Loganul ca masina de firma, Ce firme au flotile de logan
![]() ![]() ![]() |
Loganul ca masina de firma, Ce firme au flotile de logan
einstein1984 |
![]()
|
||
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.448 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|||
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
esenta disputei era faptul ca vezi doamne loganul nu se vinde bine in flotile la firme ceva mai mari ci e cumparat doar de firme mici si de persoane particulare. si incercam sa vad daca e asa.. oricum de obicei in flotile se prefera masinile mici, am vazut ca sunt o gramada de matizuri, poate are de a face si ca e cea mai ieftina masina noua din romania
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Zippy |
![]()
|
![]() Membru din 2003 Group: Members Posts: 917 Joined: 26 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Cumpana (apa minerala) au loganuri albe.Multe
|
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
2014
- B 97 Z I P ] Viteza ucide! Centura de siguranta salveaza vieti!
|
|
Adrian78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 816 Joined: 24 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Înseamnă că deja se pot trage concluziile. Eu mă opresc aici nu înainte de a mai aminti 2 firme, Proges și Delta (gresie și faianță) și de a preciza că la punctul de lucru Cris Tim de pe Bd. Bucurestii Noi de multe ori este plin cu Loganuri albe neinscriptionate (vreo 15-20 am văzut) ... probabil pentru ăia din firmă care s-au ajuns
![]() |
--------------------
Logan Laureate
1.6
gri perla "Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face!"
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.448 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Scoala de soferi Amatori Ilioara e plina de frigidere (evident, sunt si albe), Scoala de Soferi TEO, Taxiuri de la Cobalcescu si Taxi 2000 (si multi particulari) si asa mai departe.
Parca e mai usor sa umbli prin oras cu matizul decat cu frigiderul, desi la consum nu cred ca e prea departe. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Apropos de BGS, uite ce gen de masini are la noi, printre Hummer-e, Ford Explorer-e, si alte jipane, dar Logan ioc, mai are si asa ceva:
Attached thumbnail(s) 01_04_07_1232.jpg ( Size: 22.28k ) Number of downloads: 383 01_04_07_1233.jpg ( Size: 32.64k ) Number of downloads: 422 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
Atat hummerul H1 cat si animalul de mai sus sunt ale patronului, pasionat de masini.
BGS ambulanta au LOGAN MCV pentru transportul pacientilor la dializa. This post has been edited by einstein1984: 1 Apr 2007, 19:13 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Si patronul asta e din Deva? masinile sunt mai tot timpul aici..
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
O avea vreo amanta p-acolo
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
argon |
![]()
|
Monstrul de mai sus nu l-am vazut niciodata in trafic, doar parcat in diverse locuri...nici nu ma mir la ce consum o avea
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.024 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
in drumul de la servici spre casa trec aproape zilnic pe langa clinica BGS, am vazut ca au logane albastre tunate
![]() |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
aphophis |
![]()
|
sa facem o scurta recapitulare:
rtc, otv, meridianul, metro, importator sunlight,scandia,dedeman, selgros, romstal, plus gsm, bgs, andutu, porto, atlassib, danone, ciuc, nestle, bergenbier,altex, kiss fm, finansbank, bilancia (echipamente de bucatarie parca), cei ce vand love-plus, uti (sisteme de securitate si nu numai), baneasa (faina & derivate), golden brau, top birotica, balkan, paystore, hofman, Histria, Puratos, profipet, Cris Tim, ProEnerg, Cumpana, Proges, Delta, cei ce distribuie expresoarele saeco , evenimentul (ziar local iasi), am vazut unul cu evenimentul zilei si pro sport (deci cred ca e de fapt ringier), velosan servicii medicale de urgenta, interamerican, wurth, efg eurobank, avitop, tbi credit, o'ted, stalinskaia , evadix |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
dinescu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 6 February 07 ![]() |
Pai sunt multe firme care au logane. Ai enumerat cateva insa astea au o parte logane. Angajatii din "top management" de la firmele spuse de tine au alte masini. Flota unei companii e compusa din toate masinile fie ca inseamna distributie, vanzari, administrativ (dube, dubite, camioane, turisme etc). Eident ca ai spus o foarte mica parte dintre firmele care au si logane (nu exclusiv). Cu toate astea nu ai sa vezi un manager care se respecta cu loganu, ma refer aici la un adevarat manager de la o corporatie care se respecta
![]() |
--------------------
dacia
1300
78 Fac dezvaluiri...
|
|
aphophis |
![]()
|
clar. in general masinile astea is folosite de agenti, e masina cal de bataie etc. si e normal ca cu cat urci in sus sa ai masini din ce in ce mai bune, ca doar e si asta un criteriu prin care diferentiezi managerii de negrii pe plantatie, nu?
![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st June 2025 - 16:08 |