Reclama Logan
![]() ![]() ![]() |
Reclama Logan
satori |
![]()
|
||
![]() "wherever i may roam"-er Group: Members Posts: 214 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Chevrolet
Kalos SXPP 04, Spark 06
2004, 2006
- BxxBUH
|
|||
adister |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 371 Joined: 2 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Din ce au spus la ProTV a reiesit nu ca au facut un crash test in turcia ci ca una dintre masinile de teste a intrat intr-un sant si s-a rostogolit de mai multe ori...si ca pasagerii au scapat nevatamati....
Ciudat e ca nu am mai auzit de povestea asta nicaieri...poate in masina aia erau cei de la ProTV... |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2 1.5 dCi 80cp
2006
- B56... Prostii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai dracu` si n-au nicio boala - Parazitii |
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
...sau erau visele lor erotice... laugh.gif
Am crezut ca innebunesc de furie ieri la porcaria aia de Marius Putza Show!!! :vmad: Dom'le, parca erau la circ: un circar beat si cretin, inconjurat de trei lei obositi si plictisiti si de o animatoare 'frantuzoaica" platinata. Putza,aaa Tuca n-avea habar (ca de obicei) despre ce e vorba, Stroe a dat niste scoruri halucinante pentru Dacia (cum e posibil sa fii ditamai directorul la Dacia si sa n-ai habar CAT COSTA fiecare masina in parte??!?!?!) - dand ba 6100 pentru Preference, ba 7500 pentru Laureate (uitand sa specifice care versiune). Fourmont ala raspundea alandala, cum ca "da, Loganul are ABS si airbag", dar uita sa spuna ca numai ultima versiune le are pe amandoua, iar frantuzu' ala cu ochelarii pe nas incerca sa puna un pic de ordine in tot haosul, da' nu putea pentru ca se baga Putza peste el si il oprea din gura. Dom'ne, de la emisiunea aia cu minerii de pe timpul regelui Vasile nu am mai vazut atata incomptenta, idiotenie si plictiseala la un loc!!!! :evil: Iar ca tacamul sa fie complet, probabil ca reactie la reclama pe fata facuta Jurnalului National din 10 in 10 minute ieri in emisiune, azi la 8:30 nu am gasit nici macar un exemplar la cele 12 chioscuri din drumul meu, jumatate dintre ei spunand ca nici nu le-a venit. tazzz, sper din toata inima ca masina sa nu reflecte aceeasi debandada si incompetenta de la varful companiei Dacia... Sincer sper! |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
irina LOGAN |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 3 June 04 ![]() |
pe unul din lincurile postate aici(nu mai tin minte din pacate unde) se pomenea de un accident minor petrecut la test-drive-ul din Turcia. poate de ala e vorba!
|
--------------------
Peugeot
406 hdi hdi/2 litri/110 cp
|
|
maddan |
![]()
|
||||||||||||
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Mut aici posturile despre Jurnalul National, de pe un thread inchis:
silviumc
GeorgeB
Smiley
kriiss888
dantes
GeorgeB
Puteti continua discutia despre Jurnalul National, si despre tot ce inseamna reclama la Dacia pe acest thread. Oricum, mai e maine un tiraj cu chei, in Libertatea.... :twisted: |
||||||||||||
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|||||||||||||
BAC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 450 Joined: 1 September 04 From: Reghin ![]() |
Eu am cheia, am cumparat ziarul la ora 9, dar era dosit de vanzatoare. Pe fata nu se gasea. Mi-a spus ce pt. mine este. Deh, oras mic, din vedere te cunosti cu toata lumea. Am sunat la Cluj, la parinti mei, pe la 8,30 si aveau deja cumparat ziarul. Maine plec sa-mi aduc copilul cel mare de la bunici si cred ca am sa fac un ocol Tg Mures-Turda-Cluj sa incerc cheia. Urati-mi bafta!
|
--------------------
ex. Opel
ex.Vectra C
2007 OPC line
- MS
|
|
Ziggy2k1ro |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 59 Joined: 7 April 04 From: Constanta ![]() |
Hai fitzi serioshi cu cheia, era alt butuc (parea de 1300!) si nici nu intra varful cheii... la CT smile.gif
|
--------------------
Laureate 1.4MPI
- CT-__-___ Nihil Sine Dero
|
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
Eu mi-am luat vreo 8 ziare, nici nu mai stiu cate ca am vorbit la taraba sa imi tina 3 ziare si a mai luat si taicamiu nu stiu cate.
Macar sa castig o macheta cu Logan la tragerea la sorti. |
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
explicatia lor era ca cele 5 chei castigatoare sunt identice, si butucul masinii e modificat fata de vers. in serie si e acelasi la toti dealerii din tara.
Au mai zis ca cheia nu intra fiidnca daca 1000000 oameni incercau sa o roteasca, stricau butucul - si atunci au ales solutia cu "nu intra daca nu e cheia buna" |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
E aici e problema si punctul pe i.
Acele chei sunt... universale. deci merg la toate masinile de la dealeri (masinile dedicate acestei promotii cel putin). Deci exista cel putin 91 de masini (cate una pentru fiecare punct de vanzare) la care se potriveste aceasta cheie "universala", cu un cod "universal" de antidemaraj Foarte linistitor, n-am ce zice... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
irina LOGAN |
![]()
|
era un post pe threadul cu drive-testul in care se spunea ca toate cheile sunt la fel(identice daca vreti) si doar cinci masini au butucul conceput pentru ele. asta ar insemna ca fericitii castigatori vor sta cu frica-n san ca nu cumva ceilalti o suta de mii de posesori de chei sa vrea sa le "incerce" Loganu`! :mrgreen:
|
--------------------
Peugeot
406 hdi
|
|
sstanescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 681 Joined: 5 July 02 From: Bucuresti ![]() |
klaus, poate i-au facut un by-pass ceva, sa nu functioneze antidemarajul... Nu cred ca se va pune problema ca masinile alea sa fie vandute apoi cu acest butuc "special". Si apoi, scuze, cum naiba arata cheia asta? Ca pe la altii (VW) era doar o cheie amarata de plastic...
|
--------------------
Dacia
SupeRNova Clima
- B-92-SLC All warfare is based on deception. If your opponent is of choleric temper, seek to irritate him. Pretend to be weak, that he may grow arrogant.
- Sun Tzu on the Art of War |
|
Smiley |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
treaba sta cam asa: la cele 91 de masini s-a montat cate un butuc nou(toate merg cu aceeasi cheie); din cheile distribuite, doar 5 se vor potrivi; asta inseamna ca daca vei gasi o cheie castigatoare, se va potrivi in oricare din cele 91 de masini. cheile distribuite probabil ca nici nu au dispozitivul electronic pt antidemaraj(de aceea si plasticul e f subtire, comparativ cu alte chei Dacia); cel mai probabil, antidemarajul va fi dezactivat pt masinile din concurs. deci stai linistit, cheile "universale" nu vor functiona in afara concursului |
||
-------------------- |
|||
13nov |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 260 Joined: 7 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu am comparat 7 chei. Cu toate ca difera seriile toate sunt identice ca model.
Butucul de pe masinile de la dealer seamana foarte mul cu ala de berlina. Mai mult ca sigur ca nu au sistemul de antidemaraj. Pur si simplu cheia nu se potriveste :cry: . |
--------------------
OPEL
ASTRA GTC 1.9 CDTI
2008 Clio III 1.5 dci Privilege
|
|
13nov |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 260 Joined: 7 June 04 From: Bucuresti ![]() |
P.S. Am desfacut eu o cheie si nu are nimic in ea=> nu au antidemaraj
|
--------------------
OPEL
ASTRA GTC 1.9 CDTI
2008
|
|
litza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 813 Joined: 27 August 03 From: Bavaria, DE ![]() |
Deci concluzia: dealer-ii oricum au cautat printre chei si daca una era mai altfel decat celelalte ... laugh.gif
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2018
|
|
silviumc |
![]()
|
||
![]() Members Group: Members Posts: 315 Joined: 17 January 03 From: Bucuresti ![]() |
Ca sa stiu daca are rost sa incerc vreuna cand ma duc acolo, sau sa imi vad linistit de uitat, pipait si drive-testat? |
||
--------------------
Renault
Megane 3 hatchback
2011 Sporty Dynamique TCe 130
|
|||
tazzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 521 Joined: 26 August 04 From: Iasi - Romania ![]() |
eu am cautat ziarul pe la ora 10 la aproximativ 20 de chioscuri pe o distanta de 5 km :arrow: rezultat: toti terminasera ziarele, vroiam si io o cheie de aia, s-o am asa ca amintire, ca de castigat sigur nu castigam nimica smile.gif poate participam la tombola biggrin.gif
|
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.6
- IS XX TAZ si aici ar fii semnatura nu? :)
|
|
Dragos |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 265 Joined: 17 August 04 From: Galati ![]() |
E vremea sa le dam note: :twisted:
M. Tuca: 3 * e din ce in ce mai penibil, are stofa de dictator, opreste omu' cand spune lucruri interesante. Puahhhhh Ru-Si-Ni-Ca! Rar se mai vede, chiar si la noi, pe meleaguri mioritice, un moderator atat de lipsit de politete, care habar n'are cand sa intrerupa, cum sa intrerupa, ce sa sublinieze, care sa fie degajat, zimbitor etc. Penibil.... Dom' derector Stroe: 4 * sef tipic comunist, mentalitate batrana, cunostiinte putine. Il tin francezii ca stiu ca la roman paru' poate fi o motivatie f. buna. In rest, era distrus (mai are rost sa intru'n amanunte?) Cei 2 francezi: impreuna 10 (distributia o face altu', nu eu :wink: ) * erau pierduti, nehotarati si au fost momente cand s;au lasat intimidati de Tuca. Va dati seama cu ce impresie au plecat de acolo? Traducatoarele: cate un 5 fiecare, pt. efort... Despre J.N. - toata jena, fara alte comentarii Despre chei - vazui unu' cu zece'n mana. Unii sunt incorigibili, zau asa! :mrgreen: |
--------------------
Dacia
Solenza 1.4MPI Clima
- ... Posesor de Solenza...
|
|
13nov |
![]()
|
||
Nu! Sunt lipite cu silicon de un pliant! |
||
--------------------
OPEL
ASTRA GTC 1.9 CDTI
|
|||
locosaint |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 88 Joined: 25 June 04 ![]() |
toate sunt la fel biggrin.gif
|
-------------------- Dacia Logan Prestige
Citroen C4 TE |
|
silviumc |
![]()
|
![]() Members Group: Members Posts: 315 Joined: 17 January 03 From: Bucuresti ![]() |
Da, am vazut si eu cheile ca am dat o fuga pana acolo (in Floreasca) si era inghesuiala. Nici macar sa ma asez la sofer n-am avut rabdare sa stau sa astept. Mai tarziu.
Insa faza cu cheile e naspa. 1. Nu sunt sigilate 2. Sunt toate la fel Prin urmare 1. orice dealer poate sa incerce toate cheile pe care le are 2. orice vanzator de ziare poate sa le compare intre ele la ochiometru Deci tzeapa. Ideea a fost extraordinara, dar implementarea complet distrusa. Oare au angajat o agentie sa se ocupe de tot, sau numai de dat ideea? Ori ideea a fost a dept. marketing al Dacia? In fine, oricine o fi fost acela care a lasat cheile nesigilate a fost un LAMER suprem si monumental. Un sigiliu complet opac (un plic colorat dintr-o hartie mai groasa), putea sa garanteze ca fiecare primeste o cheie "neincercata" si ramanea posibila si chestia cu toate la fel, iar cele castigatoare diferite. Asa cum a fost facut, sucks to high heaven. Bataille de jeux adica. Defectele de implementare sunt asa grave, ca ar trebui invalidate castigurile, si lasate toate la tombola. Practic sunt niste lozuri la care se vede care e castigator si care nu. Oare chiar exista 5 chei castigatoare? |
--------------------
Renault
Megane 3 hatchback
2011 Sporty Dynamique TCe 130
|
|
13nov |
![]()
|
E clar ca toti dealerii au comparat toate cheile pe care le-au primit! De aia te lasa sa iei cu toptanul, ca oricum niciuna nu e cea potrivita!
|
--------------------
OPEL
ASTRA GTC 1.9 CDTI
|
|
tazzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 521 Joined: 26 August 04 From: Iasi - Romania ![]() |
parerea ma ca nici nu exista cele 5 chei castigatoare si ca se vor da la tombola premiile...(parerea mea :mrgreen: )
|
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.6
- IS XX TAZ si aici ar fii semnatura nu? :)
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Pentru eventualii doritori: ieri au fost in JN, astazi sunt in Libertatea
|
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
locosaint |
![]()
|
Eu cred ca si alea castigatoare sunt la fel... dar .... cred ca conteaza doar grosimea keii... deci la okiometreu s-ar putea sa nu-ti dai seama care este castigatoare si care nu... Asa ca luati-va o rigla ... si daca e mai putin groasa fata de cea necastigatoare aveti noroc.
Si nu incercati sa le bateti cu ciocanul ca sa intre ca au serii :wink: |
Citroen C4 TE |
|
irina LOGAN |
![]()
|
stati bre putin ca se pare ca n-am inteles! deci eu credeam ca absolut toate cheile sunt la fel si doar 5 loganuri au butucul schimbat astfel incat sa se potriveasca cheile! deci nu e asa?!
|
--------------------
Peugeot
406 hdi hdi/2 litri/110 cp
|
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Toate cheile au zimtii simetrici?
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
locosaint |
![]()
|
sunt 91 de masini care au un butuc special si doar 5 kei.
|
Citroen C4 TE |
|
locosaint |
![]()
|
da au zimtii indentici...parerea mea...ca altfel le-ar lua la puricat astia care vand ziare biggrin.gif
|
Citroen C4 TE |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 20:53 |