Vreau la Gratar, locuri de facut gratar langa Bucuresti
![]() ![]() ![]() |
Vreau la Gratar, locuri de facut gratar langa Bucuresti
mad_voly |
![]()
|
||
![]() Daca Ai Cap Ia-ti Alta Group: Members Posts: 547 Joined: 8 October 05 ![]() |
|
||
--------------------
Opel
Insignia
2011 Ecoflex
- b 01 ccc "Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. "
|
|||
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Dar e al doilea pod, ca primu' e la Neferal-Acumulatorul...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
disaster |
![]()
|
![]() Membru cu detector de radar Group: Members Posts: 367 Joined: 31 May 04 From: UE - Bucharest ![]() |
De la cora pantelimon se merge spre calarasi pe drumul vechi si in branesti (prima localitate) se face dreapta, se iese din sat si chiar inainte de pod se face dreapta., se urca un deal, si acolo e locul. Aprox. 30 de km. Super loc, padure, lac, pajiste (si ceva panta), si autostrada soarelui la indemana sa vezi cine trece.
|
--------------------
Renault
Latitude
2011 Life sucks. Enjoy
Viteza nu ucide, oprirea brusca da. |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Tu zici de Pustnicu?
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Tossi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 969 Joined: 25 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Acolo nu este Pustnicu.
Acum vreo 2-3 ani era un cablu agatat de un pom si ne agatam de el si saream in apa, ziceai ca suntem Tarzan.... Adrenalina....... ![]() P.S. baltii am auzit ca ii zice Branesti 9, dar nu sunt sigur. |
--------------------
Renault
Megane 1.5 dci
2004
- B6SSSS
|
|
Radduu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
- B If you can't find something to live for, Then you best find something to die for
|
|
Retype |
![]()
|
![]() Himera Group: Members Posts: 223 Joined: 27 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(lucian_vlaicu @ 20 Mar 2007, 23:41) eu merg foarte des la snagov, pe malul lacului, in complexul ala amenajat...e frumos. costa 10 ron de masina+5 ron pt fiecare persoana din masina....de parca masina ar putea intra fara o persoana macar in ea... ![]() cum se ajunge acolo? Am incercat odata sa aung la snagov si n-am reusit. Dinspre Bucuresti, dupa Saftica, este la un moment dat indicator spre dreapta "Snagov SAT" . Am luat-o pe drumul ala, am dat prin niste sate nicidecum vreun lac sau statiune. Mersi anticipat de raspuns si detalii. This post has been edited by Retype: 23 Mar 2007, 11:56 |
--------------------
Dacia Logan 2006/
Audi 6.0 quattro 2006/
Mio a701 cu MioMap
|
|
urduban |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 120 Joined: 21 April 03 From: Bucuresti-Sebastian ![]() |
faci dreapta la indicatorul de care zici , este si o antena radio acolo(una mare) si mai mergi exact 15 km pana intri in snagov sat ,pana acolo mai sunt cateva sate :Ciofliceni, Ghermanesti si pe urma Snagov .
La snagov ai 2 variante :Vila 23 pentru plaja ,Complex Astoria :gratar si plaja +restaurant In Snagov este de ajuns sa pui o intrebare de Astoria si iti va raspunde oricine |
--------------------
Dacia
Supernova ,Matiz
- B-28-xxx
|
|
Retype |
![]()
|
![]() Himera Group: Members Posts: 223 Joined: 27 November 06 From: Bucuresti ![]() |
aha, atunci cand am fost era noapte, si probabil de asta mi s-a parut cam parasita zona:)
|
--------------------
Dacia Logan 2006/
Audi 6.0 quattro 2006/
Mio a701 cu MioMap
|
|
kenuryos |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 15 August 06 From: tgv/bv/buc ![]() |
mie nu-mi plac "locurile de gratar" din juru` buc. sincer ma deprima: gunoaie, aglomeratie, colorate cu fauna "cartierelor" ; asa ca io prefer:
niste lacuri/paduri de pe langa targoviste ( aprox 1.5 h de la buc); raul arges (inspre Gaiesti) si cel mai adesea curtea mea ![]() |
--------------------
dacia
logan
laureate ar fi un dezastru sa ne placa la toti acelasi lucru
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
da asta e ,gratat pt multi romanii =manele
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
QUOTE(kenuryos @ 2 Apr 2007, 16:37) mie nu-mi plac "locurile de gratar" din juru` buc. sincer ma deprima: gunoaie, aglomeratie, colorate cu fauna "cartierelor" De cand s-a inventat automobilul si telefericul situatia descrisa de tine s-a generalizat pana in creierul muntilor. Eu ma duc la gratar in locuri cat mai pustii ca sa fiu doar cu ai mei pentru ca sunt satul pana in gat de:HOMO SAPIENS SAPIENS. This post has been edited by bulan: 5 Apr 2007, 20:46 |
--------------------
a
b
c
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
esti satul de manelisti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by C@talin: 6 Apr 2007, 14:55 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
anpop |
![]()
|
![]() Sef de pisica! Group: Members Posts: 422 Joined: 28 May 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(LoganDeViteza @ 21 Mar 2007, 03:14) pai depinde ce ti-ai propus.... ![]() ![]() oricum ca sa spargi gheata, du-le si tu niste beri! ![]() in rest e un sat pe langa Bucuresti, Joita, iesire de pe centura spre dn7 ...sunt locuri foarte faine si inca "nepopulate"... in zona adiacenta acelui sat gasesti padure etc.... si mai ales liniste ![]() |
--------------------
Logan
Preference 1,4
- b-xx-xxx Prostia e singurul lucru care-i doare pe ceilalti!
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.024 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
buluc azi la Branesti, era ceata de la gratare
|
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
ce face foamea din oameni
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
Serenissimo |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 6 July 06 ![]() |
Ar mai fi paduricea de la Rosu (capatu' Uverturii), da' acolo tre' sa fii pregatit sa dai tributu' de sanjie la tantari...Oricum, dupa a 7-a bere nu-i mai simti, garantat.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Laureate
2005 1.6 MPI
- CL 11 111
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Branesti
da ... trebuie sa ai masiana tapanoasa si sa te rogi sa nu ploua, nu de alta dar ptr a ajunge in locurile mai libere (si implicit mai curate) trebuie sa urci pe o mare rampa pe drum de pamant. aici ai ocazia sa dai peste impatimiti 4x4 "indigene" asa ca mare grija la valabilitatea asigurarilor detalii: http://www.dtrn.ro/forum/viewtopic.php?t=1258 si / sau http://www.auto-universal.ro/smf/index.php/topic,341.0.html asta e de w/e asta - This post has been edited by tarzy: 16 Apr 2007, 10:05 Attached thumbnail(s) IMG_1481.JPG ( Size: 75.95k ) Number of downloads: 8500 index.php.jpg ( Size: 114.13k ) Number of downloads: 8450 |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.024 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Sambata asta am vazut si 4 dacii 1100, pe langa IMS-uri si TV
![]() |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
pai au luat startul de la primul eveniment Retromobil al acestui an
http://www.dtrn.ro/forum/viewtopic.php?t=3057&highlight= |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
Tossi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 969 Joined: 25 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Pozele acelea facute prin rape, alea de la sfarsit , sunt facute la Branesti, acolo unde scriam eu intr-un post mai sus.
P.S. eram acolo cand au ajuns si s-au dat cu ele pe dealuri. Foarte frumos. Mai venise si o Dacie 1100 neagra cu gentile albe si cu Gordini scris pe spate. |
--------------------
Renault
Megane 1.5 dci
2004
- B6SSSS
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
cunosc eu uni care faceau gratar pe holuri in regie
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
ilikecheese |
![]()
|
![]() Membru... ș-atât Group: Members Posts: 197 Joined: 17 February 06 From: Buzau/Bucuresti ![]() |
Si eu stiu din astia care fac gratare prin caminele din regie, sa vezi fumu' dracu si miros de carne sau mici...plus ca pe langa gratarul respectiv, si o betie crunta, sticle varsate, si dimineata cand te trezesti si tu obosit ca nu ai putut ca dormi din cauza betiei care au tras-o colegii de palier faci drifturi pe hol in zeama care ramane de la sticle... In rest toate frumoase
![]() This post has been edited by ilikecheese: 16 Apr 2007, 16:43 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- BZ-02-PYS Fetele bune se duc in rai dar fetele rele se duc unde vor :D
|
|
angel35 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 2 February 05 ![]() |
Hai ca miine ma duc pina la Branesti...revin dupa cu impresii.....
|
--------------------
Logan
Ambition
- B-xx-CHE
|
|
angel35 |
![]()
|
daaaaaa.....lume multa.....dar se gasea loc....pacat de lipsa de civilizatie a natiunii.....dupa ce plecau uitau sa mai si stringa gunoaiele....in rest ok
|
--------------------
Logan
Ambition
- B-xx-CHE
|
|
C@talin |
![]()
|
si nu ai avut concert cu maistru guta
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Desi nu sunt din Bucale, ma bag si eu aici.
Tin sa mentionez ca ieri am fost la mici, nu era foarte aglomerat, dar nici pustietate si NU am auzit manele. In schimb am ascultat ceva muzica populara, pana am pus eu mai tare Kiss FM. Ceva taaaaare ciudat..... P.S. Pentru mici nu sunt bune boxele stock ale masinii. P.S. Pentru baterie cred ca totusi is bune boxele stock ale masinii. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
angel35 |
![]()
|
|
--------------------
Logan
Ambition
- B-xx-CHE
|
|
.::n00b::. |
![]()
|
![]() nobody touches the n00b Group: Members Posts: 19 Joined: 15 September 06 ![]() |
Baieti am si eu o intrebare..cu mult timp in urma mergeam cu parintii la km 36 pe autostrada Bucuresti-Pitesti. La km 36 coborai de pe pod si nimereai exact pe malul argesului.
Intrebarea mea este: stie cineva daca se mai pot face gratare in zona aia ? |
--------------------
Dacea
Logan Laureate
2006 1.4
- B 13 NUB
|
|
angel35 |
![]()
|
Miine daca e frumos, mai bag un Branesti......
![]() |
--------------------
Logan
Ambition
- B-xx-CHE
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 13:11 |