Vise ciudate - ce însemnătate au
![]() ![]() ![]() |
Vise ciudate - ce însemnătate au
2dor |
![]()
|
||
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|||
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Acu intelegeti ce multumit sunt eu fiindca nu imi aduc aminte ce visez?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Domnul super destept CTP (Crstian Tudor Popescu ) considera ca visele sunt niste dejectii ale creierului, ca nu au nicio insemnate sau echivalenta in lumea reala a subiectului.....
Il contrazic..... |
--------------------
.
.
.
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Ala a avut 5 neveste, asa ca aveti grija la ce spune!
This post has been edited by vijelie: 21 Mar 2007, 14:17 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
CTP e in sine o dejectie a mass-mediei din Romania.
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
vijelie |
![]()
|
Ala cand scria romane sefe, noi visam la tovarasa educatoare in costum de activista goala...
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
QUOTE Ala cand scria romane sefe, noi visam la tovarasa educatoare in costum de activista goala... e așa de cult de contrazice o suită întreagă de psihologi și psihoterapeuți.....O fi el ”me against the world” dar nici așa să debitezi ceva doar de dragul de a fi singurul care susține ideea respectivă! |
--------------------
.
.
.
|
|
SerbanS |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 449 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu visez mereu ca sunt la examen si nu stiu nimic
![]() |
--------------------
Renault Symbol
1.5 dci 80 cp Dynamique + clima
2006 A studia și a nu gândi este o risipă. A gândi și a nu studia este periculos.
|
|
memyselfandI |
![]()
|
![]() m Group: Members Posts: 191 Joined: 8 March 05 From: Bucuresti ![]() |
se zice ca atunci cand visezi ca te dor dinti sau masele crapa cineva, hoha, cred ca nu trec 3 zile si ma "doare dintii'n somn", iar de crapat vad ca nu se arata nimic...
cinestie ce-o mai fi si cu integrarea asta.. hai bafta. ps: misto topic. |
--------------------
Logan
1.6
- 7727
2006 "la curse e simplu, totu' e sa faci ca drumul"
|
|
pvd2010 |
![]()
|
![]() Trăitor în R.S. Romînia Group: Members Posts: 32 Joined: 24 August 06 ![]() |
am auzit ca daca te uiti pe geam in primele momente dupa ce te-ai trezit nu mai tii minte nimic din ce ai visat in noaptea respectiva. o fi asa, n-o fi asa... eu nu am probat
|
--------------------
Dacia
1310 L
1997 Debian Jessie + Mate 1.8
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
Eu toata viata am visat noaptea ca bat militieni!Ziua,treaz sau beat am batut tot felu de oameni dar militieni nu ca m-au batut militienii pe mine.
|
--------------------
a
b
c
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
am visat ca ma trecut aurel la dinamica 1 si 2.
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
am visat ca ma trecut aurel la dinamica 1 si 2.
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
De cate ori?
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
ydaniel |
![]()
|
de n ori:)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
EUROPE_ |
![]()
|
![]() membru reactiv Group: Members Posts: 1.557 Joined: 2 March 06 From: Craiova ![]() |
@Lostboy si eu ca si tine visez ca merg cu masina ( nu neaparat cu a mea ), franez dar masina nu se opreste, in vis am o senzatie ca nu ajung la pedala...
In acele momente ma trezesc, am mai avut ceva vise, cum ca ( virgula ), cadeam in gol, insa imediat ma trezeam. Dar spre deosebire de tine in viata de zi cu zi niciodata nu am ramas fara frane. Visam ca ramaneam fara frane si inainte de a avea permis. Cazul tau se pare ca se poate explica, insa la mine... nu stiu ce explicatie ar fi, in caz ca ar exista. This post has been edited by EUROPE_: 21 Mar 2007, 22:29 |
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.6 16v Evo Life Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
Cum pot invata sa-mi interpretez visurile?
Cel mai important lucru care trebuie avut in minte este ca visurile tale reflecta gandurile si sentimentele din subconstientul tau. Oamenii, actiunile, emotiile din visurile tale se raporteaza la persoana ta. Unii experti in visuri sustin ca exista visuri tipice sau arhetipale si elemente ale visurilor care persista, indiferent de persoana, cultura sau timp. Oricum, de obicei, aceeasi imagine sau simbol va avea semnificatii diferite pentru diferite persoane. ..alte cateva intrebari si chestii interesante despre vis AICI ps.: antipatic rau visul ala ..cu, cazutul in gol ![]() This post has been edited by AlexU: 21 Mar 2007, 22:36 |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
- B6
1998 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
ca sa nu deschid alt topic, sa-l continuam p-asta, am frecvent (de cel putin 2 ori pe saptamana) vise in care sunt in situatii provocatoare de moarte ca sa zic asa... fel si fel de situatii... cred ca "am murit" in mai multe feluri decat a murit Kenny in SP... cel mai frecvent e celebrul vis (care am inteles ca-l are foarte multa lume) in care esti in cadere libera... faza e ca de fiecare data cand am un vis de genu nu apuc sa mor pe bune ca sa zic asa... in momentu in care ar trebuii sa crap, ma trezesc... extrem de violent (transpirat tot, cu adrenalina in sange cum nu am avut niciodata in situatii reale, si cu ritmu cardiac pe "zona rosie"), sa scap de visele astea nu stiu daca e posibil ca le am de vreun an incoace, aveam si inainte dar foarte rar... intrebarea mea era alta, am auzit ca cica daca mori in vis... fara sa te trezesti, deci pur si simplu se termina visu... cica asta ar fi o situatie in care ai murit pe bune... voi ce parere aveti? (pe langa faptu ca sunt tulburat rau de tot
![]() |
--------------------
Dacia
1210
- N/A
1986 dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
giany911 |
![]()
|
![]() Aproape util Group: Members Posts: 143 Joined: 7 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Eu numai asta visez, ca, cad in gol. Nu imi amintesc sa fi visat si altceva.
|
--------------------
Dacia
Berlina
2000 Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna. |
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
un coleg de serviciu mi-a spus ca a visat copii mici alergand in jurul lui si cica asta-i semn rau.
in ziua aia a venit un control si ne-a luat dracu pe toti ![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
- B6
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
QUOTE(radian @ 1 Mar 2009, 10:05) Vezi, ca asta-i o simptoma pentru o dereglare in buna fucntioanre a inimii. Poate nu ar strica sa-ti faci niste analiza medicale in sensul acesta. esti sigur? ca dupa cum am zis astea sunt cele mai frecvente la mine... si cand sa ma pleostesc de asfalt... ma trezesc.... si mai am un vis imbecil ![]() ![]() si in legatura cu visu cu franele.. am avut si io inainte sa iau permisu, si dupa ce mi-am luat masina, m-au lasat franele... tot in dreptu la trecere ![]() ![]() This post has been edited by SSilent: 1 Mar 2009, 10:29 |
--------------------
Dacia
1210
- N/A
1986 dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Ei, chiar sigur nu sunt, e posibil sa fie si asta doar un mit, in schimb l-am auzit de multe ori.
|
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
Marius97fer |
![]()
|
![]() Membru cu IQ :) Group: Members Posts: 208 Joined: 12 October 06 ![]() |
nici visele nu mai sunt ce au fost
![]() si eu visez dar nu dau nici o importanta. nici cu superstitiile nu ma prea inteleg. in rest muncesc, am o viata linistita si asta cred ca e din cauza viselor. nu le bag in seama ![]() |
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
2000 / 2001 hecibec nu sunt inteligent
|
|
Merced |
![]()
|
![]() om al munților Group: Members Posts: 8.307 Joined: 24 June 07 ![]() |
Nu prea mai retin in ultimul timp visele, ca ma trezesc prea brusc si n-am timp sa le mai "reiau" ca sa retin dupaia. La o ora dupa ce m-am trezit, sa fi fost vreun vis al naibii de interesant ca sa mai tin minte macar vag despre ce e vorba. Nici eu nu am stat vreodata sa caut intelesuri ascunse, sa le iau drept premonitii, ca de multe ori clar ma influenteaza ziua precedenta in ceea ce voi visa, niciodata nu-mi influenteaza visul ziua care urmeaza.
D-astea cu caderi in gol mai patesc, rar ce-i drept inainte sa adorm complet. Iar de maxim doua sau trei ori am visat ca am murit, chiar imi aduc aminte unul din ele, era un individ cu pistolu' indreptat spre mine, a tras, s-a facut tot negru dar eu inca eram constient, si imi spuneam ceva de genu' "Aaa, deci asta se intampla cand mori". Iar de ramas fara frane, mi s-a intamplat asta de doua ori in realitate, n-am ce sa ma mai speri daca visez. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
nickey |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 214 Joined: 5 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Si animalele viseaza...
http://www.daciaclub.ro/Saracul-t141846.html |
--------------------
Dacia
Sandero Stepway 0,9 TCE Easy-R
2017 Viata este un ocean imens, in care multi dau din maini si din picioare, dar putini stiu sa inoate!
|
|
Alexu7 |
![]()
|
unele vise par atat de reale, incat patesc sa ma gandesc daca am patit sau doar am visat!
![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
- B6
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
mai pateam si eu cu vise,sa mi se para ca in ziua care sa dus chiar am facut ce am visat
![]() ![]() QUOTE(SSilent @ 1 Mar 2009, 09:51) ma trezesc... extrem de violent (transpirat tot, cu adrenalina in sange cum nu am avut niciodata in situatii reale, si cu ritmu cardiac pe "zona rosie"), ![]() e misto bre senzatia ![]() ![]() Inca ceva,io visez color ![]() ![]() This post has been edited by C@talin: 1 Mar 2009, 13:10 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
Vogue SE Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Alexu7 |
![]()
|
alb-negru, mereu, niciodata nu vad fata celor din vis
![]() bai ce teme ne-am gasit de discutie ![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
- B6
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
io visez ca mai merg cu o fata in parc,la plimbare, etc . ciudat e cai vad fata da o uit cand ma trezesc .damn
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
Vogue SE Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 01:06 |