MALAYSIA GP, Detalii despre circuit
![]() ![]() ![]() |
MALAYSIA GP, Detalii despre circuit
Solon |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|||
dil |
![]()
|
![]() Membru verde Group: Moderatori Posts: 1.370 Joined: 7 December 04 From: Corbeanca, Ilfov ![]() |
Arata ciudat clasamentul general cu jumatati de punct. Astept cu interes sferturile de punct si 1/3 de punct.
Cei ce urmaresc cursele de Formula 1 cu siguranta nu au vrut sa vada cum ploua in Malaezia. Dar asta e, o sa ajunga sa dureze mai mult calificarile decat cursa propriu-zisa. |
--------------------
-
-
-
- - Renault Captur 0.9 TCe XMOD (2015)
ex Daewoo Matiz 2004 (2012-2015) ex Renault Clio Symbol 1.5dci 80CP 2006 Fidji (2006-2011) |
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Nasol e ca injumatatirea punctajului nu afecteaza cu nimic clasamentul in partea superioara! Doar la final daca sunt 2 piloti la egalitate sa-si aduca aminte ca 5 puncte=victorie!
![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Corect, va arata ciudat clasamentul cu virgula, insa nici toate punctele parca nu le meritau.
![]() In rest asa zona geografica, asa vreme...apropo de renuntarea la 2 mari premii cu traditie. Dar asta e, F1 e in continua transformare. |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
... e in continua transformare ..... dar nu spre ceea ce trebuie sa fie.
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
Dynamique 1.6 16V (2007)
- GL I'm the freedom man / That's how lucky I am.
|
|
Tomcat |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 1.367 Joined: 12 October 07 From: Bucuresti ![]() |
In momentul in care Kimi a pus anvelope de ploaie am fost sigur ca va ploua, dar ploaia a intirziat cam 5-6 tururi si le-a facut praf. Probabil ca nu mai avea nici benzina si a vrut sa impuste doi iepuri!
A dat-o in bara! Pacat. In rest urita cursa. Cred ca la ora actuala Vettel este cel mai "infipt". |
--------------------
Dacia
Logan MCV 2008 - 1,5 DCI
Skoda Octavia
- B--000
|
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
Dar Vettel face cele mai mari greseli. Fantastic startul lui Alonso! Daca ar mai fi continuat cursa, ar fi avut sanse de o clasare in puncte.
This post has been edited by Modus: 6 Apr 2009, 14:34 |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
de cenzurat....aceasta cursa...
unde sunt cursele pe ploaie....ce e tot circul atsa ieftin..... gata eu unul nu mai ma uit la cursele lu peste prajit |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Ce previzibil că unii pseudo-tifosi consideră f1 de rahat acum când Ferrari nu mai e cea mai tare
![]() This post has been edited by ssilviu: 6 Apr 2009, 13:39 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
E de rahat ca au taiat cursa in doua. E de rahat ca au scos aerodinamica. E de rahat ca primele 2 curse au excelat prin safety-caruri nu prin cursa propriuzisa....
Comentarii de genul ar trebui sa le tii ptr. tine. E amuzant cand vezi astfel de comentarii....sa muara si capra vecinului ce mama naibii.. Bravo Brawn. Forzza FERRARI !!! |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
Ce previzibil ca unii nu au inteles absolut nimic din ceea ce s-a discutat aici.
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
Dynamique 1.6 16V (2007)
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Taiatul cursei, desi frustrant, e o chestie prevazuta de regulament. Deci... no comment. Au mai fost cazuri cand o jumatate de punct a stabilit campionul mondial (1984). Dar bosorogul ala de Bernie si cu oficialii malaezieni sunt de condamnat la faza asta, pentru ca din punctul meu de vedere ceea ce s-a intamplat era o chestie a naibii de probabila. Mai adaugi si seara in ecuatie, si iar incepe lumea sa-si rupa maini si picioare pentru show. Si la cursa dinainte se plangeau ca le batea soarele in ochi. Lucru nu tocmai de dorit, la 300 la ora
![]() Si mie-mi pare rau ca ploaia a fost asa puternica, pentru ca eram curios ce-ar fi facut Barrichello pe ploaie. Nu ca mi-ar place mie mult de stilul lui, dar pe ploaie isi aducea si el aminte ca-i pilot. Ce-mi place e ca modificarile de aerodinamica si KERS-ul chiar au efect si sunt depasiri pe pista. Nu-s depasirile alea de acu' ani buni ca stateai cu sufletu' la gura pe o franare virila a ambilor piloti, dar e clar mai mult ca in anii trecuti. La Kimi a fost un pariu cum se faceau si pe vremea lui Schumi. Doar ca la orice pariu e implicata si o doza de noroc. Ceva ce lui Kimi ii lipseste la greu. L.E. Cat despre michi... sper sa nu-l intalnesc vreodata... si daca-l intalnesc, sa ma pot limita la insulte This post has been edited by bucatzel: 6 Apr 2009, 19:43 |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
QUOTE(bucatzel @ 6 Apr 2009, 19:40) Ba chiar asta e problema si trebuie comentata: regulamentul de doi bani care nu face deloc bine sportului asta. Trebuie schimbata aceasta chestie din regulament tocmai pentru a nu mai avea situatii de acest gen. |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
Dynamique 1.6 16V (2007)
|
|
MihaiD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 691 Joined: 21 July 05 From: Ro ![]() |
Felipe, baby, stay cool!
![]() |
--------------------
Renault
Megane R26
2008
- XX-xx-xxx
|
|
Modus |
![]()
|
O asemanare interesanta: atat in 2006, cat si acum, Fernando Alonso a plecat in aceasta cursa de pe locul 9. Si atunci, si acum, dupa start a depasit 6 masini, si era pe locul 3 (atunci fara KERS, acum da).
Pacat ca acum nu a mai terminat pe 2, la fel ca in 2006. This post has been edited by Modus: 7 Apr 2009, 10:51 |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
Mi-am adus aminte.....
QUOTE(dancva @ 5 Apr 2009, 13:42) Eu, spre exemplu, sunt uluit de cum au ajuns comentatorii celebri sa debiteze ca WRC-ul nu mai este spectaculos ca nu mai sunt masini si piloti. WRC -ul (raliul, in general) va ramane spectaculos atat timp cat va exista. Din pacate realitatea chiar este dura in WRC. Mai sunt doar 2 constructori, Citroen si Ford. Piloti sunt, si sunt foarte buni, insa nu au pe ce sa alerge. Subaru, Mitsubishi, Peugeot, Suzuki etc. au ales, una cate una, sa paraseasca competitia. Iar cu o echipa privata nu poti castiga decat ... experienta. QUOTE(dancva @ 5 Apr 2009, 13:42) Probabil, la fel de dezamagit a fost Miki, de raliuri, cand a auzit ca nu sunt depasiri in timpul cursei. ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
Dynamique 1.6 16V (2007)
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
Grila de start pentru maine 04-04-2010 ora 11:00 Calificari_F1.jpg ( Size: 106.22k )
Number of downloads: 335
|
--------------------
-
-
-
|
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Promite ceva spectacol.
Se pare ca vremea va fi cam la fel ca astazi in calificari. |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
Deci da! In sfarsit cred ca voi vedea o cursa spectaculoasa! Abia astept!
|
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Numai sa nu fie spectacolul de anu' trecut
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Stiu ca nu e frumos sa ai asemenea ganduri, mai ales intr-o zi ca asta, dar:
![]() This post has been edited by Hack: 4 Apr 2010, 10:59 |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
firar mama lor de oglinzi
![]() |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Bun Vettel...a mers ca pe sine
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
Io_mi_s |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 989 Joined: 25 August 06 From: Galati ![]() |
Petrov! Cred ca-ti aduc injurii!
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2
2006/Confort Privilege
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Cand a luat Webber trofeul pentru locul 2 am avut initial impresia ca vrea sa dea cu el de pamant, nu sa-l ridice deasupra capului.
![]() Perechile de piloti anul asta, cel putin in echipe gen redbull, ferrari, mclaren, sunt cu pretentii egale. Razboi psihologic scrie pe toti si o sa se acutizeze pe la jumatea sezonului, mai ales daca vor fi puncte putine intre ei. |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
Solon |
![]()
|
Foarte bine Vettel! Daca il ajuta masina si psihicul va fi candidat serios la titlu!
Miki:bou ca de obicei! Mai mult:persista sa fie bou, nici macar nu-si da seama cand bate campii! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
Vettel e bun, este in forma si are o masina care il ajuta (nu mai vorbesc de motor
![]() Ferrari foarte slab, ca sa nu mai zic de ghinionul lui Alonso. Deja simt ca am fost si eu acasa la Kubica. Sa vedem peste doua saptamani pe cine mai vizitam. Miki, daca citesti, sa stii ca esti un DOBITOC. ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
Dynamique 1.6 16V (2007)
|
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Chiar daca nu a plouat, ceva spectacol a fost.
Startul lui Vettel, cursa lui Hamilton pana in momentul in care a realizat ca nu poate trece de Sutil, cursa lui Button, cursa celor doua Ferrari, incercarile lui Alonso de a trece de Button terminate cu decesul motorului. This post has been edited by DMP: 6 Apr 2010, 19:34 |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
Solon |
![]()
|
QUOTE(DMP @ 6 Apr 2010, 19:25) Chiar daca nu a plouat, ceva spectacol a fost. Startul lui Vettel, cursa lui Hamilton pana in momentul in care a realizat ca nu poate trece de Sutil, cursa lui Button, cursa celor doua Ferrari, incercarile lui Alonso de a trece de Button terminate cu decesul motorului. ........dormitorul lui Kubica! S.A.M.D.! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Modus |
![]()
|
Alonso a avut cutia de viteze stricata inca de la start. De remarcat ca s-a batut pana la capat cu ce a avut. In conditii nefavorabile a mers admirabil.
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 20:44 |