Pedala frana, am un zgomot
![]() ![]() ![]() |
Pedala frana, am un zgomot
cibocip |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 3 November 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan 1.4 MPI
2006 Laureate
|
|||
mad_voly |
![]()
|
![]() Daca Ai Cap Ia-ti Alta Group: Members Posts: 547 Joined: 8 October 05 ![]() |
Asa am si eu un zgomot tot cand ridic pedala. Dar se aude doar daca e liniste in masina si seamana mai mult cu un carait micut, ceva pe la vreun contact la stopul de frana
|
--------------------
Opel
Insignia
2011 Ecoflex
- b 01 ccc "Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. "
|
|
rattlesnake |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 2 April 06 From: Bucharest ![]() |
aceeasi probl am avut-o si eu.s-a rezolvat (probabil temporar) cu un spray lubrifiantm, dupa ce au demontat rotile.
Inafara de asta, mie mi se intarise si pedala... spuneau ca e de la repartitor...si ca "asa face toate" This post has been edited by rattlesnake: 12 Feb 2007, 10:17 |
--------------------
Opel
Astra H 1.7Cdti 100cp
2008 (ex Dacia Logan 1.4 2006)
|
|
cibocip |
![]() ![]()
|
Deci dupa 3 situatii similare, pot solicita schimbarea ( pe garantie) a repartitorului?
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 MPI
2006 Laureate
|
|
cibocip |
![]()
|
alte pareri? va rog .
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 MPI
2006 Laureate
|
|
mad_voly |
![]()
|
![]() Daca Ai Cap Ia-ti Alta Group: Members Posts: 547 Joined: 8 October 05 ![]() |
Nu stiu daca situatia descrisa de mine seamana cu a ta. la mine nu e zgomot metalic, ci un zgomot ca si cum ar face ceva scurtcircuit, adica caraie usor dupa ce ii dau drumul la pedala. dar te poti duce si poti cere o verificare. Le explici care este situatia
|
--------------------
Opel
Insignia
2011 Ecoflex
|
|
coyote |
![]()
|
![]() Membru inferior Group: Members Posts: 43 Joined: 28 October 05 ![]() |
si la mine la fel se aude, la relanti, and ridici piciorul de pe pedala, un fel de zgomot ca niste inele pe o bara(zdranganit). cel putin asa mi se pare mie ca suna
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Preferance
2006 1.5dCi
- DJ 07 xxx
|
|
mad_voly |
![]()
|
@coyote
Dar trebuie sa fii atent ca nu se aude asa tare |
--------------------
Opel
Insignia
2011 Ecoflex
|
|
Daxx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 423 Joined: 1 October 04 From: Iasi ![]() |
Ma inscriu si eu pe lista celor cu zgomot la pedala de frina. La mine e un scirtiit usor (sau fluierat)..si se aude doar la eliberarea pedalei..
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4
|
|
roskatu |
![]()
|
membru autentic Group: Members Posts: 300 Joined: 22 July 06 ![]() |
si la mine se aude
![]() ![]() ![]() PS se aude mai ales cand masina e pe drum cu inclinatie si dau drumul incet la frana |
--------------------
Renault
Fluence dci90
2011
|
|
cibocip |
![]()
|
In concluzie cred ca voi solicita inlocuirea repartitorului de frana, va multumesc tuturor pentru pareri. Revin.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 MPI
2006 Laureate
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 12:10 |