Dati un leu pentru ATENEU!, Subscriptie publica pentru DACIA.
![]() ![]() ![]() |
Dati un leu pentru ATENEU!, Subscriptie publica pentru DACIA.
bulan |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
a
b
c
|
|||
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
nea bulan ,da-mi voie sa-ti admir daruirea cu care iti sustii convingerile...
ai stofa de conducator...numai un om puternic se bate asa pentru convingerile sale... Bravo si bafta!!! |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
bulan |
![]()
|
Daca as fi avut bani sa fac toate astea maine ma apucam de treaba si copiilor mei le-as fi lasat mostenire cate un RON.Dar pana la urma tot am sa cumpar o locatie si am sa deschid barul ala meu CONGO care acum e imaginar si unde toti membrii DACIA CLUB ar putea sa bea intr-o ambianta aparte.
|
--------------------
a
b
c
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Fi-v-ar tunningu' de râs să vă fie!
![]() SERVICE, nu tunning... ![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
bulan |
![]()
|
Si la insinstentele membrilor www.daciaclub.ro si un service auto unde sa se faca reduceri membrilor forumului de5% iar celor care nu au warm 10%!
Si la Deva un mic centru zonal www.daciaclub.ro ca sa nu se imbolnaveasca Domnu argon de suparare ca toate se petrec doar la Bucuresti. |
--------------------
a
b
c
|
|
Tibi_ |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 163 Joined: 26 November 06 ![]() |
Dupa ce am vazut ce ati scris au inceput sa imi vina idei si am selectat cea mai buna idee pe care v-o prezint pe scurt .Astept comentarii si sugestii legat de idee. Se cumpara un logan prestige sau daca se reuseste se obtine sponsorizare la Dacia se face tunning de 10-15.000Euro si se mai cheltuiesc 5.000Euro pe diverse=publicitate ,asigurari,diverse costuri realizare proiect (mentionez ca sumele sunt orientative).Banii provin de la noi 10-20Euro de caciula autoturismul va fi personalizat DaciaClub.Si acum partea frumoasa autoturismul va fi inchiriat pe timp de o luna sau 2 saptamani dar doar persoanelor care au contribuit financiar la achizitia si transformarea lui.Inchirierea va fi hotarata la licitatii unde suma de inceput ar fi de 100Euro si banii din inchiriere vor fi utilizati pentru a acoperi intretinerea autoturismului(daca in urma licitatiilor vor fi stransi mai multi bani decat necesarul de intretinere Loganul va fi mai departe imbunatatit).Si acum cireasa de pe tort de ce sa dai 10-20Euro??In primul rand pentru a castiga unul dintre cele 3 premii:Premilu 1=inchiriere Logan DaciaClub +300l de comustibil,Premiul 2=inchiriere Logan DaciaClub+100l comustibil,Premiul 3=inchiriere Logan DaciaClub timp de o luna.In al doilea rand chiar daca nu ai castigat unul dintre cele 3 premii vei avea dreptul sa intrii la licitatia pentru inchirierea Loganului DaciaClub timp de o luna sau 2 sapt(perioada urmeaza sa o hotaram).Alta castig personal este implicarea in acest proiect menit sa creeze un Logan asa cum majoritatea dintre noi ne-am dori atunci cand ne gandim la ce am face mai bun sau ce am schimba pe masina si nu in ultimul rand posibilitatea celor care vor participa la proiect de a achizitiona Loganul DaciaClub la sfarsitul unui an.
This post has been edited by Tibi_: 27 Mar 2007, 16:21 |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate 1.4MPI
|
|
bulan |
![]()
|
Uite ca ideile au inceput sa curga si sper ca ideile sa nu se opreasca din picurat la Tibi.Se pare ca pana la urma administratorii forumului vor trebui sa cumpere un alambic de arama ca sa punem ideile la distilat sa vedem ce iese.
Keep wallking!!!By Jonny Walker |
--------------------
a
b
c
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
bulan |
![]()
|
Pai daca sunt nascut pe 03 04 1960 inseamna ca sunt berbec desi eu nu cred in chestii din astea.Si ca un berbec ce sunt cand imi intra ceva in cap pun barbia in piept si ma reped cu coarnele inainte.Eu sper sa urnesc ceva cu topicul asta,macar sa se aprinda LUMINITA de la capatul tunelului.
|
--------------------
a
b
c
|
|
musicall |
![]()
|
![]() musicall Group: Members Posts: 547 Joined: 6 February 05 From: Braila ![]() |
O solutie mai aproape este COOLTV din Ungaria care are o emsiune COOL VERDA care se ocupa cu modificarea rablelor si se poate vedea live si citi mai multe informatii aici https://www.jumptv.com/en/channel/cooltv/ !
This post has been edited by musicall: 27 Mar 2007, 22:59 |
--------------------
Fiat
Punto Classic |
Blogu personal
- delfinul.com Va salut dintr-o clinica de dezintoxicare pentru dependentii de webdesign!
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Poate ii baga comenzi vocale care iti raspund: nem tudom romano.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 15:30 |