Semnatura(digitala)
![]() ![]() ![]() |
Semnatura(digitala)
St |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|||
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
La doc-uri salvate cu MS Word, da. La jpg-uri nu prea cred.
|
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
.jpg salvate cu paint(in special) si photoshop 7/CS2 ma intereseaza
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
zamolxes |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 14 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu, din cate stiu.
Singurele metode de "semnat" imaginile sunt fie steganografia fie water-marking-ul. LE: Reparat dezacordurile. This post has been edited by zamolxes: 24 Mar 2007, 10:23 |
--------------------
Ford
Mondeo Ghia 2L
2003 Full Options
- B-77-BLD Si uite asa se duc noptile..albe
|
|
bj |
![]()
|
![]() membru de nevoie Group: Members Posts: 321 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
pentru poze faci click dreapta pe ele -> properties -> summary -> advanced si verifici acolo informatiile care sunt stocate despre puoza. Asta cred ca e water mark-ul de care vorbeste zamolxes
la fel si pentru doc-uri, etc. |
--------------------
Skoda / BMW
Fabia Variant - de munca / F650 - capra
exLeon, exDSN
- B-65-xxx BMW F650ST - tot un fel de capra
|
|
cg_ivan |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 24 March 05 ![]() |
QUOTE(St @ 23 Mar 2007, 23:20) Daca iau un fisier(.doc/.jpg, etc.) si il modific si apoi Save As,il trimit al cineva. Ramane pe undeva amprenta ca fisierul a fost pe PC-ul meu? Da ramane. Exista aplicatii care pot sterge o parte dintre aceste urme. Problema este ca Microsoft nu documenteaza nicaieri ce urme lasa un fisier odata aflat pe disc. |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4
- B-00-XXX Repar pompe de benzina de Trabant la preturi fara concurenta.
Bonus: reglarea litrometrului. |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.389 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca le faci PDF si aplici semnatura rezovi problema foarte elegant!
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Ia luati voi un document word si cititi-l cu un editor hexa de dos.
Sa vedeti atunci cate informatii raman in fisier. Cale, statie de lucru, utilizator... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 22:30 |