Sistemu audio laureat plus.
![]() ![]() ![]() |
Sistemu audio laureat plus.
Darky19 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 30 August 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan Laureate Plus 1.4MPI
2007
- B-xx-AUI
|
|||
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Vezi aici despre audio si nu numai.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Darky19 |
![]()
|
Man merci de link multe chestii intereseante Dar nu ce caut eu eu vreau raspuns la o banala intrebare merge legat amplif + sub pe cassu originala de pe laureat plus ????
![]() |
--------------------
Dacia
2007
- B-xx-AUI
|
|
l@u |
![]()
|
Uite aici schema pinilor si ai sa vezi ce si cum.
Attached thumbnail(s) BlaupunkRCS_RCD_Schema_pinilor.jpg ( Size: 92.63k ) Number of downloads: 217 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Darky19 |
![]()
|
Man nu ma pricep cel putin in domeniu auto sunt varza eu vreau un raspuns scurt DA sau NU . Sa stiu daca cumpar ca apoi sa ma duc la service sa le monteze . Sa nu cumpar degeaba.
|
--------------------
Dacia
2007
- B-xx-AUI
|
|
zanga |
![]()
|
![]() Daciot solenzar Group: Members Posts: 972 Joined: 17 July 05 From: Bacau ![]() |
DA se poate...dar NU merita dupa parerea mea...dacat tot dai banii pe amplif + sub mai bine schimbi si CD-player-ul.
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference - 2004
- BC ## MSU Daca Ai Cap Iese Altfel
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele! Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! |
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Daca e colectia 2007...schimba in primul rand player-ul.Daca iti iei un Pioneer,sau Alpine sau Clarion cu o putere RMS de aprox 4x22W si schimbi si boxele(pui sistem pe fata cu woofer de 13cm,si coaxiale de 16cm pe spate),s-ar putea sa nu mai ai nevoie de amplif si sub(sau sa vrei eventual doar sub).
![]() |
--------------------
Dacia/Mitsubishi
Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
Darky19 |
![]()
|
casetofonu este cel din fabrica CD-player defapt cu 4 boxe cred ca schimb pt inceput boxele toate cassu si dupa statie si woofer
![]() |
--------------------
Dacia
2007
- B-xx-AUI
|
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Incepe cu player-ul mai bine.Boxele se aud mult mai bine cu alt HU.Astea din noua gama Logan sunt sub orice critica(playerele).Philips-urile dinainte sunt cu mult peste ele.Daca faci schimbarea in etape ,cu asta ar trebui sa incepi.Vei avea o surpriza.Ia un Pioneer,Alpine sau Clarion(eu personal prefer Pioneer
![]() |
--------------------
Dacia/Mitsubishi
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
l@u |
![]()
|
Daca ai sa schimbi HU cu altul ai sa iti dai seama ca boxele nu sunt chiar asa de naspa.Calitativ este mai bine sa schimbi HU decat boxele in cazul echiparii standard.Eu am pus un Kenwood temporar si nu imi venea sa cred diferenta dintre calitatea auditiei cu el si cu cel original cu aceleasi difuzoare.In concluzie HU-ul este cel mai slab din sistemul audio standard.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
danielliviu |
![]()
|
![]() citesc mult si scriu putin... Group: Members Posts: 213 Joined: 2 August 06 From: Galati ![]() |
Si eu am tot laureate plus. Dupa ce am studiat schema pinilor din zona C3 (poza de mai sus) am o intrebare:
Pe pinii C 18, 19, 20 se poate lega o intrare audio? ceva gen MP3 payer (audio in). Ma intereseaza sa pun o mufa de intrare audio... In rest sunt destul de multumit de sistemul audio, e varianta din iulie 2006. |
--------------------
Dacia
Logan
2006, 1,4 MPI LAPL
- xxx
|
|
PaulT |
![]()
|
In cazul echiparii standard din colectia 2,intr-adevar hu e cel mai slab.Repet,Philips-ul(adica hu fara masca detasabila)e mult mai bun,si are un tuner...super.Daniel,daca il ai pe cel fara fata detasabila(ca mine),nu poti,ptr ca nu accepta decat semnal digital.Uite ce trebuie sa faci ptr aux in:
http://www.daciaclub.ro/Sfaturi-conectare-...13982-s120.html |
--------------------
Dacia/Mitsubishi
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
danielliviu |
![]()
|
![]() citesc mult si scriu putin... Group: Members Posts: 213 Joined: 2 August 06 From: Galati ![]() |
O mica diferenta: eu am CD player, nu cas
Edit: fara fata detasabila! This post has been edited by danielliviu: 29 Jun 2007, 20:31 |
--------------------
Dacia
Logan
2006, 1,4 MPI LAPL
- xxx
|
|
Darky19 |
![]()
|
si eu tot asa cd-player cu fata detasabila si tot sistemu este blaupunkt
|
--------------------
Dacia
2007
- B-xx-AUI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 19:18 |