DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Montare Volan Piele Prestige, Posibilitati de Montare

PAULIC
post 28 Jun 2007, 13:12
Post #31

Membru incepator

Group: Members
From: Bucuresti

Te rog pune si tu un nr. tel. al persoanei care ti-a imbracat volanul. Multmesc

--------------------
MERCEDES LOGAN E 220 CDI 1,5 DCI W211 2003 LAUREATE 2006 - B38TXY B48VCK
LOGAN LAUREATE 1,5 DCI 2006
MERCEDES E 220 CDI 2003
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Dsign
post 28 Jun 2007, 14:55
Post #32

Led Tuning Man

@Miky 48, platesc oricit sa primesc si eu un esantion de piele de la sursa ta sigura si demna de incredere. Daca acolo se fac volane de masini cuminti, nu inseamna ca cele de lighean sunt la fel. Un volan de Audi nu costa cit unul de Lighean!!! Be real man!

Asta e marfa, asta e masina, nu e nevoie sa ne suparam ca se monteaza pe ea un inlocuitor de piele. Nu cred ca ar fi asta un motiv de frustrare pt posesori. Aici doar discutam, nu ne laudam. Masina unui fel de sef de la noi, masina care cica e de drive-test, are volanul cojit. Posibil sa poarte omul verigheta si sa il fi agatat. Insa pielea adevarata nu se cojeste sau ciupeste asa.

Volanul de Prestige este mai binew finisat la cusaturi, atit. In rest, INstructorul poate face combinatie de culori, poate face combinatie de cusaturi etc. Daca va arat ce treaba a facut la un seat ibiza, salivati cu totii : piele neagra cusuta cu ata rosie, masina fiind rosie, iar sigla de pe volan avind ceva insertii rosii. Efectul este super, iar finisarea si mai si (volanul de seat are ceva forme mai indraznete)

N-are rost sa ne dam cu surse de incredere acum...

--------------------
D Logan 2004 Preference 1.6MPI Egee - B 48 CUP
http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
+
Miky 48
post 28 Jun 2007, 21:03
Post #33

Taximetrist

From: Arad

Nu pot face rost de un esantion, husele vin gata taiate si cusute, cei de la Takata numai le lipesc si le cos pe volan. Nu stiu daca volanele imbracate la Arad sunt pt Logan-urile facute la noi, se poate sa fie pt Renault Logan, stiu doar ca se imbraca la noi si ca este piele nu inlocuitor.
Volanele vin si ele gata facute cu locurile pt imbinari, nu se fac la Arad, spre deosebire de alte modele (BMW, Mercedes si Smart) care se fac aproape de la 0 (vine doar intaritura de metal si se umple cu spuma intr-o matrita dupa care se coase si lipeste pielea pe ele. "Husele" vin din alta parte gata taiate si cusute, la noi numai se lipesc si cos pe volan.
Din pacate securitatea s-a marit foarte mult, la inceput puteai duce un volan in fabrica sa-ti coase piele pe el, acum nici lipici nu se mai poate scoate (mare pacat pt ca era un lipici extraordinar blush.gif )
L.E. Nici la un volan de lighean nu se plateste atit cit la unul de audi. Nici pe departe sa laud volanul de prestige, am spus doar ca la Arad se imbraca in piele si volane de Logan, nu stiu unde merg mai departe acele volane, la Pitesti sau in alte parti.

This post has been edited by Miky 48: 28 Jun 2007, 21:05

--------------------
Dacia Logan 2006 Laureate+ - AR-99-JAF
Nu te enerva! Nu stiu sa conduc!
+
Dsign
post 28 Jun 2007, 21:12
Post #34

Led Tuning Man

nu cred ca se fac volane preferential Romania vs alte tari... insa eu nu sunt impacat cu aspectul ala de inlocuitor... asa sa fie, cum zici tu.

--------------------
+
daciafan
post 28 Jun 2007, 21:13
Post #35

/

fratilor e piele sau nu pe volanul de prestige?

--------------------
/ / /
+
Miky 48
post 28 Jun 2007, 21:28
Post #36

Taximetrist

Un om care se ocupa cu asa ceva mi-a spus ca nu este diferenta (la simt si vizual) intre ceea ce a cusut pe volan de logan fata de ceea ce a cusut pe volan de audi, cu exceptia partii perforate de pe volanul de audi. Daca m-a mintit (desi nu cred) si eu transmit minciuna mai departe sad.gif .

--------------------
+
Dsign
post 28 Jun 2007, 23:09
Post #37

Led Tuning Man

nu e tati, textura e cu totul alta...

--------------------
+
banutu
post 29 Jun 2007, 08:40
Post #38

membru cu bani

Takata este furnizorul de volane pentru Logan. Sursa sigura.

--------------------
DACIA LOGAN /Megane 3 2006/2011 - AG-00-!!!
Membru
+
Miky 48
post 29 Jun 2007, 09:55
Post #39

Taximetrist

Tot ce se poate sa fie alta textura, pina nu pun mina personal pe o husa de logan inainte de a fi cusuta nu ma mai pronunt. Stiu cum arata husa de audi pt ca am una pe masina si am vazut cum arata inainte de a fi fost cusuta, sunt curios sa vad cu o arata si cea de logan. Totusi o firma asa mare ca si Takata nu cred ca ar folosi inlocuitor de piele dar traim in Romania unde totul e posibil.
In privinta montarii as alege totusi varianta de fabrica deoarece husa se lipeste de volan inainte de a fi cusuta, la cele care sunt numai cusute exista posibilitatea ca la o incalzire pronuntata (lasat in soare) sa se miste putin pina cind temperatura revine la normal.

--------------------
+
Dsign
post 30 Jun 2007, 10:47
Post #40

Led Tuning Man

masina mea sta in fata service=-ului complet in soare, cine o cunoaste poate sa confirme... never evere pielea nu s-a miscat de acolo, e bine intinsa...aplic in mod regulat tratament special Turtle Wax

--------------------
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 20th July 2025 - 19:21
Forum Renault