Suport pentru pus RCA-ul in parbriz, unde gasesc asa ceva?
![]() ![]() ![]() |
Suport pentru pus RCA-ul in parbriz, unde gasesc asa ceva?
bulan |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
a
b
c
|
|||
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Si daca nu mai avem loc pe parbriz ,se poate pe luneta?
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
angel35 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 2 February 05 ![]() |
QUOTE(Liviu @ 23 Mar 2007, 23:08) Angel35, eu am impresia ca tu esti unul dintre soferii carora nu le plac regulamentele de nici un fel. nu stiu de ce dar agresivitatea exprimarii tale imi da senzatia asta. Si vad ca ai tendinta de a exagera puternic .. da' rau de tot. Ia sa vedem, ce acte iti trebuie la o masina : RCA, ROVINIETA, TALON cu ITP VALABIL si PERMIS DE CONDUCERE ... deci 4 acte. Daca fiecare din cele 4 acte ar avea (rovinieta are deja) un mos de afisare greu falsificabil (elemente de siguranta de orice fel) si acest mod de afisare ar fi suspendat in caz de nereguli (de exemplu, abtibildul care atesta ca ai talonul cu un itp valabil sa iti fie invalidatat prin rupere sau alta metoda de catre un potist in clipa in care te prinde pe picior gresit), nu cred ca cel in culpa ar mai umbla cu masina caci s-ar vedea de la o posta ca ii lipseste ceva. Nu imi spune tu mie ca 4 abtibilduri de 5x5 cm lipite in dreapta sus a parbrizului (adica la pasager, da ? .. ) te deranjeaza macar un pic. Noroc ca nu e dupa mine .. bine spui, caci altfel viata multora ar fi un calvar mult mai mare decat este viata mea acum, cand trebuie sa imi infrang zilnic frustrarile provocate de nesimtitii din trafic. Deci recunosti ca esti frustrat.......probabil de aici si propunerile puerile...... Cit despre afirmatia ca as face parte dintr-o anumita categorie de conducatori auto.....bine spus...ai impresia.....gresita rau Colega coforumist te rog sa ma crezi...sunt cu toate actele la zi....doar ca, nu sunt de acord cu ideea ta...prima idee..... Cealalta, o baza de date comuna, carnet gen card care sa incorporeze toate datele tale personale si ale masini...etc este perfect ok....doar ca pina se va ajunge acolo va mai trece multa apa e Dimbovita. Ca tot veni vorba, eu mai repede investeam banii alocati acestui sistem de camere de supraveghere ce vad ca se intinde in toata tara, infiintand un sistem unic centralizat in care orice politai de strada , printr-o simpla citire a carnetului(gen card) sa poata avea toate datele tale...mi se pare simplu si logic. |
--------------------
Logan
Ambition
- B-xx-CHE
|
|
LemonDemon |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 420 Joined: 21 February 06 ![]() |
Domnilor eu nu am lipit nimic pe masini , si pana acuma nu am avut probleme cu organul cand m-a oprit .Pur si simplu i-am zis ca nu vreau sa le lipesc si ca le am mereu in torpedou.
|
--------------------
None
None
N/A
|
|
catalin-g3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 26 August 04 From: BaileGovora ; BUCURESTI ![]() |
Acum si eu cu o intrebare: despre ce abtipild la RCA este vorba??
Eu am facut RCA in Decembrie si nu mi-a dat decat hartia. |
--------------------
AsconaC/AstraF
BERLINA
85/96 "Esti prost si vrei să te remarci? Aprinde proiectoarele!
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceată!" - MAERSK |
|
angel35 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 2 February 05 ![]() |
QUOTE(catalin-g3 @ 26 Mar 2007, 09:31) Acum si eu cu o intrebare: despre ce abtipild la RCA este vorba?? Eu am facut RCA in Decembrie si nu mi-a dat decat hartia. Nu este chiar un abtipild...este un patrat care se detaseaza din asigurare si ar trebui pus in parbriz...intr-un buzunaras de plastic pe care aia ti l-au pus la dispozitie(nu toti au facut asta) |
--------------------
Logan
Ambition
- B-xx-CHE
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Intrebare:
Am incheiat astazi o polita RCA Euroins, prin www.rca-ieftin.ro (nu e reclama), si am primit doar polita de asigurare si cartea verde, care sunt amandou pe o foaie A4 sectionata in 2. Am primit si chitanta normal, insa nu si chestia aia de lipit in geam. Anul trecut am avut la Asirom si mi-au dat. Care este explicatia, si cum procedez, se decupeaza ceva de pe asta? ![]() |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Nu-ti mai bate capul. Atata timp cat statul nu-i in stare sa se puna de acord sa faca macar 2 ani consecutiv un model de RCA/vigneta la fel pe care sa-l lipesti pe parbriz, nici noi n-are rost sa ne complicam sa lipim toate ciurucurile alea.
Daca as sti ca, lipindu-l pe parbriz, mi-am luat de-o grija si ca garcea se va uita direct la parbriz, si nu ma va mai pune sa scurm prin portofel, le lipesc, dar asa, cand nici nu il intereseaza, mai da-l in masa. In Austria, Bulgaria, Ungaria (de un an de zile nu mai lipesti nimic, te verifica dupa nr de inmatriculare), au acelasi model de vignete de ani de zile, schimband doar culoarea, la Bulgari in 2007 era mov, in 2008 verde, in 2009 albastru, la austrieci in 2007 albastru, in 2008 rosu si in 2009 galben, dar cu acelasi format (ma refer la cele de o saptamana), eh, in handicapata Romanie in 2005 vigneta e un patrat cu stema tarii si de compostat pe laterale, in 2006 s-a bagat o bulina galbena de pe care nu compostezi nimica si pe care scrie ca expira in 2005, da naiba stie cand, anul asta le copiaza p-ale bulgarilor, apoi vignetele de rca, care in 2007 erau ca o hartie ordinara de decolorat in geam, in 2008 o bulina mare rotunda de lipit in geam, anu asta dracu mai stie ce, eh, de ce sa mai fii stimulat sa le lipesti in geam, cand n-au nici un rost, tot chitantele sunt baza? |
--------------------
.
.
.
|
|
leinad |
![]()
|
![]() Membru dacionist Group: Members Posts: 395 Joined: 17 March 05 From: Constanța ![]() |
QUOTE(StefanT @ 10 Jan 2009, 21:44) Intrebare: Am incheiat astazi o polita RCA Euroins, prin www.rca-ieftin.ro (nu e reclama), si am primit doar polita de asigurare si cartea verde, care sunt amandou pe o foaie A4 sectionata in 2. Am primit si chitanta normal, insa nu si chestia aia de lipit in geam. Anul trecut am avut la Asirom si mi-au dat. Care este explicatia, si cum procedez, se decupeaza ceva de pe asta? ![]() Nici mie nu mi-au dat vinieta pt parbriz - la omniasig, pe motiv ca nu mai e obligatorie, si oricum nu aveau unele pt politele valabile pana in 2010. |
--------------------
Logan
Preferance
75 ponei
|
|
tzepesch |
![]()
|
![]() Japan Jupan Group: Members Posts: 2.403 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
doare daca le tineti in talon?
sau 2 fasii frumos taiate de scotch ingust sau dublu-fata lipite de hartie si apoi pe "jam"? parca ma plimbam cu buzunaru de la pantaloni pe parbriz. io zic sa ne dea mai multe, sa mai bagam diverse chestii in ele.... |
--------------------
Dacia
DELTA GALIDI Station Wagon
1982 - 1310 - 4VIT.
- B-xx-xxx De ce caraie cioara in zbor? ... Schimba vitezele
Toyota Auris 2L D-4D Luna Plus + |
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.629 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
a observat cineva ca a aparut iar patratelul decupabil la rca? dar fara chilotel normal
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Cartonul ăla ce însoțește polița e dublu-adeziv?
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.629 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
eu cred ca e doar o hartie chioara...
oricum problema e mega vraiste in capul meu ca a venit curierul la 8 si 10... |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Wolfman |
![]()
|
![]() The Fastest Group: Members Posts: 483 Joined: 9 July 04 From: Murciélagos ![]() |
Cartonul ala are lipita pe o parte o folie transparenta dubluadeziva care se lipeste pe patratelul decupabil din polita apoi pe parbriz.
|
--------------------
Opel
MOKKA X
1.4 T 2019 "Cu stinga nici cruce nu poti sa-ti faci, daramite sa conduci o tara!" Petre Tutea
|
|
sorin1983 |
![]()
|
eu n-am nici un carton
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Iti dau eu un carton cu folie din aia dublu adeziva ca io am luat freo 5 ( sa am ca mi-s gospodar)
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Nu va mai bateti capul, oricum se decoloreaza hartia aia de la soare.
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st June 2025 - 04:51 |