONE77: 23 Oct 2004, 12:06

--------------------
Dacia Sandero 2009 1.6 MPI Laureate - TPG
cine e bun e bun si cand e rau
+
sod
post 23 Oct 2004, 19:54
Post #38

Membru autentic

From: Iasi

eu am facut revizia la Caremil in Iasi, m-a costat 1.3 mil si 4 tigari pe care le-am fumat de nervi afara. Destul de decent, au uns, schimbat, completat ce era nevoie.

--------------------
Renault Megane Estate Privilege dCI - B-xx-GNU
+
Cristi-MDB-
post 24 Oct 2004, 10:39
Post #39

Membru incepator

QUOTE(Bogdy @ 29 Sep 2004, 06:52)
Bucuresti...Bucuresti...Bucuresti...De Cluj stie careva ceva.Si eu tre sa o fac si nu prea am idei.
*

Salutare natiune.Is de ceva vreme pe paginile Daciaclub de unde am invatat multe lucruri interesante dar is numai de curind membru
Am intrat si eu in discutie pt ca am vazut un consatean de-al meu wink.gif care intreaba unde se pot face reviziile la dacia.Eu decand mi-am luat solenza iun 2003 si am 35.000km reviziile le-am facut numai pe Feleac si pot sa zic ca lucreaza curat,poti sa sti langa masina fara probleme,pana acum mi-am adus eu toate materialele pt revizie fara probleme ,doar la ce-a de 30k mi-or zis ca ar fi bine ca data viitoare sa cumpar de la ei ca nu apar in calc cu materiale cump de la ei si atunci dacia nu o sa imi mai dea garantie.Oare?

--------------------
Solenza Confort - cj-08-mdb
+
PowerHorse
post 17 Dec 2004, 21:33
Post #40

Membru incepator

Salut din nou,
eu am deschis acest subiect si am ezitat sa mai raspund de mult timp, au trecut deja 3 luni de la revizia de 10k din dacoserv salaj ( nu am fost prea multumit, m-au lasat sa stau langa ea, dar m-a costat 3.5 mil lei, ulei, filtru, placute frana).
Placute cred ca mi-au pus textar, dar sincer dupa inca o mie de km pana acum ( 17k) imi scartie din cand in cand si e de la placute sigur (numai putin daca pisc frana nu mai scartie smile.gif.
Intre timp mi-am schimbat singur uleiul cu ARAL 5w40. Nu sesizez diferente la zgomot sau altceva....( ba chiar cred ca pentru 3 secunde dimineata aud un tzacanit - acel tzacanit celebru ). Parca e zgomotul mai scazut la 6000 rpm ( m-am facut cu un focus de 1.4 la liniuta si am castigat wink.gif sorry pentru offtopic )

Pentru revizia de 20k o sa ma duc la un service dacia unde cunosc un mecanic ( deci o sa stiu sigur cui dau spaga si va trebui sa ma asculte si sa ma lamureasca ). Nu va spun inca unde si cine e ( nici eu nu stiu exact de fapt si oricum mai am 2k km si tre sa ma duc...deci prin ianuarie ), astept rezultatele si apoi o sa pot sa mai raspund la nishte intrebari ( sper ).

Numai bine si cat mai putine evenimente rutiere neplacute!

--------------------
Dacia Solenza 1.4 MPI
+
dragosdia
post 19 Dec 2004, 20:53
Post #41

Membru

From: Bucharest

Salut, eu fac revizia la fiecare 8.000 km, (8.000, 16.000, 24.000). Consider ca e mai safe pt motor sa-i schimbi uleiul si filtrele ceva mai devreme!

Service-ul la care merg este LATIN EFE din politehnica unde stau bine mersi langa mecanic, ba mai mult il capiez cu intrebari.

Dragos

--------------------
Fluence Privilege 2015
+
cip_01
post 20 Dec 2004, 11:43
Post #42

Membru incepator

simpotrans.sos.bucuresti-urziceni,dupa ce iesi din voluntari pe
partea dreapta.NU SE FAC PROGRAMARI.
te duci la 8.00 si esti primul

--------------------
dacia solenza scala - b34yhz
+
xplorer
post 28 Dec 2004, 07:36
Post #43

Membru incepator

Eu am capota putin strambata de la un nefericit care a dat inapoi mai mult decat trebuie.
Am CASCO, am facut hartiile de vreo 2 luni in sa nu am ajuns in service din lipsa de timp.
Stau in Militari (Uverturii), masina are 7000km, ce service imi recomandati care repara si CASCO la Alliantz-Tiriac.
Cineva mi-a zis de DACOSERV, am citit ce s-a postat pe aici, insa fiind primul service in care intru si avand si problema cu indoitura as vrea sa merg la sigur, sa mi se rezolve tot.
Mai am si scutul putin stramb de la gaurile celebre, zanganit in bord si alte mici lucrusoare ca asa e la Dacie.
Ceva idei de preturile "neoficiale", adica micul bacsis ca sa rezolve omul tot, la mine trebuie sa imi faca si vopseaua pe o bara ca m-a aranjat un tampit cu o cheie sad.gif

Ceva idei...astept.
Multumesc anticipat.

LA MULTI ANI!

--------------------
SOLENZA CONFORT
+
stefanB
post 5 Jul 2005, 01:17
Post #44

Membru incepator

Am fost azi la revizia de 10.000 la AutoMarcus
Te lasa sa asisti la revizie, numai ca eu am cam fost ocupat sa alerg dupa facturi si consumabile (poti veni si cu ele de acasa).
Plata:
1. manopera - 70 lei
2. ulei (ELF 10W40) + filtru ulei - 81 lei
3. bacsis la nene - 10 lei
Faza ca m-am cam pacalit cu bacsisul: am zis ca fac o sfaraiala sa ii dau mesterului inainte si sa nu imi bage pe gat si placutele de frana, dar cand a venit vorba de ele era deja acolo alt tip care se ocupa cu garantia DACIA si mi-a zis ca daca nu vreau sa le schimb o sa scrie pe carte ca refuz (asta dupa ce mesterul imi spusese in particular si apoi si lui ca is uzate mai putin de jumatate). Oricum, cel de la garantie a zis ca atunci cand le schimb (tot la ei) o sa taie comentariul cela). Nu prea am avut chef sa ma cert cu ei dar nu inteleg: in carte nu zice nicaieri ca trebuie schimbate neaparat, ci verificate...
Pana la urma sunt multumit pentru ca a durat 45 minute - o ora toata afacerea (fara programare).

--------------------
+
nairam
post 5 Jul 2005, 07:31
Post #45

Posesor de bebelus...

Am facut revizia de 10k la Motor Service S.A. cu "pile" (la un fin a lu socra-miu) am stat langa ei, am tras si eu de toate cele, au schimbat uleiu, filtru si au completat lichidul de racire. 1.900.000 lei vechi. Daca vreti sa mergeti acolo dati pm sa va dau telefonu lu respectivu. Placutele nu le-am schimbat inca, a zis ca mai merg pana pe la 15k sa ma duc atunci. Da cand i-am zis de testu clip .... aaaaaaa pai... nu e nevoie......, nu am insistat pentru ca daca apar probleme ma duc si le dau cu masina in cap... biggrin.gif , Spaga nu am dat din motive de ... "fin"..., a ramas ca se lasa cu "un gratar" .... care cred ca o sa ma coste mai mult da asta este. Si sa stiti ca daca va duceti acolo va lasa sa stati langa masina...

--------------------
Toyota Avensis 2009 Executive - 1.8 129 horses
Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....

Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta !
+
Gabi
post 5 Jul 2005, 07:52
Post #46

Preacuvincios moderator

Ieri am facut si eu revizia de 10.000 km la Dacoserv. Programare aproximativa: am trecut sambata si mi-a zis ca luni dimineta sa ma duc a o fac.
Am putut sta langa mecanic la revize. De asemenea in revizie a intrat si testul CLIP.

--------------------
Renault Megane 2 bicorp 2004 - 1.5 dci Conf Exp - XXXXXXX
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 14th May 2025 - 12:30
Forum Renault