DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> GPL Dacia Liberta, GPL, Dacia,

CrisstiHD
post 8 Aug 2009, 12:42
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Salut

Am luat pentru dacia mea o instalatie GPL marca Voltran de la un intermediar... dar nu a avut acte la ea.... o avea de la alta persoana. M-a incantat pretul foarte mic, am luat-o si am pus-o pe masina.

Problema e ca tipul de la RAR mi-a zis ca nu poate sa imi faca omologare la instalatie fara acte... fssss... ca n0am de unde. Mi-a zis sa fac rost de acte de la cineva, sa le scanez si apoi sa le modific pentru a le imprima cum trebuie ca se va ocupa de restul si nu voi avea probleme.

Va rog mult daca are cineva de pe forum acte de la instalatii GPL, orice marca nu numai VOLTRAN, sa le scaneze si sa imi trimita si mie pozele. Eventual stergeti datele de pe ele, pe mine ma intereseaza numai formatul...

Va multumesc si imi cer scuze daca am fost cam aiurit in exprimare... blush.gif

--------------------
Dacia One Three One Zero 2003
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
cris67
post 9 Aug 2009, 06:45
Post #2

HODOROG

From: BUCURESTI

QUOTE(CrisstiHD @ 8 Aug 2009, 13:42)
Salut

Am luat pentru dacia mea o instalatie GPL marca Voltran de la un intermediar... dar nu a avut acte la ea.... o avea de la alta persoana. M-a incantat pretul foarte mic, am luat-o si am pus-o pe masina.
Problema e ca tipul de la RAR mi-a zis ca nu poate sa imi faca omologare la instalatie fara acte... fssss... ca n0am de unde. Mi-a zis sa fac rost de acte de la cineva, sa le scanez si apoi sa le modific pentru a le imprima cum trebuie ca se va ocupa de restul si nu voi avea probleme.
Va rog mult daca are cineva de pe forum acte de la instalatii GPL, orice marca nu numai VOLTRAN, sa le scaneze si sa imi trimita si mie pozele. Eventual stergeti datele de pe ele, pe mine ma intereseaza numai formatul...
Va multumesc si imi cer scuze daca am fost cam aiurit in exprimare... blush.gif
*

AI NEVOIE DE O DECLARATIE DE CONFORMITATE ELIBERATA DE UN SERVICE GPL AUTORIZAT SA MONTEZE INSTALATII . CU ACEASTA MERGI LA RAR SI NU MAI SUNT PROBLEME!

--------------------
dacia logan 2005/preference
+
Mr_Devil83
post 9 Aug 2009, 11:51
Post #3

Membru autentic

aia il costa vreo 50 de lei, el vrea moca ca are calculator ma, tu nu intelesesi?

--------------------
Dacia 1300 / SUPERNOVA EUROPA 1984 / 2002
+
CrisstiHD
post 10 Aug 2009, 00:13
Post #4

Membru incepator

nu e vb de moca.... dar nu prea am avut timp sa umblu dupa informatii iar asta a fost idea tipului de la rar. nu conteaza daca mai dau 100 de lei in plus... decat sa cumpar alta instalatie mai bine asa.

--------------------
Dacia One Three One Zero 2003
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 6th June 2025 - 20:27
Forum Renault