Fabrica Seat, Instalatia electrica in Romania
![]() ![]() ![]() |
Fabrica Seat, Instalatia electrica in Romania
Fygaro |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 214 Joined: 11 July 05 ![]() |
Attached thumbnail(s) 9.jpg ( Size: 63k ) Number of downloads: 184 1.jpg ( Size: 54.95k ) Number of downloads: 140 5.jpg ( Size: 69.76k ) Number of downloads: 184 8.jpg ( Size: 66.58k ) Number of downloads: 132 10.jpg ( Size: 69.93k ) Number of downloads: 106 6.jpg ( Size: 60.08k ) Number of downloads: 97 |
||
--------------------
Fiat
Punto
2003 1,2 16V 80Bhp
- RMS
|
|||
Tossi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 969 Joined: 25 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Ai voie sa postezi asa ceva ?
intreb si io, pentru ca nu mi se pare chiar legal ce faci.... |
--------------------
Renault
Megane 1.5 dci
2004
- B6SSSS
|
|
Fygaro |
![]()
|
Pai ce si se pare ilegal?
![]() |
--------------------
Fiat
Punto
2003 1,2 16V 80Bhp
- RMS
|
|
maryus_83 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.067 Joined: 14 April 05 From: Brasov ![]() |
Sa fi tu sanatos, in Romania se fabrica si piese pt. BMW.
![]() |
--------------------
Dacia/Reno
Logan Ambition 1.5 dci 70cp/ Kangoo 1.5dci
'08/'12 Don't forget kids... the more you post the bigger your penis is.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Si care este scopul acestui topic? la Deva se fabrica cablaje pentru cateva marci straine(BMW si Volvo printre altele) de 3-4 ani de zile, de 2 ani s-au mai deschis 2 fabrici la Hunedoara si Orastie, mare branza...ce e asa interesant la pozele si filmuletele de care vorbesti?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Tossi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 969 Joined: 25 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Ziceam si eu... nu am dat cu parul.
![]() |
--------------------
Renault
Megane 1.5 dci
2004
- B6SSSS
|
|
Fygaro |
![]()
|
Nu e vorba ca e interesant sau nu dar poate cineva ar vrea sa vada cum arata instalatia electrica la o masina si procesul ei de fabricare, sau de exemplu cum se face sudura cu ultrasunete la un cablaj de dimensiuni mari, daca nu stiai firma asta fabrica toata instalatia electrica la seat, si Ww, iar de anu asta vor incepe productia in masa de instalatii electrice pentru avioane
![]() Intradevar salarizarea nu e nustiu ce si se lucreaza la norma pe banda rulanta... ![]() This post has been edited by Fygaro: 20 Mar 2007, 19:22 Attached thumbnail(s) IMG_0067.JPG ( Size: 239.67k ) Number of downloads: 104 IMG_0051.JPG ( Size: 160.25k ) Number of downloads: 109 |
--------------------
Fiat
Punto
2003 1,2 16V 80Bhp
- RMS
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Si sa vezi cum sunt tratate angajatele la astfel de fabrici, ca negrii pe plantatie..
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Fygaro |
![]()
|
Si filmuletul ! ---->>>>
|
--------------------
Fiat
Punto
2003 1,2 16V 80Bhp
- RMS
|
|
Fygaro |
![]()
|
Controlul electric dupa fabricare ---->>>>
|
--------------------
Fiat
Punto
2003 1,2 16V 80Bhp
- RMS
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Trebuia pus la Stiri, nu la Cafenea, aici este pentru, citez, "cei care s-au saturat sa vorbeasca despre masini"
|
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
Fygaro |
![]()
|
Alt proces de fabricare ---->>>>
|
--------------------
Fiat
Punto
2003 1,2 16V 80Bhp
- RMS
|
|
dadoshel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.016 Joined: 11 January 05 From: cluj-napoca ![]() |
Asta e cumva ACE din Cluj?Am lucrat acolo la control electric,dar nu as mai repeta experienta.Se fac cabluri Bmw,Seat,Vw.
P.S: am vazut in filmulete ca acum au voie sa si vorbeasca intre ei ![]() ![]() This post has been edited by dadoshel: 20 Mar 2007, 21:11 |
--------------------
Renault/Dacia
Arkana/1310
Zen 2022/TLX 1989
- CJ37CUC/CJ10YET
|
|
Kunt |
![]()
|
![]() Membru lenes Group: Members Posts: 484 Joined: 9 December 05 ![]() |
Se pare ca e ACE din Cluj, dar nu fac numai pt Seat. Dar nu mi se pare nimic interesant sau iesit din comun...
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference 1.4 MPI, 2005
- 50 VDU "Oamenii sunt persoane umane" - ...
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Si turbine de VAG se fac la noi, care-i problema?
http://vwforum.vwforum.ro/index.php?showtopic=10182 http://tinyurl.com/ys7zxe |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
jimbo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 77 Joined: 11 February 05 ![]() |
Pai ideea de baza este sa nu mai aleaga lumea masini pe baza de tara de origine ca nu prea mai e valabil, ci in functie de ce stie concret masina respectiva.
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1,4
2005
- TM XX xxx Daca vi se pare ca mi-ati inteles explicatia prea usor, atunci nu m-ati inteles.(Alan Greenspan)
|
|
RZV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 812 Joined: 24 August 05 From: Online ![]() |
Sa fiti voi sanatosi la cate repere in automotive se fac in Romania prin manufactura.
La Leoni la Bistrita se fac cablaje pentru Mercedes si BMW, la Arad se faceau pentru Rover, VW si DAF. ...sa nu mai vorbim de Valeo de la Pitesti...plus foarte multe alte firme pe la Medias, Satu-Mare, Lugoj, etc.. Nu e nimic deosebit. Asa...Ca tot venii vorba: Se mai scufunda halele de la multinationala ACE, mai nou sub patrimoniu japonez? ![]() Respecte. |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
AAlpine1 |
![]()
|
![]() Nothing Beats Cubic Inches !!! Group: Members Posts: 833 Joined: 7 February 04 From: Drumul Taberei Customs ![]() |
asa si ? mercedes face c.v in romania.........
|
--------------------
.
.
. 929y
ma urmareste vis-a-vis :)))) |
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Si in brasov autolivul are o sectie de vre-o 150-200 de oameni. Pentru cei care nu stiu autolivul face centuri de siguranta, air-baguri si ABS-uri, etc. in principiu cam tot ceea ce tine de siguranta.
Centuri de siguranta si ABS de la autoliv am vazut pe pejo si renault. Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
cosmin_cosmin_1 |
![]()
|
nu stiu Group: Members Posts: 309 Joined: 30 June 04 From: Valcea ![]() |
e si continentalul in sibiu care face echipament electric pentru multe marci
|
--------------------
Opel
Tigra si corsa
anii 90
|
|
Vinti |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 118 Joined: 1 June 06 From: Bucuresti / Militari ![]() |
pai daca e mai ieftina mana de lucru in Ro de ce sa le faca la ei
|
--------------------
Opel
Vectra
c18nz
|
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(Alydor @ 21 Mar 2007, 14:04) Si in brasov autolivul are o sectie de vre-o 150-200 de oameni. Pentru cei care nu stiu autolivul face centuri de siguranta, air-baguri si ABS-uri, etc. in principiu cam tot ceea ce tine de siguranta. Centuri de siguranta si ABS de la autoliv am vazut pe pejo si renault. Suma respectelor, Alydor Ptui! Piei necuratule! Cam asta-i reactia pe la noi in firma cand auzim de Autoliv. ![]() ![]() (Siemens-VDO, Timisoara, departamentul de sisteme de siguranta) This post has been edited by IsNa: 22 Mar 2007, 16:16 |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Nu lucrez la ei...
![]() Suma respectelor, Alydor. |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
Da-i Alydor, falimenteaza-i!
![]() |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th July 2025 - 00:05 |