iluminare consola
![]() ![]() ![]() |
iluminare consola
cosmin86l |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 7 October 10 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
logan
2007
|
|||
silviu_79 |
![]()
|
![]() Membru Autentic Group: Members Posts: 1.252 Joined: 27 June 06 ![]() |
Tragi de fatada gri, din partea de jos, bagi mana sub ea si tragi cu unghiile, dupa apa tragi usor ca e prinsa in cleme de laterale si sus.
Cu T20 desfaci suruburile de la comanda climatizare, o tragi in afara, scoti "sarmele" si pe spatele ei vezi becul care trebuie schimbat. Se scoate prin rasucire 90 de grade. (kelvin sau celsius, cum vrei tu ![]() |
--------------------
mazda
3
2007 ...::zoom - zoom::...
|
|
Johnny91 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 563 Joined: 26 June 10 ![]() |
Sunt cel putin 2-3 topicuri legate de aceasta problema. Nu esti primul care are aceasta problema, butonul search te ajuta in situatii de genul.
Ar trebui inchis aici si pe viitor mai atent. http://www.daciaclub.ro/Iluminare-consola-...ala-t90727.html http://www.daciaclub.ro/Modificari-Bord-page-1-t7742-s0.html |
--------------------
-
dizl
-
|
|
cosmin86l |
![]()
|
ms baieti:D
7 Oct 2010, 15:39: becul de la bricheta? numai cu tot cu bricheta se poate? si cumsa scot capatul de la schimbator:)) acolo am avut cv probleme cand am scos bricheta:( This post has been edited by cosmin86l: 7 Oct 2010, 14:39 |
--------------------
dacia
logan
2007
|
|
Johnny91 |
![]()
|
Nu cred ca te-ai exprimat bine, schimbator cu capac????
![]() ![]() ![]() |
--------------------
-
dizl
-
|
|
cosmin86l |
![]()
|
pai ca sa scot plasticul stupid ce tine bricheta trebuie sa trec de schimbator, acolo nu ma descurc:(
|
--------------------
dacia
logan
2007
|
|
Johnny91 |
![]()
|
are 2 suruburi in fata, unde se pun paharele, si unul in spade de tot. dupa ce scoti partea din spate, cea de la frana de mana, mai e o piulita de aprox10, nu stiu sigur, care tine spatele partii din fata(sper ca intelegi). Desfaci astea 3 suruburi si piluta, si scoti grijuliu tot afara. Iar cu schimbatorul nu ai treaba, mai mult de desfacerea capsei cu care e imbracata tija.
|
--------------------
-
dizl
-
|
|
cosmin86l |
![]()
|
suruburile le-am scos, dar la tija m-am blocat:)
|
--------------------
dacia
logan
2007
|
|
Johnny91 |
![]()
|
desfaci capsa de sub nuca schimbatorului, si scoti tot "conul" acela din material afara, tragand usor. Apoi te ocupi de restul
|
--------------------
-
dizl
-
|
|
cosmin86l |
![]()
|
ms o sa incerc:)
|
--------------------
dacia
logan
2007
|
|
Johnny91 |
![]()
|
Doar sa ai grija cand il pui inapoi, sa strangi bine cele 2 suruburi din fata, petru ca acolo e cutia de la airbag, si in caz ca se varsa ceva lichide, sa nu treaca printre surub si plastic.
|
--------------------
-
dizl
-
|
|
cosmin86l |
![]()
|
bine ca mi-ai spus:) ca nu am stiut:d osa il strang oricum am mai desfacut odata dar m-am oprit la nuca:))))
|
--------------------
dacia
logan
2007
|
|
tkx |
![]()
|
![]() Armwrestler Group: Members Posts: 932 Joined: 20 April 07 From: Pitesti ![]() |
am schimbat si eu becul de bricheta. s-a ars dupa un an. cel pe care l-am pus in loc s-a ars dupa 2 ani. asa il las. oricum nu stiu la cate declipsari mai rezista bricheta ca sa schimbi becul...
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 1.4MPI Laureate Orice lucru provizoriu ramane definitiv.
|
|
cosmin86l |
![]()
|
akm ce sa faci dacia e dacie , am o skoda din 2005 nu am schimbat nimic pe el nici macar un bec , iar pe logan aproape toate:)))
|
--------------------
dacia
logan
2007
|
|
robbie_ro |
![]()
|
![]() ----------------------- Group: Members Posts: 464 Joined: 25 June 07 ![]() |
Cand Skoda o sa produca si becuri, comparatia ta o sa fie buna, dar pana atunci...pune becuri de calitate si nu o sa le mai schimbi asa de des.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007, Laureate Plus
|
|
cosmin86l |
![]()
|
vrei sa spui ca dacia produce? sa fim seriosi!
8 Oct 2010, 16:16: ce am schimbat nu s-a ars! ce a fost din fabrica s-a ars! This post has been edited by cosmin86l: 8 Oct 2010, 15:16 |
--------------------
dacia
logan
2007
|
|
robbie_ro |
![]()
|
![]() ----------------------- Group: Members Posts: 464 Joined: 25 June 07 ![]() |
Nu ai inteles ce vroiam sa zic... Atat Dacia, cat si Skoda pun becuri facute de altii (pe Dacia sunt Osram). deci nu are rost sa comparam masinile din punctul de vedere al becurilor.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007, Laureate Plus
|
|
cosmin86l |
![]()
|
skoda le are de la bosch
![]() am scaune de seat leon, Pot sa le pun pe logan? |
--------------------
dacia
logan
2007
|
|
Alexio |
![]()
|
![]() Ciocolata mecanica! Group: Members Posts: 1.108 Joined: 7 December 08 ![]() |
Cu un aparat de sudura da. Si nu numai scaunele, poti sa o faci chiar Seat Leon Phase 2
|
--------------------
Dacia
1310 Berlina
1998
|
|
cosmin86l |
![]()
|
nu se potrivesc in fata?
il locul celor vechi? 9 Oct 2010, 12:05: in spate am vazut nu se poate This post has been edited by cosmin86l: 9 Oct 2010, 11:05 |
--------------------
dacia
logan
2007
|
|
Danny_bb |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 605 Joined: 17 February 07 From: Brasov/Slobozia ![]() |
|
--------------------
Dacia
Break 1.6TD
1988, Logan 1.5 dci 2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th May 2025 - 00:39 |