Cine a jucat Retun to castle Wolfeinstein ?, Ajutor mic daca se poate
![]() ![]() ![]() |
Cine a jucat Retun to castle Wolfeinstein ?, Ajutor mic daca se poate
Ci_co |
![]()
|
||
![]() Membru atutentic cu logan ! Group: Members Posts: 291 Joined: 20 July 05 From: UE - Bucharest !! ![]() |
|
||
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
- B XX BEB Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
|
|||
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(Ci_co @ 16 Mar 2007, 16:50) Mincinosule. Vineri seara, plecat de mult de la servici si ne iei cu vrajeli dinastea cu colegu. Recunoaste, joci return to castle wolfeinstein. Si mai recunoaste ca nu esti in stare sa ajungi la baza rachetelor. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() QUOTE(Ci_co @ 16 Mar 2007, 16:50) driverx |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Te-a prins
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
Nu e mare smecherie... Te intorci pe a doua usa din stanga, treci prin holul ala lung, cobori UN etaj si acolo e o usa. Deschide usa, mai sunt 2 soldati inamici intr-un antreu, treci de ei, mergi pe un hol scurt cu 4 usi. Intri pe usa din fata si acolo e o trapa. Deschizi trapa, treci prin ea, dai de o usa. Deschizi usa, si vezi rachetele LOGAN....
![]() bafta.... |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
Ci_co |
![]()
|
![]() Membru atutentic cu logan ! Group: Members Posts: 291 Joined: 20 July 05 From: UE - Bucharest !! ![]() |
QUOTE(driverx @ 17 Mar 2007, 02:59) Mincinosule. Vineri seara, plecat de mult de la servici si ne iei cu vrajeli dinastea cu colegu. Recunoaste, joci return to castle wolfeinstein. Si mai recunoaste ca nu esti in stare sa ajungi la baza rachetelor. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() driverx NU te ambala taatutule eu il am inst la munca l-am terminat acu 2 ani dar nu mai stiu cum sa trec mai departe ![]() ![]() ![]() Skija are u sure ??? acu il sun pala ![]() |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
- B XX BEB Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Nu ma ambalez, doar scot la lumina minciunile, mai ceva ca Diaconescu.
Baga Half Life 2. Mult mai cul. Eu ma chinui sa il termin ![]() Tre sa apara S.T.A.L.K.E.R. Desi nu mai joc de ani de zile si oricum eu is cu driving games, abia astept jocul asta. This post has been edited by driverx: 16 Mar 2007, 17:12 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Ci_co |
![]()
|
ba asta e intre munti unde nu trebuie sa dea alarma si nu stie unde este locu ala al rachetelor
mai are un inamic si daca il omora pierde unde este intrarea aia sau usile alea de acre zici ???? This post has been edited by Ci_co: 16 Mar 2007, 17:14 |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
|
|
l@u |
![]()
|
HL2 e f. tare l-am terminat-cam fara sfarsit in rest misto.... apropo ce mai jucati ?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
driverx |
![]()
|
Pai normal ca e fara sfarsit...mai sunt Episone One, tre sa apara Episode 2. Chiar azi din nimereala am vazut ceva anunt in legatura cu Episode 2.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.306 Joined: 22 January 04 ![]() |
Pai sa nu il omoare pe gardianul ala. Sa o ia usor prin stanga bazei militare si se poate intra printr-o fereastra deschisa, pe sub dealul ala. Vede el...
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Daca este vorba de "Forest"(parca asa se numea),dupa ce termina cu toti,mai putin ultimul,se urca in camionul acela si gata.Din cate imi amintesc,acolo trebuia sa-i omori fara sa dai alarma.
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
Ci_co |
![]()
|
Bua gata inchideti topicul ca am trecut sunt la a seasa misiune !!
V-am popat !! |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
|
|
l@u |
![]()
|
QUOTE(Ci_co @ 16 Mar 2007, 16:50) Salutare all deschid si eu un topic scurt ca este ceva urgent, am un coleg care se joaca de ceva vreme return to castle wolfeinstein si a ajuns la o misiune unde daca il omoara pe ultimul inamic si i spune ca nu a fost in baza rachetelor !!!! cum naiba ajungi in baza rachetelor sau ce trebuie sa faca?? ![]() Multumesc !!! Ci_co QUOTE(Ci_co @ 16 Mar 2007, 17:09) NU te ambala taatutule eu il am inst la munca l-am terminat acu 2 ani dar nu mai stiu cum sa trec mai departe ![]() ![]() ![]() Skija are u sure ??? acu il sun pala ![]() QUOTE(Ci_co @ 16 Mar 2007, 17:13) ba asta e intre munti unde nu trebuie sa dea alarma si nu stie unde este locu ala al rachetelor mai are un inamic si daca il omora pierde unde este intrarea aia sau usile alea de acre zici ???? Deci pana la urma tu erai colegul tau sau cum??? ![]() ![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Era vorba de un coleg imaginar.
|
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
Ichebau |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 22 October 04 ![]() |
pt toti prietenii imaginari
![]() orice joc il gasiti pe gamespot.com: sarci game> click pe el apoi click pe tabul Hints & Cheats; in josul paginii gasiti mai multe FAQ/Walkthrough care va ajuta sa treceti de misiunile/locurile unde va impotmoliti. o singura problema... pt unii, sunt in engleza. sunt si cheaturi destule pt cei mai lenesi ![]() |
--------------------
ex Dacia
Solenza
2003
|
|
Ci_co |
![]()
|
QUOTE(Ichebau @ 22 Mar 2007, 22:24) pt toti prietenii imaginari ![]() orice joc il gasiti pe gamespot.com: sarci game> click pe el apoi click pe tabul Hints & Cheats; in josul paginii gasiti mai multe FAQ/Walkthrough care va ajuta sa treceti de misiunile/locurile unde va impotmoliti. o singura problema... pt unii, sunt in engleza. sunt si cheaturi destule pt cei mai lenesi ![]() NU man nu vreau coade veau sa joc curat ![]() Si pt l@u nu man nu sunt eu colegul dar m-am molipsit si eu ![]() ![]() ![]() ![]() V-am salutat , Ci_co Daca are cineva jocu poatre facem in Lan (retea nu lan de grau) ceva ![]() |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
|
|
l@u |
![]()
|
Credeam ca ne inviti la treierat!!!
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Misto jocu.
Mai stiti si altele la fel ? Da nu mai noi ca imi face calcu diapozitive, asta daca si pe alea le face. |
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
l@u |
![]()
|
Call of Duty!!!!
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 01:34 |