proiect nemai vazut, se poate?sau ma chinui degeaba
![]() ![]() ![]() |
proiect nemai vazut, se poate?sau ma chinui degeaba
axabrt |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.962 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Asa e, si eu era sa-l confund cu un Audi Allroad 4x4..
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Cam asa ceva vis-a-vis.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
GYCONE |
![]()
|
![]() Membru fericit Group: Members Posts: 217 Joined: 3 November 04 From: Buzau ![]() |
Ce-ar vrea taicamiu un break d-asta...sa care cat un camion cu el
![]() |
--------------------
-
-
- Dacia Break '99
|
|
sumi_nos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 237 Joined: 18 December 06 ![]() |
tin sa anunt ca nu e la misto proectul si vb serios.
rotile ajutatoare sunt pt a nu se ridica de bot masina. break dala are si un vecin de la mine de la tara si nu stiu de ce multi fac misto de proiectul meu dar o sa vedeti voi ca o sa-l fac si o sa fie printre cele mai tari dacii tunate vrodata. nu stiu cum sa dau de un tovarasi care se pricepe sa deseneze sa va arat ce am in cap si dupaia sa mai vb. si daca nu ami da rar-ul ce merg prin oras cu ea si vin la intruniri si curse Si cu latitul nu-l fac numai ca sa nu ma rastorn ala tine si de stabilitate si aspect si multe dar voi luati totul an ras si nu va vine sa credeti pt ca voi nu aveti o imaginatie mai bogata sa puteti percepe idea |
--------------------
dacia
1410 SPORT
1989
- AG-01-MVU
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Bai suminos, da zic sa o duci inainte la "a car is reborn", ca daca are 27 de ani cum zici matale, la vara cand vine caldura se dilata gaurile din tabla si cade de pe roti. Si-atunci nu mai ai de ce sa te apuci.
Si daca tot ai planuri dintr-astea, atunci sa-i pui un motor pentru care sa ia masina 5 stele la NCAP, recte un motor de mobra, ca sa mearga numai la viteze sigure, si oricum, nici n-ai nevoie de mai mult cand mergi pe bulevard si faci gajicile de pe trotuar sa se umezeasca. ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(sumi_nos @ 23 Mar 2007, 14:15) ![]() ![]() ![]() Mai uita-te pe aria Cafenea, sa vezi ca avem imaginatie tare bogata. In schimb, trebuie sa recunosc in numele tututor de aici, ca nu avem imaginatie bol***a. Asta nu avem. Probabil de aceea nu ne vine sa credem..... |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
alinakes |
![]()
|
X Group: Members Posts: 341 Joined: 24 March 06 From: X ![]() |
Mama si eu care credeam ca am probleme cu limba romana !
|
--------------------
X
X
X
- X
|
|
Michidush |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 6 July 04 ![]() |
In spritul OCC Discovery ai putea sa le propui celor de la OTV o emisiune de gen care sa se cheme "BBT" (Back Block Tunners) in care sa se vada evolutia respectivei masini de la statusul de Dacie la cel de bici (adica ca sti tu...Pe de alta parte ai putea sa gasesti un personaj pitoresc gen Teutul Sr care sa supervizeze cu un ochi de soacra lucrarea.
|
-------------------- "Nu aj dori sa pot zbura si sa nu ma creada nimeni, ci sa nu pot zbura dar sa ma creada toti"
Tetelu (Jurnalul lui Tetelu` A.C.) |
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.962 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
adevar grait-ai !!!
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
GYCONE |
![]()
|
![]() Membru fericit Group: Members Posts: 217 Joined: 3 November 04 From: Buzau ![]() |
QUOTE(Laurentziu83 @ 23 Mar 2007, 14:18) Bai suminos, da zic sa o duci inainte la "a car is reborn", ca daca are 27 de ani cum zici matale, la vara cand vine caldura se dilata gaurile din tabla si cade de pe roti. Si-atunci nu mai ai de ce sa te apuci. Si daca tot ai planuri dintr-astea, atunci sa-i pui un motor pentru care sa ia masina 5 stele la NCAP, recte un motor de mobra, ca sa mearga numai la viteze sigure, si oricum, nici n-ai nevoie de mai mult cand mergi pe bulevard si faci gajicile de pe trotuar sa se umezeasca. ![]() Sau la Pimp My Ride... |
--------------------
-
-
- Dacia Break '99
|
|
axabrt |
![]()
|
adevar grait-ai !!!
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
valmont |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 165 Joined: 22 December 05 ![]() |
Si o sa-i lasi numarul care il ai acum? (1-B-44256)
![]() This post has been edited by valmont: 23 Mar 2007, 14:26 |
--------------------
Dacia
Logan
- CT 19 FVY Trup si suflet pentru Rapid & Logan!
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
QUOTE(sumi_nos @ 23 Mar 2007, 14:15) nu e la misto proectul si vb serios. sa va arat ce am in cap si dupaia sa mai vb. voi nu aveti o imaginatie mai bogata sa puteti percepe idea 1-daca e pe bune ..vorba cuiva ...e de rau 2-sa stii ca e mai bine sa nu ne arati ce ai in cap 3-nu te invidiem ptr. imaginatia ta ,,bogata" 4-cred ca toti au perceput ideea mai putin tu |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
sumi_nos |
![]()
|
mama gata dupa pasti ma apuc de ea ca sa va arat cat mai repede ca se poate o nebuni ca asta.
si cu rugina o sa pun poze sa va demonstrez ca nu e ruginita rau. nu mai are nr ala e radiata,are dala rosu |
--------------------
dacia
1410 SPORT
1989
- AG-01-MVU
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
sumi_nos |
![]()
|
latimea cam asa va fi dar nu body kit-ul asta alceva mai misto
Attached thumbnail(s) dacie_suparata_rau1_307.jpg ( Size: 97.25k ) Number of downloads: 97 |
--------------------
dacia
1410 SPORT
1989
- AG-01-MVU
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Mamaaaa dar tie chiar iti trebuie o carte de limba romana!!!!!!
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
zici ca-i pubela ecologica
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
sumi_nos |
![]()
|
si adevarat ca e urata cu spume masina dar dupa o vara de cox e si normal ca om rupto in 2 aproape ca am ajuns la performanta sa rup lonjeroanele,exact un pic mai in spate de traversa sau rupt de aproape bagam degetul pe acolo.Le-am dat o sudura si am revenut cu cox-ul.
Eu am vrut sa o omor detot si sa o dau la fier vechi dar am prins drag de ea si vreau sa o aduc in stare de competitie |
--------------------
dacia
1410 SPORT
1989
- AG-01-MVU
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Mai bine o latesti din jante si face niste evazari corespunzatoare la aripi...
Latirile astea enorme se purtau in anii '80 Uite un Opel Manta in genul asta: Cu jante normale: 6628_27.JPG si cu jante superlate: 76a1_27.JPG |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
sumi_nos |
![]()
|
ma bucur ca cineva a inteles ce vreau eu sa fac,cam asa ceva am-i imaginam si eu,la latit dar ala e un body kit,nu sunt doar aripile umflate,da ma exact ceva de genul ala o sa fac doar ca o sa existe si niste prize de aer
|
--------------------
dacia
1410 SPORT
1989
- AG-01-MVU
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
sumi_nos |
![]()
|
varza?mai omule eu vreu sa fac ceva unicat nu sa copiez ce au facut alti
|
--------------------
dacia
1410 SPORT
1989
- AG-01-MVU
|
|
raducu13 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 19 July 06 ![]() |
eu nu m-as baga la avioane in locu` tau...stii tu; da oricum, daca o sa arate ca aia din poza e dezastru...ii mai lipsesc aripile
![]() Masina cred ca o sa arate intr`un final asa:_www_1_.DaciaDesign.lx.ro__caricaturi_1130269790_caricaturi.jpg ( Size: 58.71k ) Number of downloads: 87 ... uite-o si latita: 1310_Karikatura2.jpg ( Size: 103.29k ) Number of downloads: 69 ... s20100039xr.jpg ( Size: 76.8k ) Number of downloads: 93 am gasit un bot de enzo:D ca tot vroiai asa ceva |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition
|
|
driverx |
![]()
|
Frumos, dar nimic din ce zici nu are substanta, nu are pic de logica si sens in lumea reala, sa iasa ceva care sa fie masina, nu statuie in forma de masina, marturie a ratarii din fas(h)a a unei idei fara nici un sens.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
sumi_nos |
![]()
|
stiu ca e off-topic,dar ce masina e asta ce marca ?
Attached thumbnail(s) 25102006343.jpg ( Size: 88.9k ) Number of downloads: 139 |
--------------------
dacia
1410 SPORT
1989
- AG-01-MVU
|
|
raducu13 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 19 July 06 ![]() |
eu nu m-as baga la avioane in locu` tau...stii tu; da oricum, daca o sa arate ca aia din poza e dezastru...ii mai lipsesc aripile
![]() Masina cred ca o sa arate intr`un final asa:_www_1_.DaciaDesign.lx.ro__caricaturi_1130269790_caricaturi.jpg ( Size: 58.71k ) Number of downloads: 87 ... uite-o si latita: 1310_Karikatura2.jpg ( Size: 103.29k ) Number of downloads: 69 ... s20100039xr.jpg ( Size: 76.8k ) Number of downloads: 93 am gasit un bot de enzo:D ca tot vroiai asa ceva9547_333x0x85.jpg ( Size: 18.61k ) Number of downloads: 79 |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
QUOTE(Laurentziu83 @ 23 Mar 2007, 14:18) Bai suminos, da zic sa o duci inainte la "a car is reborn", ca daca are 27 de ani cum zici matale, la vara cand vine caldura se dilata gaurile din tabla si cade de pe roti. Si-atunci nu mai ai de ce sa te apuci. Si daca tot ai planuri dintr-astea, atunci sa-i pui un motor pentru care sa ia masina 5 stele la NCAP, recte un motor de mobra, ca sa mearga numai la viteze sigure, si oricum, nici n-ai nevoie de mai mult cand mergi pe bulevard si faci gajicile de pe trotuar sa se umezeasca. ![]() 'ai de plm, daca nu te-as cunoaste personal as zice ca suferi de "baietzie". Bah, mai potoliti-va cu mistourile cu motoare ba de boeing, ba de mobra, cu mese de calcat si oua kinder. Nu v-ati saturat de cliseele astea? sumi_nos, apuca-te de treaba, fa-o cum vrei tu, din partea noastra tot succesu' din lume. Da' nu uita, te ia mama dracu' daca iesi cu ea pe strazi publice. ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
axabrt |
![]()
|
off topic, pare a fi lada samara sau ceva asemanator
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 11:15 |