DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Nu e mare diferenta intre Logan si Megane/Octavia, Ce rost mai are sa se fabrice Megane?

paulp
post 28 Mar 2007, 19:07
Post #31

Bagator de seama!

Group: Members
From: Iasi

Moaaam, ce fain e, iar a ajuns masina nationala Logan ce-a mai tare din toate topurile smile.gif
Si ne mai miram ca Tariceanu nu vrea sa scoata taxa de prima inmatriculare, ca-si pierd bietii dacia-logan-producers jobu, cind e clar ca nici nu ar mai trebui sa se produca alte masini inafara de Logan smile.gif

--------------------
Fiat Linea Active, 2011 - PAD
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Sony
post 28 Mar 2007, 19:15
Post #32

Membru autentic

From: Ban Land

Bai, tu ce te bagi? Iti e ciuda ca masina ta nu se ridica la nivelul loganului? 04.gif

--------------------
Caruta cu doi cai frumosi 1945
+
paulp
post 28 Mar 2007, 19:39
Post #33

Bagator de seama!

From: Iasi

Imi cer iertare ca n-am avut suficenti bani pentru minunatia secolului, si a trebuit sa ma multumesc cu amarita asta, care mai e si diesel wink.gif

--------------------
Fiat Linea Active, 2011 - PAD
+
Sony
post 28 Mar 2007, 19:40
Post #34

Membru autentic

From: Ban Land

Se accepta scuzele. laugh.gif

--------------------
Caruta cu doi cai frumosi 1945
+
Amedeus
post 29 Mar 2007, 09:33
Post #35

Membru cu Logan

From: TM

Vinde repede Fordul pana nu scot astia taxa de prima inmatriculare si ia un Logan biggrin.gif

Apropo de Megane: Am condus un Megane 1 cu motor 1.9 DCI care dupa parerea mea nu se ridica la nivelul unui Logan 1.6 nici la confort nici la performante dinamice, sau poate masina era obosita, cu toate ca pe bord arata 65000 km. Interiorul care nu e din plastic ca la logan (usile) arata deja groaznic de jegos pentru o masina de 3-4 ani, directia era cam imprecisa (ceva jocuri), stergatoarele groaznice, scaunele uzate, volan super uzat (jerpelit). Deci ori omul a luat teapa si a dat 7000 EUR pe o masina cu mai mult de 65000 km ori intr-adevar nu e mare diferenta de calitate. Un prieten are un Logan din 2004 si inca arata ca nou, fara a lasa impresia asta de uzat.

--------------------
Renault Megane Sedan IV Tce 116 2019 Business
+
dizzy
post 29 Mar 2007, 09:42
Post #36

Work smart not hard!

Amedeus,

Am mers cu un Megane 1,6l/ 90CP care avea 100 000 km.
Arata mult mai bine decat ce spui tu.
Jocuri la directie, scaune uzate, volan uzat, indica o masina muuult mai mearsa decat 65kkm.
Si aia 90 CP de pe Megane erau altii decat cei de pe Logan, sau poate erau mai cu pedigree?!

--------------------
Whirpool ex Dacia Logan 2005 - B zzz SXX
Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds.
+
driverx
post 29 Mar 2007, 11:08
Post #37

--- Membru cu ralanti ---

QUOTE(paulp @ 28 Mar 2007, 20:39)
....care mai e si diesel wink.gif
*

EXACT. Deci chiar nu stiu de ce te bagi, daca inca nu ai plecat de la nivelul ala a romanului cand tractorul era vehiculul suprem....

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
+
Amedeus
post 29 Mar 2007, 11:55
Post #38

Membru cu Logan

From: TM

@dizzy
Da, posibil. In cazul ala nu dadeam Loganu' pe Megane nici daca mi-ar fii dat 3000 EUR diferenta. Dar omul era super incantat de masina si mai si facea misto ca noi dam 8000 EUR pe Logan si uite ce super masina ieftina a luat el. Nu mai spun ca parbrizul era zgariat de ceva stergatoare la care le iesise candva lamela aceea metalica, un proiector era spart si multe altele. Deh...fusese masina de vames, cica. radmasa.gif

@driverx
Pe la noi toti soferii de autobuze si camioane au diesel ca deh... daca nu curge pica. Si pica bine. Sunt care de ani de zile nu au cumparat motorina pentru masina personala, dar culmea au facut o gramada de kilometri ca masina lor consuma putin. mad.gif

This post has been edited by Amedeus: 29 Mar 2007, 12:02

--------------------
Renault Megane Sedan IV Tce 116 2019 Business
+
2dor
post 29 Mar 2007, 12:17
Post #39

Desi nu pare, acum sunt fan iPhone

From: Bucuresti

Cu dedicatie pentru Loganisti.

Attached File  Conduc_Dacia_Logan.mp3 ( 776.02k ) Number of downloads: 71

Nu ne-am lamurit cu diferenta inca.

This post has been edited by 2dor: 29 Mar 2007, 12:32

--------------------
Ford Mondeo Vignale Hybrid 2018
Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
+
han_1.6 mpi
post 29 Mar 2007, 12:24
Post #40

Membru autentic

From: bucuresti

subscriu la titlul topicului- nu este mare diferenta . acuma se poate inchide ? va rog frumos.

--------------------
dacia,ford, logan,mondeo - B-00-000
protejati biciclistii in trafic!
+
lucian_v
post 29 Mar 2007, 12:57
Post #41

Membru autentic

QUOTE(2dor @ 29 Mar 2007, 12:17)
Cu dedicatie pentru Loganisti.

Attached File  Conduc_Dacia_Logan.mp3 ( 776.02k ) Number of downloads: 71

Nu ne-am lamurit cu diferenta inca.
*

foarte tare radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif

asta e dedicatie pt loganari...
sunt totusi si posesori de logan cu bun simt smile.gif

--------------------
--- --- --- - ---
+
raqzvan
post 30 Mar 2007, 21:15
Post #42

gute Laune war Trumpf

From: Constanta, Romania

Unii forumisti au prea mult timp liber! Probabil asta e cauza aparitiei topicurilor tembele. Asta, si frustrarile reprimate, prostia, sau poate masturbarea excesiva. Cine stie?!

Ceea ce nu inteleg acesti colegi este ca nu toti suntem definiti ca persoana de masina pe care o conducem. Pentru mine cel putin, masina este o necesitate, un mijloc de deplasare, nu o mandrie. Puteam, la o adica, sa iau altceva mai scump decat masina din semnatura, dar am considerat ca Logan-ul e adaptat nevoilor mele.

Cat despre diferente... Sigur ca sunt diferente intre o masina care costa 15-16 mii euro si una care costa jumatate. Nici nu se poate altfel. Dar diferentele sunt mai ... subtile. Adica, ai A.C. automat, in loc de A.C. manual, 6 airbag-uri in loc de doua, ai comenzi audio pe volan (o chestie inutila), dar nu lipseste nimic esential (o roata in minus, mai stiu eu ce...). Binenteles, atunci cand compari Logan-ul cu masini din clasa Laguna/Passat/etc. diferentele sunt clare si incontestabile. Oricum, nu a spus nimeni ca Logan-ul e cea mai tare masina facuta vreodata. Este insa o masina corecta d.p.d.v. al raportului calitate/pret, si raportat la concurenta (opinie personala), asa cum a fost si Solenza la vremea ei.

Pe forumul asta e o chestie ciudata: daca ai berlina sau nova, esti privit cu condescendenta de unii, daca ai Logan, inseamna ca vrei sa te lauzi. Poate e mai bine sa nu spui ce masina ai, ca sa nu fii etichetat din start...

This post has been edited by raqzvan: 30 Mar 2007, 21:22

--------------------
Geely Logan Laureate 1.6MPI 2006
Austin Powers: Allow myself to introduce... myself.
+
hash
post 30 Mar 2007, 23:26
Post #43

calculatorist

Nu ca asa ar fi, dar am citit pe vwforum niste topicuri despre octavia tour care mi-au cam schimbat parerea; sunt defecte care nu au aparut la logan (si eu care cochetam cu ideea unei schimbari). Nu am sa insir problemele aici, le gasiti singuri (mie mi-au dat de gandit)

--------------------
- - -
+
nh1980ro
post 31 Mar 2007, 01:07
Post #44

Membru

From: Togo-Togo.

Desi nu sunt fan Daewoo, Matizul e cam singura masina de 5000E. No offence, da Renault n-a scos nici o masina de 5000E!(poate Dacia SN/Solenza).
Diferentele dintre Megane si Logan sunt de o generatie.
Asa cum s-a mai discutat Logan Prestige are motor 1.6 16V de 105CP si Megane are motor 1.6 16V de 110CP. Nu puterea e importanta, ci generatia de motoare.

Logan e masina noua si atat. Asta e singurul lui avantaj ajutat putin si de taxa de prima inmatriculare. Dar deja nu mai ajuta nici asta.

Acum o sa va luati de mine ca eu am Solenza tongue.gif , dar pe mine Logan nu m-a convins.

In fond toate sunt Dacii. Dai bani putini pe ele, se intretin usor, dar au probleme.(design, comfort,calitatea pieselor, calitatea service-urilor etc.)
La celelalte masini (Megane, Octavia), ai ceva mai mult comfort si alte avantaje, dar si platesti mai mult decat face.

Iar in Romania cu cat ai o masina mai buna, cu atat esti mai nemanierat pe sosea. Nu vreau sa generalizez, dar asta am observat eu.

--------------------
Kona/Renault Lana'i/Clio 3 2007/2009
+
2dor
post 31 Mar 2007, 07:09
Post #45

Desi nu pare, acum sunt fan iPhone

Raqzvan se pare ca ai avut cam mult timp liber sa scrii pe forum ditamai romanul. Oricum din ce spui tu reiese ca din moment ce si Solenza are AC si airbag, e mica diferenta intre ea si Octavia/Megane. Bravo domnule ai facut lumina. aplauze.gif

This post has been edited by 2dor: 31 Mar 2007, 07:25

--------------------
Ford Mondeo Vignale Hybrid 2018
Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

ETask
Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 12th May 2025 - 02:29
Forum Renault