DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Evaluare DSN

alex_sb
post 29 Mar 2007, 14:45
Post #1

Membru incepator

Group: Members
From: Sibiu

Salut ! As vrea sa va cer parerea in legatura cu pretul corect al masinii pe care intentionez sa o vand intr-un viitor apropiat.

Iata despre ce e vorba:
DSN clima, fabricata in mai 2001; am cumparat-o in 2002 de la un cunoscut.
Are 36.000 km reali, si urmatoarele 'plusuri' si 'minusuri':
- vopseaua e originala, nu mai arata perfect, in timp s-au acumulat ceva zgirieturi; per ansamblu as zice ca e ok;
- usita de la gura de alimentare cu benzina a ruginit in partea de jos (Geru, m-ai uitat ... smile.gif );
- cauciucurile ar trebui schimbate, uzura nu e mare dar sunt imbatrinite;
- axul volanului troncane, este inlocuit de citeva luni, din pacate fara garantie; (asa-mi trebuie, m-am zgarcit)
- amortizoarele de pe fata ar trebui inlocuite, am rulmentii de presiune, si astia trebuie schimbati;
- una din cele doua chei, de vreo jumatate de an face 'fite', uneori nu e recunoscuta decit daca aplic manevra de inchidere/deschidere din buton; pina atunci am folosit numai cheia respectiva;
- nu am avut niciodata balta in masina, desi nu-i perfect etansa - dupa ploi zdravene mocheta din fata e umeda;
- in toamna am scos mocheta si am curatat-o, nu exista rugina sub ea, se pare ca a fost bine antifonata masina;
- radiatorul (schimbat in 2002) nu curge, cel putin nu la modul vizibil, dar nivelul in vasul de expansiune scade (incet, in timp);
- caloriferul e ok;
- verificare tehnica e valabila pina in 2008.

Cam asta ar fi, cred ca nu am uitat nimic important. In plus fata de dotarea originala are doua difuzoare Sony in polita din spate.

Ce parere aveti ? Nu fac nici o afacere, as vrea sa o dau cu un pret cit de cit corect, iar cine o cumpara sa stie despre ce e vorba.

--------------------
DSN Clima
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
axabrt
post 29 Mar 2007, 14:48
Post #2

Membru autentic

From: Ploiesti

cam 10000 ron , p acolo. grabeste-te pana nu scot astia tacsa de prima inmatriculare...

--------------------
Ford Focus mk3.5 Ecob00st
.dracnev si boboru’ este viitoru’.
+
rhunder
post 29 Mar 2007, 15:08
Post #3

Membru autentic

From: Bucuresti

Nu pot sa iti dau un pret, dar prin comparatie poate te-as ajuta:

Idem clima 2001, 160.000 km (a fost pe firma la care lucrez -deci toate reviziile la zi facute service autorizat -pana acum un an cand am cumparat-o la un prieten de-al meu)
E in vopsitorie (mici puncte de rugina, spoiler fata zgaraiat si crapat, spoiler spate crapat) care m-au facut sa vreau o vopsire de la un cap la altul (plus ca vroiam o alta culoare)
Nu intra apa in ea
Usita de la benzina noua
Cauciucuri noi
Caseta directie are un an si e ca noua
Nu pierde antigel
Cheile sunt ok
Amortizoare fata noi
dicuri frana noi
planetare de 6 luni
Ma gandeam sa o dau acum o luna la 3000 euro (pret stabilit dupa discutii cu multi prieteni)

--------------------
Dacia SuperNova Clima 2001 - b25wzj
Clio II 2005 1.5 DCI 65
Megane Prima 1.6 16V - temporar! :)
VW Golf V 1.9 tdi
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 14th May 2025 - 22:26
Forum Renault