Breloc DACIACLUB, Ati Vrea?
![]() ![]() ![]() |
Breloc DACIACLUB, Ati Vrea?
zanga |
![]()
|
||
![]() Daciot solenzar Group: Members Posts: 972 Joined: 17 July 05 From: Bacau ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
Preference - 2004
- BC ## MSU Daca Ai Cap Iese Altfel
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele! Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! |
|||
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
imi cer scuze dar am fost mai mult decat ocupat. in cel mai scurt timp o sa fac un tricou si un breloc si o sa va pun poze. apoi facem o lista cu doritorii si cei din bucuresti vor lua legatura cu colegul meu de acolo pentru a intra in posesia brelocului. pentru cei care nu sunt din bucuresti sau brasov exista posibilitatea de a le trimite prin posta dar costurile de transport vor fi cam mari...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
mauru007 |
![]()
|
![]() sir Group: Members Posts: 437 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Un model de breloc asa ati vrea? Teoretic se pot face pentru orice masina sau sa scrie orice pe ele. E o firma prin Timisoara care le face da nu sunt sigur. Daca sunt doritori dau mai multe detalii.
Attached thumbnail(s) ford.gif ( Size: 68.82k ) Number of downloads: 98 |
--------------------
Ford
Focus
2002/Ghia
- vl Ford Focus Sedan 1.6 I 101 CP / Ford Fiesta 2009 1.4 diesel
Bucuresti/Salajan |
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
e plastic sau vad eu rau?
pretul de livrare e de 5 ron prin Posta, cat ziceai ca ajunge brelocul gravat Alydor? |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th July 2025 - 04:53 |