Mutare in Cluj Napoca, oare in ce zona?
![]() ![]() ![]() |
Mutare in Cluj Napoca, oare in ce zona?
Alydor |
![]()
|
||
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|||
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu, in Cluj Napoca e main office-ul, in Cluj Napoca se plateste. Clar. Si nu e Bechtel, bre.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Alydor |
![]()
|
Da' cine pacatele mele mai construieste sosele mari prin tara asta? CA nu te plateste Bechtelu' am priceput. Da' firma asta care este tot de ei tine...
Suma respectelor, Alydor This post has been edited by Alydor: 21 Mar 2007, 15:29 |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
lecar |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 101 Joined: 10 June 05 From: Leeds, UK ![]() |
De copie dupa buletin nu avem nevoie. :-)
Eu chiar nu facem bascalie, insa daca tu crezi ca te ajuta, ma pot adapta. Trecand peste: eu eram foarte bine intentionat cand te-am intrebat unde vei merge la servici pentru ca pentru mine e foarte important acest aspect. Nu e acelasi lucru daca trebuie sa traversezi tot centrul in fiecare dimineata si dupa-masa sau daca poti evita treaba asta. Depinde insa cat de bine te intelegi cu "madame", ca poate tu preferi sa fii blocat in trafic, decat sa ajungi acasa mai devreme. |
--------------------
Fiat
Coupe
- -
16v Turbo 195CP
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Alydor |
![]()
|
si fluturasu' de salar cu toate sporurile... ca sa iti recomandam si zone de agrement...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Ala nu l-am mai vazut de cand m-am casatorit
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Alydor |
![]()
|
contractu' sau fluturu' de salar?
Mai era unu care se uita pe certificatu' de casatorie sa vada cand expira... Suma respectelor, Alydor This post has been edited by Alydor: 21 Mar 2007, 15:37 |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
vijelie |
![]()
|
Contractu' e treaba mea. De fluturas ziceam.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Tie doamna Vijelie iti ia fluturasul? Scapi ieftin.
Mie, sotia mea, imi ia banii. ![]() ![]() |
--------------------
|
vijelie |
![]()
|
Nu am zis ca DOAR fluturasul, stai molcom...
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Kunt |
![]()
|
![]() Membru lenes Group: Members Posts: 484 Joined: 9 December 05 ![]() |
Pai daca tot iti platesc aia, gaseste si tu un apartament cat mai cochet si cat mai in centru si gata...
|
--------------------
Dacia
Logan
- 50 VDU
Preference 1.4 MPI, 2005 "Oamenii sunt persoane umane" - ...
|
|
vijelie |
![]()
|
Da, cred ca asta e cea mai buna miscare, dar mai vroiam cateva opinii in afara de cele ale taximetristilor din Cluj.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
lecar |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 101 Joined: 10 June 05 From: Leeds, UK ![]() |
Acum depinde si de ce vei gasi disponibil. Pana la urma conteaza mult sa fie un apartament bine intretinut si cu tot ce-i trebuie.
In centru nu prea e oferta foarte mare, plus ca e aglomerat (=zgomot), asa ca probabil nu-i foarte indicat pentru cineva cu bebelus. Eu in locul tau as cauta in Plopilor, Grigorescu (zona 14 iulie), Manastur (zona Sirena), Gheorgheni (zona Alverna). Daca va trebui sa mergi des pe langa Ciurila, si Zorilor e o optiune convenabila. Spor la cautari! |
--------------------
Fiat
Coupe
- -
16v Turbo 195CP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 17:25 |