MALAYSIA GP, Detalii despre circuit
![]() ![]() ![]() |
MALAYSIA GP, Detalii despre circuit
Merced |
![]()
|
||
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|||
dil |
![]()
|
![]() Membru verde Group: Moderatori Posts: 1.370 Joined: 7 December 04 From: Corbeanca, Ilfov ![]() |
Kimi a fost penalizat cu 3 pozitii pentru ca l-a incurcat pe Rosberg in calificari. Asa ca va pleca de pe 10.
|
--------------------
-
-
-
- - Renault Captur 0.9 TCe XMOD (2015)
ex Daewoo Matiz 2004 (2012-2015) ex Renault Clio Symbol 1.5dci 80CP 2006 Fidji (2006-2011) |
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Daca Rbr-ul gaseste ritmul de cursa va fi relativ usor pt ei. Sunt curios ce vor face broscarii. Cine pe cine ajuta. Astia oricum nu se pot abtine sa nu dea ordine.
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Da, la RBR Webber nu l-a favorizat pe Vettel niciodata.
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
N-am zis asa ceva niciodata. Dar la broscari e prea evidenta chestia.
![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Am ras sa mor cand l-am vazut pe Hamilton intrand la McLaren...
![]() Buna cursa! "Mark is to slow, get him out of the way!" Si mai ziceati de broscari.... Sau cum l-au pacalit pe Rosberg ca Hamilton ar putea merge si el tare, cand in realitate ar fi ramas fara benzina. McLaren merge in jos si tare mi-e ca Perez va fi Alesi-ul zilelor noastre... This post has been edited by Merced: 24 Mar 2013, 11:47 |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Astia parca-s la inmormantare pe podium.
![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
centurion |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.043 Joined: 8 September 12 ![]() |
Nu cred ca am mai vazut vreodata vreun podium pe care, toti ocupantii, sa simta o jena pentru locul pe care au terminat cursa.
Doar la Ferrari sunt evidente ordinele de echipa. ![]() ![]() O gluma: e bine sa nu uiti de unde ai plecat. Asta a facut Hamilton. ![]() This post has been edited by centurion: 24 Mar 2013, 12:00 |
--------------------
-
-
-
|
|
sorin000 |
![]()
|
![]() Just a member Group: Members Posts: 517 Joined: 16 April 08 From: Marte ![]() |
"A fost frumoasa , da' nu prea..."
Podiumu' a fost "superb" ! ![]() Eu inca stau si ma minunez cate gafe pot face aia de la boxe... ![]() |
--------------------
Renault
Megane IV facelift 2021
ZEN TCe Audi A4 2016 TFSI S-tronic
Ex. Megane Sedan II 2008 Lux privillege dCi "Dacă mașina mea era ruptă ca tine , nu trecea de RAR..." |
|
AndreiMR |
![]()
|
![]() Membru alfist Group: Members Posts: 3.828 Joined: 15 January 09 From: Pitesti ![]() |
Cam trista atmosfera dupa cursa...diferenta maaaare de caracter in Vettel si Hamilton. Vettel se bate cu caramida in piept ca a fost mai rapid, ca a facut si a dres, Hamilton a recunoscut ca a fost ajutat de Rosberg. O sa urmeze probabil Ferrari cu astfel de intamplari in cursele urmatoare, pentru ca Massa e clar in forma si Alonso deja are de recuperat in clasament.
|
--------------------
2018
Mazda 3 G120
Challenge 2015 Land Rover Discovery Sport TD4 SE
2008 Mazda 2 TE EX: Clio III dci Dynamique/Mazda CX-7 Revolution/ Alfa Romeo 159 2.4 jtdm |
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Trist începutul, cu Alonso în boscheți. În rest, cursa a fost frumoasă, dar mult mai interesant a fost spectacolul de la boxe. Crecă de la muson li se trage
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
Solon |
![]()
|
Cursa strategica pt RBR si Mercedes, asta ca sa nu le zic ordine de echipa.
Ma minunez cum automatismele pot functiona si la pilotii de F1: cazul lui Hamilton la pitstop. ![]() In cazul lui Alonso nu pricep a cui a fost vina: a pilotului sau a echipei. Trebuia sa intre imediat la boxe si sa mai salveze ceva. Ca si daca o mai tinea un tur sau doua si ii zburau bucati din masina si loveau alte masini oricum primea steagul negru. Oricum Massa e peste Alonso la inceput de sezon. Sa vedem si acolo ce se mai intampla. In rest, plictisitor. |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
gabize |
![]()
|
QUOTE(Solon @ 24 Mar 2013, 12:48) De ce să nu le zici? Dă prost cu postările anterioare?? ![]() ![]() QUOTE(Solon @ 24 Mar 2013, 12:48) Doar la puncte, trebuie musai subliniat acest aspect ![]() This post has been edited by gabizegrean: 24 Mar 2013, 13:00 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
La toate echipele care au sanse la primele locuri locotenentii trebuie sa-si cedeze locul in cursa in fata liderului echipei.
Mie Vettel mi se pare un pilot mediu, gen Damon Hill sau Jacques Villeneuve, care a beneficiat in ultimii 3 ani de cea mai buna masina. Cei mai buni piloti din actualul circuit sunt Alonso si Raikkonen. This post has been edited by tony-s: 24 Mar 2013, 13:20 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
Solon |
![]()
|
Nu ma, n-am greturi d'astea. Toti au ordine de echipa. Recunosc, sunt si subiectiv. Nu am absolut nicio afinitate pt Ferrari si tot timpul le gasesc ceva.
Si sa vedem, Gabi, cum se traduc punctele in fata lui Alonso pt. cursele urmatoare. Faptul ca scrie mare pe masina Santander si ca e o banca plina de bani sponsor personal al lui Alonso e doar o coincidenta. Cam la fel pe la RBR: austrieci si Vettelul e nemtalau. Cam la fel pe la Mercedes: desi e echipa germana Brawn e britanic, cam cum e si Lewis si tot asa. |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
gabize |
![]()
|
Puncte mai multe nu inseamna neaparat pilot mai bun. Asta am vrut sa spun. Si daca termina Massa campion mondial (doamne ajuta!), si Alonso la mijlocul clasamentului, tot nu e suficient ca sa poti spune cu mana pe inima ca e ma bun Massa.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Intrarea lui Ham Ham la boxele McLaren -
![]() 487547107.jpg ( Size: 16.82k ) Number of downloads: 253 article_2298305_18E3F93F000005DC_513_634x443.jpg ( Size: 49.97k ) Number of downloads: 257 priceless! This post has been edited by Hack: 25 Mar 2013, 09:33 |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Era tare daca se apucau cei de la McLaren sa ii dea jos rotile.
![]() De tot rasul au fost si cei de la Force India. ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
AndreiMR |
![]()
|
![]() Membru alfist Group: Members Posts: 3.828 Joined: 15 January 09 From: Pitesti ![]() |
Si-a cerut scuze Vettel pentru ca nu a respectat ordinele de echipa, de-aia a rabufnit Webber la conferinta de dupa cursa...
http://www.guardian.co.uk/sport/2013/mar/2...ses-mark-webber |
--------------------
2018
Mazda 3 G120
Challenge 2015 Land Rover Discovery Sport TD4 SE
2008 Mazda 2 TE EX: Clio III dci Dynamique/Mazda CX-7 Revolution/ Alfa Romeo 159 2.4 jtdm |
|
sorin000 |
![]()
|
![]() Just a member Group: Members Posts: 517 Joined: 16 April 08 From: Marte ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane IV facelift 2021
ZEN TCe Audi A4 2016 TFSI S-tronic
Ex. Megane Sedan II 2008 Lux privillege dCi "Dacă mașina mea era ruptă ca tine , nu trecea de RAR..." |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Solon |
![]()
|
Si-a cerut scuze, dar la palmares si in clasament el e cotat cu o victorie. Asa ca, frectie.
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Toti zeii au facut asa (in istoria recenta vezi Senna si MSC), au fost injurati pentru asta dar totul a mers inainte iar in istorie ei au ramas, nu cei "nedreptatiti".
Webber s-a batut o gramada pentru loc, uitase de tot ce zisese echipa. QUOTE(Senna) When you are fitted in a racing car and you race to win, second or third place is not enough. QUOTE(Senna) I am not designed to come second or third. I am designed to win. QUOTE(Senna) Being second is to be the first of the ones who lose. This post has been edited by R19/16v: 25 Mar 2013, 15:11 |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
centurion |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.043 Joined: 8 September 12 ![]() |
Foarte de acord cu ceea ce ai scris tu. Pentru toti mari campioni conteaza doar locul 1. Doar ca, asta este valabil intr-o cursa normala, fara ordine de echipa asa cum e azi sau era valabil in trecut. Tinand cont de contextul de ieri, in care echipa le-a cerut sa termine cum erau (Webber, Vettel), neamtul nu trebuia sa faca acea depasire care, pe deasupra, a fost si riscanta.
This post has been edited by centurion: 25 Mar 2013, 19:14 |
--------------------
-
-
-
|
|
Solon |
![]()
|
Ca sa n-o mai lungim: Vettelul e triplu campion si daca a vazut ca se poate duce peste Webber, asta a facut. A riscat si a castigat. Webber s-a bazat ca echipa il va tempera pe Vettel. Trebuia sa-si vada de cursa nu de comunicatia radio (din punctul asta de vedere).
25 Mar 2013, 19:41: Se vede degetelul lui Webber? ![]() This post has been edited by Solon: 25 Mar 2013, 19:41 |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
gabize |
![]()
|
Webber, care oricand poate ramane fara loc in echipa RBR, cam trebuie sa fie cuminte si sa asculte. In schimb Vettel, triplu campion si pilot excelent, are locul asigurat chiar si daca o da in bara. Asa ca asculta si el, da' numa' c-o ureche.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
Solon |
![]()
|
Pai cam de aia si tace si inghite. Contractul lui se prelungeste anual. Pe sistemul "esti ascultator poftim la masa, nu esti ascultator mars de la masa".
Astia macar s-au duelat, aia de la Mercedes au fost bestiali. Rosberg statea in spatele lui Hamilton si cred ca in ultimul tur nu a mai deschis drs-ul. |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
gabize |
![]()
|
La Mercedes nu cred ca INCA sunt ordine de echipa. Probabil ca-i testeaza pe amandoi, daca Hamilton dovedeste ca-i mai bun ca Rosberg, cu siguranta va fi privilegiat.
Insa Brown i-a potolit pe final, erau prea aprinsi si riscau sa se loveasca. Nu putea pierde atatea puncte. |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
fetal a ajuns sa fie privilegiat pentru ca e foarte bun, sau, ma rog, mai bun ca webber.
This post has been edited by R19/16v: 25 Mar 2013, 20:02 |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
faza cu dejtu.... priceless ...................
ca place sau nu vetel e un super pilot care stie sa isi foloseasca masina la maxim. hai mc laren. |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 01:10 |