DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

4 Pages « < 2 3 4 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Dacia Logan Preference vs Laureate, ...de care sa-mi cumpar?

adiya
post 3 Apr 2007, 15:09
Post #91

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti

O sa incep prin a-mi cere scuze pentru mesajul anterior. Oricum ai talentul sa enervezi lumea.

QUOTE(nh1980ro @ 3 Apr 2007, 12:25)
Dupa cum am mai spus ABS-ul e bun, dar nu sa mergi cu masina cu 150km/h , sa pui frana, intra ABS-ul si e la fix ca sa poti vira pe contrasens sa omori oameni nevinovati. Deci conteaza si cine apasa pe frana aia cu ABS...sau fara.
Si ca sa fii civilizat in trafic nu-ti trebuie nici permis special si nici ABS.
*

Tot n-ai inteles nimic.
e la fix ca sa poti vira

Doar asta face ABS-ul. Iti da sansa sa virezi. Tu poti vira spre contrasens si sa omori oameni nevinovati dar in acelasi timp poti vira si spre sant\camp si sa salvezi acele vieti, inclusiv a ta. Fara ABS nu ai fi avut aceasta sansa. Te-ai fi dus exact unde ar fi dorit masina. De cele mai multe ori nu iese bine.
Cat despre faptul de a fi civilizat in trafic asa e, nu iti trebuie ABS dar iti trebuie pentru momentul cand alt sofer nu e la fel de civilizat si te trezesti ca la 50km/h iti apare in fata un TIR care merge cu 100km/h.
Din experienta personala iti pot spune ca pe mine ABS-ul nu m-a scutit decat de o bara sparta, eventual, insa nu concep sa risc mult mai mult pentru 450E.

--------------------
Dacia Logan 2007 ABS PLUS dci - B-00-XXX
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
nh1980ro
post 3 Apr 2007, 23:51
Post #92

Membru

Group: Members
From: Togo-Togo.

@adiya E drept ca am talentul asta (sa enervez oamenii), dar asta din cauza ca sunt unii (stiu ei care) care afirma chestii fara nici un argument (si evident ma enervez si eu).
ABS-ul ti-l iei daca ti-l permiti, daca nu asta e, mergi mai atent.
Faptul ca ai ABS te scapa de o parte din cauzele de accident.(si anume de accidentele pe care poti sa le eviti - asta presupunand ca ai calmul necesar evitarii in clipa respectiva, ca cel pe care vrei sa-l eviti nu face ceva imprevizibil, ca esti atent la drum si nu te uiti dupa ciori). Daca te loveste cineva din spate sau din lateral, poti sa ai ABS si pe roata de rezerva ca tot aia e.

De aceea am zis ca ABS e bun daca ti-l permiti. Daca nu, asta e.
Logan are ABS, dar are si o vizibilitate destul de proasta in spate. Avantaje si dezavantaje...

Si eu postez pe forum ca s-mi exprim parerea si sa purtam o discutie civilizata, daca se poate. Nu-mi plac exprimarile de genul "a, chestia asta e mult peste cealalta" sau " e varza", dar fara nici un argument sau "mi-a spus un prieten ca asa e". WTF?

--------------------
Kona/Renault Lana'i/Clio 3 2007/2009
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
4 Pages « < 2 3 4
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 9th May 2025 - 13:15
Forum Renault