DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Modele Logan ce vor aparea din 2007, Dupa Logan Van ce mai apare in 2007

klaus
post 28 Mar 2007, 17:15
Post #31

步步

Group: Moderatori
From: Bucuresti

nh1980ro, tine-te bine de masa, ca pici pe jos degeaba...
Apropo, unde ziceai ca sunt celelalte fabrici Renault care produc Logan pentru Europa?
Sau CKD-uri pentru Rusia?

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
dorel232004
post 28 Mar 2007, 19:30
Post #32

Membru incepator

Group: Members

Si totusi, nu-mi da nimeni o veste buna?

--------------------
Logan MCV Laureate 2008 85 cp dci 7 locuri
+
paul_s
post 28 Mar 2007, 19:44
Post #33

.

From: .

chiar nu intelegi ca nu are nimeni CUM sa-ti dea o veste buna, asta zicea klaus mai devreme

devine amuzant smile.gif

--------------------
. . . - .
+
dorel232004
post 28 Mar 2007, 20:50
Post #34

Membru incepator

QUOTE(paul_s @ 28 Mar 2007, 20:44)
chiar nu intelegi ca nu are nimeni CUM sa-ti dea o veste buna, asta zicea klaus mai devreme

devine amuzant smile.gif
*

Speranta moare ultima! Poate au si altii alte informatii, ce, numai klaus stie tot? S-au poate nu e "posibil" sa spuna, ca e cenzurat de frantuzoi! Eu am lucrat intr-o corporatie frantuzeasca si afla ca se stia tot de toti. Cum, nu stiu! Sau banuiesc...

--------------------
+
dorel232004
post 28 Mar 2007, 21:09
Post #35

Membru incepator

Model off-road la Dacia?

Renault n-a stralucit, pana acum, in materie de versiuni 4x4, ceea ce nu inseamna ca planurile francezilor in aceasta privinta nu exista. Dimpotriva, este doar o chestiune de timp pana cand noul SUV Renault va fi lansat oficial pe piata si care, se spera, va avea mult mai mult succes decat ultima incercare a constructorului francez pe acest segment, Scenic RX4. In privinta marcii Dacia exista tot felul de speculatii privind iminenta aparitie a unei versiuni Logan 4x4. Acestea au fost puternic alimentate anul trecut, de prezentarea, la Salonul de la Geneva, a conceptului Steppe. El prefigura, la momentul respectiv, viitorul MCV Logan, insa maniera de prezentare, in “hainlele” unui crossover, au alimentat imaginatia celor care asteapta un “off-roader” de la Dacia. Ramane de vazut ce se va materializa, mai ales dupa ce Renault a batut palma cu Mahindra, pentru fabricarea de Logan, producatorul indian fiind specializat, de 5 decenii, in fabricarea de modele de teren. In alta ordine de idei si apropo de aceasta cooperare, unii dau ca sigura fabricarea in colaborare, de catre Mahindra si grupul Renault-Dacia, a modelului tot-teren Scorpio, cu care Mahindra isi doreste, de mai mult timp, sa patrunda si pe piata europeana.

3 martie 2007

Parca scrie iminenta mai sus?! Asta pentru sceptici!

--------------------
+
klaus
post 28 Mar 2007, 21:27
Post #36

步步

Pai daca ai luat de buna ce scrie acolo (ca pe aici inteleg ca sunt scepticii), si esti atat de sigur ca lansarea de 4x4 pe platforma Logan, nu inteleg de ce te mai agiti atata.
Deci stii cu siguranta ca e iminenta lansarea, ca doar au spus-o "surse de incredere" (sau nu...?).
Ai venit de acasa cu speranta aproape nemarginita ca se va lansa anul asta. Lumea "prin targ" ti-a spus altceva (de unde si treaba cu socoteala...).
Acu daca ai aflat din "surse informate", nu inteleg ce te mai agiti asa. Dormi linistit, AutoNews.ro vegheaza pentru tine (ca sa parafrazez o reclama care stii tu cu ce s-a soldat...).

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
dorel232004
post 28 Mar 2007, 21:53
Post #37

Membru incepator

QUOTE(klaus @ 28 Mar 2007, 22:27)
Pai daca ai luat de buna ce scrie acolo (ca pe aici inteleg ca sunt scepticii), si esti atat de sigur ca lansarea de 4x4 pe platforma Logan, nu inteleg de ce te mai agiti atata.
Deci stii cu siguranta ca e iminenta lansarea, ca doar au spus-o "surse de incredere" (sau nu...?).
Ai venit de acasa cu speranta aproape nemarginita ca se va lansa anul asta. Lumea "prin targ" ti-a spus altceva (de unde si treaba cu socoteala...).
Acu daca ai aflat din "surse informate", nu inteleg ce te mai agiti asa. Dormi linistit, AutoNews.ro vegheaza pentru tine (ca sa parafrazez o reclama care stii tu cu ce s-a soldat...).

Eu am crezut ca pe forum putem sa ne spunem pareri si sa comentam deverse subiecte si articole care ne intereseaza. Crezi ca au vazut asa multi acest topic ca sa se spuna toate informatiile despre acest subiect? Daca mi-ai fi spus ca esti inginer sef la Dacia si ai informatiile cele mai actuale, poate nu mai intrebam atata. Dar si asa nu ti-am inteles inversunarea!

--------------------
+
driverx
post 28 Mar 2007, 21:57
Post #38

--- Membru cu ralanti ---

Da, da' una is parerile, si alta e wishful-thinking-ul si altele is "zvoanele" din surse "de incredere". Sa stii pe viitor asta.

This post has been edited by driverx: 28 Mar 2007, 21:58

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
+
minny
post 29 Mar 2007, 00:43
Post #39

Membru porcos

astia de la Dacia nu cred eu ca pot gandi treburile multitasking. Mai intai camioneta, apoi hatch-ul si apoi poate mai vine si crossoverul ... dupa semnale si cum se misca lucrurile cam asa vad eu ca e ordinea fireasca a actiunii... Oricum nici daca ar putea sa scoata maine un crossover nu ar face-o ... atata timp cat break-ul actual se vinde. Ei vin cu cate ceva nou numa cand altceva a devenit mai putin atractiv. Metoda picatura chinezeasca perfectata de francezi... asa e strategia de marketing a nazalilor...

--------------------
------ ------ ------
+
DFA
post 29 Mar 2007, 09:43
Post #40

moderator://DC/Logan

From: Buzău, RO

Mi se pare foarte normal ca tu să cauți certitudini și informații sigure, dar în viața reală lucrul ăsta nu e întotdeauna posibil.
Faptul că acolo sunt informații cu semnul întrebării se datorează greutății cu care se obțin informații pertinente de la Renault. Sunt foarte greu de "tras de limbă" și se pricep de minune să amestece informații reale cu "zgomot de fond".

Eu zic să tragi aer în piept, să te relaxezi și să ai răbdare dacă îți dorești așa de mult un MCV 4x4, pentru că va mai dura ceva timp.

--------------------
Logan III Comfort ECO-G 100cp 2021 sedan - 27 Iul 2021
Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5
+
AL
post 29 Mar 2007, 10:56
Post #41

Member

se pare ca raspunsul l-a intrebare s-a dat.... subiectul e epuizat chiar daca dorel e multumit sau nu de raspuns... topicul se inchide!

P.S. unele mesaje au fost editate pentru a elimina tensiunile...

--------------------
Skoda KAROQ 2019 - B-21-NEW
+
2 Pages < 1 2
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 8th June 2025 - 15:19
Forum Renault