Inchiriere dacii logan, Caut sa inchiriez logan-uri pt o filmare
![]() ![]() ![]() |
Inchiriere dacii logan, Caut sa inchiriez logan-uri pt o filmare
paulcos |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 28 August 06 ![]() |
|
||
--------------------
VW
Sharan
2002
|
|||
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
De ce nu incerci la o firma de inchirieri auto?? La 8 masini, va ofera sigur si discount.
![]() This post has been edited by St: 28 Aug 2006, 11:43 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
paulcos |
![]()
|
Salut.....am incercat dar la firmele de rent-a-car la care am sunat nu am gasit decat Logan-uri albe sau galbene (culori care nu ne sunt de folos) si sunt si inscriptionate.
Din cauza asta m-am gandit sa scriu aici pe forum..m-am gandit ca am mai mari sanse sa gasesc masinile pe care le cautam si in plus poate sunt oameni care ar vrea sa castige niste bani. Mai incerc... ![]() Salut..numai bine |
--------------------
VW
Sharan
2002
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Da' sa nu faceti stou cu Loganu, OK?
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
paulcos |
![]()
|
Nu e nici un stou cu anuntul.
Este foarte serios. Am nevoie de masinile astea pt o filmare. Pretul pe care putem sa-l oferim este de 100 RON / masina. Filmarea va dura in jur de 6 ore. Repet, masinile nu vor fi folosite in miscare, ci stationand. Mersi..numai bine !!! Pr cine vrea sa se convinga de autenticitatea anuntului poate sa dea un click aici: www.hifilm.ro |
--------------------
VW
Sharan
2002
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Ziceam sa nu faceti stou de logan in clip
![]() ...slab sait.... ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
DigitalScribe |
![]()
|
![]() Scribul Digital Group: Members Posts: 1.249 Joined: 5 October 04 From: Iasi ![]() |
M-as implica sa va ajut insa nu-s din Bucuresti si benzina costa mai mult decat banii de inchiriat. Drum in Bucuresti n-am prea curand din pacate.
|
--------------------
Renault Espace V
Renault Zoe
D-Max 2022
- n/a
|
|
paulcos |
![]()
|
Oricum, mersi mult pt intentie....cine stie..poate data viitoare.
Mersi..pa pa |
--------------------
VW
Sharan
2002
|
|
guliver |
![]()
|
No title Group: Members Posts: 545 Joined: 26 December 05 ![]() |
Poate te ajuta niste baieti de pe forum cu logane rosii. Eu te-as ajuta cu draga inima, dar am solenza, si pe deasupra mai e si alba.
Bafta in demersul tau! |
--------------------
fosta dacie
fosta solenza
1900 dar nu toamna "Fericirea e o minge de fotbal, cînd e aproape o lovești, cînd este departe alergi după ea!"
|
|
paulcos |
![]()
|
clientii nostrii au cerut in mod expres Logan-uri , in special rosii, dar le-am explicat ca nu se gasesc asa usor...deci ar fi bune orice culori, mai putin alb sau galben, culori ce nu ne sunt de nici un folos.
Un singur baiat de pe forum mi-a dat mail si am vb cu el si a acceptat oferta mea,dupa ce i-am explicat despre ce e vorba....\ Oricum, mai astept...macar o zi doua..poate cine stie....gasesc pana la urma.... Pa pa |
--------------------
VW
Sharan
2002
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Logan rosu toreador, adica visiniu. Astept PM-ul tau!
This post has been edited by Sony: 28 Aug 2006, 21:12 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Logan gri perla.. astept PM... disponibil 100%
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
paulcos |
![]()
|
v-am trimis cate un PM.....astept un semn de la voi...pt orice alte detalii sau intrebari va stau la dispozitie cu cea mai mare placere.
Mersi mult |
--------------------
VW
Sharan
2002
|
|
AlinI |
![]()
|
![]() Nd 4 Spd 4 Life Group: Members Posts: 178 Joined: 13 April 06 From: Bucuresti ![]() |
logan albastru marin al meu....
logan rosu al unui prieten care ar vrea si el.. pm daca vrei... This post has been edited by AlinI: 29 Aug 2006, 12:55 |
--------------------
Subaru
Impreza 2.0 Hatchback
2009 '06 Dacia Logan 1.6 mpi
Whishlist Honda S2000 |
|
paulcos |
![]()
|
Alin..ti-am dat un PM.
Mersi mult si ne auzim.. Numai bine..pa pa |
--------------------
VW
Sharan
2002
|
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
mitsubishi carisma gri metalizat.. aici.
se pune? ![]() This post has been edited by Asi: 30 Aug 2006, 22:03 |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
paulcos |
![]()
|
Salut Asi...din pacate la filmarea astea ne trebuie doar Dacii Logan.Mersi mult oricum.
Numai bine.. ------------------------------------- Mai imi trebuie tot pt filmarea asta..o DACIA LOGAN ALBA....daca este cineva care ar vrea sa vina, ii stau la dispozitie pt detalii si informatii. Multumesc frumos PM, mail sau telefon...orice ....Pa pa [doua postari reunite] |
--------------------
VW
Sharan
2002
|
|
sileclaudiu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 6 June 06 ![]() |
Am si eu un Logan albastru marin. Daca mai esti interesat astept un PM de la tine.
This post has been edited by sileclaudiu: 31 Aug 2006, 22:23 |
--------------------
dacia
logan
preference
- TL03898
|
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
sure.. no problem..
da vezi ca ai post dublu.. roaga un admin sa le unifice sa nu te roage ei ![]() |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
Adrian78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 816 Joined: 24 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Daca mai e valabila oferta pun si eu la bataie un Logan gri perla. Astept detalii pe PM.
|
--------------------
Logan Laureate
1.6
gri perla "Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face!"
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
Stau, ma uit si ma minunez...
Nu e mai simplu sa mergi prin oras, si unde vezi logane rosii, sa pui hartiute in parbriz cu ce vrei, cati bani dai, si cu nr de telefon? In juma' de zi gasesti mai mult ca sigur 10 logane rosii... Cred ca v-a deformat gandirea publicitatea asta, bagi un spam la cat mai multi pana cand s-or gasi 10% care "musca", cand de fapt abordarea corecta e alta. Bine, acuma daca vrei sa le gasesti din birou, e ceva mai greu. |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
paulcos |
![]()
|
QUOTE(cristianco2002 @ 1 Sep 2006, 10:06) Stau, ma uit si ma minunez... Nu e mai simplu sa mergi prin oras, si unde vezi logane rosii, sa pui hartiute in parbriz cu ce vrei, cati bani dai, si cu nr de telefon? In juma' de zi gasesti mai mult ca sigur 10 logane rosii... Cred ca v-a deformat gandirea publicitatea asta, bagi un spam la cat mai multi pana cand s-or gasi 10% care "musca", cand de fapt abordarea corecta e alta. Bine, acuma daca vrei sa le gasesti din birou, e ceva mai greu. Salut..de ce te minunezi? Ca am dat un anunt de cautare Logan pe un forum Dacia?!?! Eu cred ca am rezolvat treaba mult mai bine decat o faceam cu hartii in parbriz (pt ca am facut si asta si nu mi-a raspuns nimeni)...si plus de asta,am stat numai in birou toata saptamana la cate treaba am avut. Si chiar nu a fost un spam..a fost doar un anunt la care mi-au raspuns si mi-au dat mesaje doar cei interesati. Oricum va multumesc tuturor !!! Am rezolvat,am gasit masinile pe care le vroiam (chiar daca rosii sunt doar 3 dintre ele ![]() |
--------------------
VW
Sharan
2002
|
|
paulcos |
![]()
|
Am sa rog administratorii acestui forum sa stearga topicul meu deoarece am rezolvat problema....am gasit ce ma interesa
![]() Va multumesc !!! |
--------------------
VW
Sharan
2002
|
|
DigitalScribe |
![]()
|
![]() Scribul Digital Group: Members Posts: 1.249 Joined: 5 October 04 From: Iasi ![]() |
Poate ar fi mai interesant sa ne spui ce filmezi cu acele masini.
Sau dupa ce filmezi sa ne dai niste indicatii cu privire la ce-ai filmat, eventual o sursa de unde sa vedem si noi filmul... |
--------------------
Renault Espace V
Renault Zoe
D-Max 2022
- n/a
|
|
Adrian78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 816 Joined: 24 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Vom vedea cat de curand la TV ce s-a filmat ... presupun ca in 6 ore nu se poate filma decat un clip publicitar sau te miri ce ... dar in nici un caz vreun film.
Nu ma pot abtine sa imi exprim curiozitatea privind stergerea topicului ... daca se va face la cererea initiatorului !?? |
--------------------
Logan Laureate
1.6
|
|
greieras |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 9 December 04 From: St. Louis, Missouri ![]() |
|
--------------------
Chevy
Lumina
- AIV-5987
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Era un clip dintr-o campanie antilogan! Si trebuiau si niste masini sa le faca de ras, vorba bancului!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Adrian78 |
![]()
|
|
--------------------
Logan Laureate
1.6
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
Ce faci mai, ai ajuns sa te citezi singur ???
![]() Bine macar ca-ti dai dreptate, ce te faceai daca te si contraziceai ? This post has been edited by paul_p: 6 Sep 2006, 22:56 |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
Am zis spam deoarece CUMPAR/VAND/INCHIRIEZ mi se pare un topic extrem de potrivit pentru sectiunea bursa.
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 08:37 |