[VIDEO] Cea mai "rapida" parcare! - merita vazut, (made by woman)
![]() ![]() ![]() ![]() |
[VIDEO] Cea mai "rapida" parcare! - merita vazut, (made by woman)
dya |
![]()
|
||
![]() Membru fost gras Group: Members Posts: 386 Joined: 25 August 05 ![]() |
|
||
--------------------
Nissan
Qashqai
2008 1.5dCI 105CP
|
|||
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
|
--------------------
-
-
-
|
|
valmont |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 165 Joined: 22 December 05 ![]() |
Ca sa-i sar in apararea -LDV- prietena mea stie sa faca o parcare
![]() This post has been edited by valmont: 24 Mar 2007, 23:52 |
--------------------
Dacia
Logan
- CT 19 FVY Trup si suflet pentru Rapid & Logan!
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Da...da prietena ta n-are carnet!
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Just perfect.
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
ghetau dan |
![]()
|
D.O.C.T.O.R. cu 50%warn si ban Group: Banned Posts: 1.269 Joined: 9 March 06 ![]() |
Cum naiba a luat carnetul?
Acum nu se face parcarea laterala in scoala? ![]() |
--------------------
Subaru
Legacy 3.0R
2007
|
|
Bujor Stefan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 717 Joined: 17 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Pe vremea cand am dat examenul, respectiv 1999, am nimerit un politist la care parcarea laterala era conditie de acordare/neacordare a permisului.
Din vreo 10 - 12 persoane nu am luat decat vreo 3 - 4, cei carora le-a iesit bine parcarea laterala. Intr-un trafic cum este cel de azi, sunt de parere ca ar trebui mentinuta aceasta mentalitate. |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Ambition 1,6
- B
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
eu n-am avut la examen parcare laterala ..dar am invatat imediat si acum parchez si cu ochii inchisi
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
shake |
![]()
|
![]() Crap Group: Members Posts: 1.589 Joined: 11 August 06 From: Bucuresti , Militari Squad ![]() |
hai ca am fumat 4 tigari si nu se mai termina odata :|
|
--------------------
D
S
2003 Montez kit Xenon (Bucuresti).
|
|
nik01 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 137 Joined: 1 July 06 ![]() |
pt LDV
inca nu am vecini care parcheaza oblic sau pe 2 locuri de parcare sa stea masina la umbra dar VECINE da si cite altele mai fac prejudecata ca femeile gresesc nu e gratuita |
--------------------
renault
25GTX
1987
- B25SHS
|
|
touche |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 849 Joined: 14 February 07 From: Constanta ![]() |
un super talent, cu ghilimelele de rigoare
|
--------------------
renault
megane 2.2
2006; 1,5 dci ;80 CP luxe privilege
|
|
bear_mc |
![]()
|
![]() Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Ce aveti fratilor cu fata? Poate e incepatoare. Care-i problema? Nici eu nu m-as fi descurcat f bine cu parcarea aia, mai ales ca e pe partea stanga.
Si cand faci scoala de soferi nu se mai pune accentul pe parcari laterale. |
--------------------
Renault
Megane II
2005
- B-43-ZHY (sau 42) Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++) |
|
GabyT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 641 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(vis-a-vis @ 24 Mar 2007, 02:36) Consumul corect in circumstantele date ar trebui sa fie exprimat in litri pe ora ![]() O adevarata "tufa", oricat de multi ia-ti lua apararea. Partea buna (uite ca exista si asa ceva) este ca nu a lovit masinile invecinate (cum a facut o alta tufa in alt filmulet postat). Norocul ei este ca i s-a facut omului ala mila si i-a aratat ce sa faca... Daca nu te pricepi, fie iti dai silinta la scoala sa pricepi cum sta treaba cu trasu' de covrig, fie daca s-a milostivit vre-unul sa-ti dea deja carnetul, te duci in poligon si exersezi. NU EXERSEZI in parcare, unde exista masini "nevinovate". Degeaba se face scoala de soferi, degeaba se da examen pt. obtinerea carnetului, ca mai devreme sau mai tarziu tot iti vei gasi masina zgariata in parcare de o asemenea paparuda. ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala / 2003 Dacia Logan Laureat Plus / 2006
Renault Clio 3 / 2006 MIO C520 |
|
nicu022003 |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 537 Joined: 27 February 07 ![]() |
Un TIR si il parca mai repede decat a parcat ea gaza aia
![]() |
--------------------
Volkswagen
Golf
2010
- B184PAN
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.637 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
QUOTE(bear_mc @ 26 Jun 2007, 15:28) daca ar trebui accentuat cam tot ce trebuie sa repeti si sa inveti singur... ai face scoala ca liceul! apropo : traseul este 150 de euro si daca esti baiat finut mai dai 50 asa ca sa fie bine.. si na ca te`ai facut sofer ! deci ce sa mai inveti? This post has been edited by sorin1983: 26 Jun 2007, 17:22 |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
@bear_mc : Faptul ca e pe stanga parcarea o face putin mai greu de executat (sau mai bine zis, nu asa simplu) dar in nici un caz imposibil. Ideea e, cand cunosti cat de cat masina, tot o bagi cumva acolo... Ca nu iese perfect, alta treaba, dar ce face tipa in clip e destul de absurd...
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
bear_mc |
![]()
|
![]() Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(A l e x @ 26 Jun 2007, 21:53) @bear_mc : Faptul ca e pe stanga parcarea o face putin mai greu de executat (sau mai bine zis, nu asa simplu) dar in nici un caz imposibil. Ideea e, cand cunosti cat de cat masina, tot o bagi cumva acolo... Ca nu iese perfect, alta treaba, dar ce face tipa in clip e destul de absurd... Si tu ai zis. Daca un barbat nu reuseste sa bage masina bine acolo o femeie care oricum nu conduce la fel de bine ca cu barbat (inafara de fetele de pe forum care conduc excelent ![]() |
--------------------
Renault
Megane II
2005
- B-43-ZHY (sau 42) Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++) |
|
DRD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 709 Joined: 20 September 06 From: Brasov ![]() |
Eu nu stiu reuseste (fata/femeia) aia sa marga cu masina si cine e tampitul care i-a dat carnetul.
|
--------------------
Renault
Megane 2
1.5 Dci Comfort Expresion 2004
|
|
vibratie |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 188 Joined: 4 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Tare faza!
![]() P.S. Sper sa nu ma injure prea tare doamna ![]() |
--------------------
Dacia
LOGAN
Laureate - 1,6 MPI - 2006
|
|
DRD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 709 Joined: 20 September 06 From: Brasov ![]() |
Cred ca mai stau prost si cu altceva....
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2
1.5 Dci Comfort Expresion 2004
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Ii arata cine e seful!
![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
ionut16031987 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 263 Joined: 29 May 06 ![]() |
Una peste alta FEMEILE sunt petarde la condus, si ce te mai faci ca au ajuns unele sa si te dirijeze in intersectie...
![]() Femeile nu au ce cauta la volan, desi sunt mai prudente, cica, incurca de cele mai multe ori traficul rutier, nu stiu sa se asigure, plus alte chestii de "doamne ajuta" Am o vecina care are capacele de la masina praf, sunt plesnite toate, DE CE?... pentru ca de fiecare data cand parcheaza masina trebuie sa loveasca bordura. Spaga este data atat de femei cat si de barbati la examen, numai ca talentul ii diferentiaza... tipul nu are chef sa-si bata capu prea mult si cedeaza cu dare de spaga, FEMEIA are nevoie acuta de ea ca sa ia examenul. Prosti sunt politistii care iau spaga, eu unul nu as lua de la asa specimene...adevarate pericole. |
--------------------
dacia
preference/ dacia 1310 tlx
2005 1.4 mpi,/ 1989
- IF 01 ???
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 23:30 |