cauciucurile ideale
![]() ![]() ![]() |
cauciucurile ideale
vaxus |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 30 January 08 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1310
1993
|
|||
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
nici nu am auzit.eu iti recomand continental;)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Avem pe o masina de la firma, sunt cam varza.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
gabylzr |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 598 Joined: 7 October 06 From: MANGALIA ![]() |
Sunt varza in general , sau numai pe o anumita suprafata?
|
--------------------
Skoda Octavia 2,
ex logan laureate 1,5 dci/2006
1,6/2005
- CT------ Forza Steaua
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
In general, si pe ud si pe uscat, si se rod usor, asta am observat eu.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
America este un brand nou, in cadrul grupului Continental realizate special pentru piata romaneasca, facute pe undeva la Timisoara. Sunt proaste.
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Dar comparind cu montana?
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
roland |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.704 Joined: 18 November 04 ![]() |
Auci... Montana detineau titlul de cele mai proaste. Doar n-o fi astea si mai proaste... :-)
|
--------------------
.
.
.
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
cat e o bucata de 165/70/13?
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
argon |
![]()
|
Sunt mai bune ca Monata, bucata e 80-90 ron bucata cu montaj cu tot.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
|
--------------------
a
b
c
|
|
ydaniel |
![]()
|
merg montana:) acu depinde ce pretentii ai de la ele.pt o folosire normala merita;)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
roland |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.704 Joined: 18 November 04 ![]() |
QUOTE(bulan @ 3 Feb 2008, 10:16) Fiul meu cel mare are loganul 1,4 alb chel echipat cu anvelope Montana.Are 67000km/bord si anvelopele sunt uzate 70%.Nu a facut nici o pana rezerva e nefolosita in portbagaj. Sa-ti spun eu despre Montana... le-am avut pe Dacia Berlina si, dupa 40,000 km aratau impecabil, rezerva era nefolosita in portbagaj, nu am facut nici o pana. Si totusi, aveau o miscare usoara ca si cum ar sari de pe janta in viraje (deci slabise rezistenta partii laterale si aveau un joc mic lateral), ceea ce se simtea in instabilitate in viraj si, tam nesam (noroc ca in oras si la viteza mica), am facut pana pe dreapta fata. Era efectiv o TAIETURA in lateral. Cedase pneul. Putea sa se intample la 100 pe ora si puteam sa nu va mai scriu aceste randuri. De atunci nu ma mai joc cu calitatea pneurilor. |
--------------------
.
.
.
|
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
QUOTE(vaxus @ 31 Jan 2008, 08:07) Dar despre Matador Matador, daca ne referim la modelul MP 12 (care s-a pus din fabrica pe anumite Dacii), sunt bune pe asfalt uscat si ud (la acest capitolul tinand cond de raportul calitate/pret cred ca sunt cele mai bune), dar in schimb pe zapada, gheata, noroi, etc sunt execrabile ! |
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
ydaniel |
![]()
|
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 09:23 |