Suport radio-casetofon Nova
![]() ![]() ![]() |
Suport radio-casetofon Nova
RoboCoop |
![]()
|
||
![]() ren` Group: Members Posts: 1.165 Joined: 3 September 04 From: Deva ![]() |
|
||
--------------------
Ex. Renault
Megane 2 1.6 16V 113 CP
2003 , Privilege
- HD 09 PCM Peugeot 307 SW 1.6 HDI
It's nice to be important But is more important to be nice |
|||
cristimm |
![]()
|
![]() Membru vechi Group: Members Posts: 664 Joined: 30 September 02 From: Bucuresti ![]() |
In targ la Vitan, e cam 150k lei
|
--------------------
ex
Dacia Nova
GTi
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
iar biletul de la Deva la Bucuresti 1 milion :twisted:
Mai Cristi uita-te si tu de unde e omu :wink: Domnu Robocop, pretul e apropiat intr-adevar de cel de mai sus, dar de gasit il gasesti in magazinele de piese auto mai rasarite. Daca ai pe cineva la Bucuresti, poti apela la varianta Cristim, daca ajungi prin Iasi, iti arat eu unde poti gasi asa ceva (La Autocenter si Bras sigur am vazut :wink: ) |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
RoboCoop |
![]()
|
![]() ren` Group: Members Posts: 1.165 Joined: 3 September 04 From: Deva ![]() |
Mersi mult,cred ca peste o saptamana am sa ajung in Buc si am sa apelez la voi sa imi spuneti mai bine unde gasesc ca nu stiu bucurestiul
|
--------------------
Ex. Renault
Megane 2 1.6 16V 113 CP
2003 , Privilege
- HD 09 PCM Peugeot 307 SW 1.6 HDI
It's nice to be important But is more important to be nice |
|
dragOn |
![]()
|
![]() Fost deținător Dacia (1310, Liberta, Solenza) Group: Members Posts: 692 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Ai grijă că sunt 2 modele: de Nova și de SuperNova! Recomand pe cel de SuperNova! :wink:
|
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
- B xx UEX Never drive faster then your angel can fly !!!
|
|
Raptoe |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 162 Joined: 15 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Apropo de acest suport..eu am de supernova. Are cineva o ideie cum se poate prinde incat sa nu poate fi scos? :evil: cred ca il prind de podea... :wink:
|
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 06:39 |