Alegere Router, vreau sa dau net la 2 calculatoare
![]() ![]() ![]() |
Alegere Router, vreau sa dau net la 2 calculatoare
TMihai |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|||
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
qubs-ul acela este cam la fel cu edimax BR-6104K din cate vad.
interesant si trendnetul wireless, din pacate prea scump pt mine si nici nu imi trebuie wireless |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
cosmin_m |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 27 October 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(mih95 @ 28 Mar 2007, 17:09) Salut Am avut si eu aceasta dilema si am rezolvat-o astfel: Wireless Linksys WRT54GL +Adaptor Wireless PCI Card, Msi PC60G Am scapat de fire si merge si prin beton. Stiu ca nu se incadreaza in bugetul propus dar poate te ajuta. [attachmentid=49556][attachmentid=49557] As vrea ca subliniez ca dintre toate Wan routerele pe care le-am vazut, cel de sus combinat cu firmware-ul 3'th party ddwrt (http://www.dd-wrt.com/dd-wrtv2/ddwrt.php) este un combo excelent. In general, wan routerele de la Linksys mi-au placut cel mai mult. Pentru cine nu stie, este un brand CISCO adresat home-userilor si firmelor de mica dimensiune. Ca solutii foarte ieftine, am vazut si un edimax si e ok, desi foarte spartan. This post has been edited by cosmin_m: 29 Mar 2007, 17:01 |
--------------------
Lada / Logan
1200 / 1.6 8v ABS
- B-NN-MMM
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Vreau sa va multumesc tuturor celor care m-ati sfatuit, pana la urma l-am luat. Am optat pentru Edimax BR-6104K
http://www.shopit.ro/retelistica/router/edimax/br-6104k/ L-am montat, e destul de usor de configurat, acum sper sa nu imi faca probleme in timp ![]() Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 04:35 |