Garantie extinsa la SLZ? Se aplica oare retroactiv?
![]() ![]() ![]() |
Garantie extinsa la SLZ? Se aplica oare retroactiv?
fanelaru |
![]()
|
||||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 25 February 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||||
--------------------
Renault
Megane
2005 Influence 1.5 dCi Fanelaru Stelar
|
|||||
machitza |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 8 November 04 ![]() |
Am luat eu acum 2 sapt SLZ EUR si am optat pt 18 luni si dc voiam 36 luni trebuia sa mai dau 155E. Ieri cind am fost sa vad daca a venit cartea de ID am intrebat daca pot sa platesc acum diferenta si au zis ca numai la cumparare. E o treaba idioata... da ma rog. Ar trebui sa sun la VC ?
|
--------------------
DACIA
SOLENZA EUROPA
|
|
omman |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 87 Joined: 9 January 04 From: Bacau ![]() |
QUOTE Oooo..buna dimineata domnu' Omman....multumim de veste! Da' s-a discutat si paradiscutat pe forum despre acest subiect. Salve Slider ca-mi esti simpatic si arati "atomic". Tonul face omul. Am facut o gafa de dimineata! Am deschis un topic nou aiurea si chiar va rog sa-l stergeti de tot. Mea culpa ca nu am dat un search mai tapanos. M-am interesat si eu de garantia extinsa si la VC mi s-a spus ca sunt exclus din club pentru ca am Solenza din 2003, inainte de epoca moderna a masinilor Dacia care incepe fix la 09 09 2004 . Cat despre oferta Dacia... Incerc sa-i inteleg dar inclin sa cred ca e gresita politica asta. Vor trece prin sita toata luma incat pana si cei care si-au luat Dacie vreodata vor opta pentru altceva. Cu ce clienti or sa mai ramana, cu aurolacii? ![]() |
--------------------
Nissan
Almera
2006 Drum bun!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 23:21 |