DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> zgomot ciudat

mari_us_alex
post 24 Mar 2007, 12:48
Post #1

Membru incepator

Group: Members

salutare!...am o problema cu masina si nu stiu ce este...ieri am plecat din fata blocului cu ea si s-a auzit un trosc foarte tare...parca se rupea ceva in ea...am mai miscat un pic de volan si am incercat iar...pana la urma am reusit sa o misc de pe loc pana intr-o intersesctie unde a trebuit sa fac la dreapta(precizez ca si cand am iesit din parcare tot volan dreapata am facut) si iar s-a repetat povestea: acelas trosc foarte tare...am chemat un mecanic, s-a uitat la ea si a constatat ca planetara din partea dreapata nu avea stift...a pus stiftu si cand m-am intors cu ea acasa acelas trosc...am miscat iar de volan si am dus'o iar la mecanic...a dat roata jos, a tras putin de planetara si a iesit din burduful dinspre cutie...nu stiu cat de normal este sa iasa asa usor dar cert este ca in burduf exista pe langa vaselina si span...am inteles ca cele 3 bile din interior au spatiu suficient sa culiseze si nu este normal sa traga atat de tare de planetara incat sa scoata bilele alea din locasu lor...pana sa schimb planetara am bagat 2 saibe de cupru in capatu celalat al planetarei in speranta k nu mai trage atat de tare de ea(precizez ca nu avea nici o saiba)...acum am vazut ca nu mai face asa cand fortez in viraje dar mecanicul a spus k e posibil sa fie din cutie sau de la sateliti..este cazul sa-mi fac probleme?...multumesc anticipat!

--------------------
dacia 1310 2000 injectie
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
danny_b
post 24 Mar 2007, 13:16
Post #2

Membru

Group: Members
From: Cluj-Napoca

Pai ar cam trebui sa-ti faci griji, pentru ca poti ramine pe drum.In primul rind trebuie sa verifici planetara care NU trebuie sa iasa din carcasa de la cutie.Daca e buna, atunci trebuie sa-ti verifice cutia cineva priceput.Posibil ca un pinion satelit sa faca asa urit in viraj.

--------------------
DACIA dacia 1310 break 1990 GPL - CJ-01-XAN
Ascunse sunt caile DOMNULUI
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

ETask
Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 20th July 2025 - 02:30
Forum Renault