reparatie pe casco, bara fata clio rupta
![]() ![]() ![]() |
reparatie pe casco, bara fata clio rupta
danutz_r |
![]()
|
||
![]() © ...membru cu symbol ™ Group: Members Posts: 596 Joined: 27 October 06 From: Bucuresti ... u.e ![]() |
|
||
--------------------
renault symbol
fidji
1.5 dci 80 CP
|
|||
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Ai fost la politie? Vezi ca trebuie sa mergi intai la politie si apoi la Asiban.
Mergi si recupereaza bara de unde a-i parasit-o pentru ca altfel dai motive celor de la Asiban sa nu te despagubeasca. Nu zic ca e sigur ca ei sa iti refuze despagubirea, dar probabilitatea e mare, au acoperirea contractuala. |
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
danutz_r |
![]()
|
![]() © ...membru cu symbol ™ Group: Members Posts: 596 Joined: 27 October 06 From: Bucuresti ... u.e ![]() |
am fost la politie, am sunat si la asiban si am vb. cu cineva care mi-a zis ca nu-s probleme..dar eu stiu ???
a fost cineva la constatari>>> |
--------------------
renault symbol
fidji
1.5 dci 80 CP
|
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
un singur sfat: atunci cand e vorba de despagubire, ...de bani, nu te baza pe afirmatii facute la telefon decat daca il cunosti personal pe cel care iti vorbeste si ai suficienta incredere in el ca isi sustine ulterior afirmatiile.
|
--------------------
Renault
Clio III
|
|
danutz_r |
![]()
|
va zic maine cum o rezolv ...multumesc
M.E.: Limbajul IRC este interzis. Nu il mai folosi. This post has been edited by Tudor: 17 Apr 2007, 19:57 |
--------------------
renault symbol
fidji
1.5 dci 80 CP
|
|
danutz_r |
![]()
|
am fos la nesty auto(soseaua berceni 80) pt constatare. am ajuns la 8.00 si am fost al 17 lea pe lista de asteptare (programul incepea la 9.00).
cei de la asiban s-au miscat relativ repede, au fost 4 agenti constatatori...iar la ora 10 terminasem sedinta foto, care a decurs fara probleme(au zis ca trebuie sa schimb si aripile care aveau clemele alea dinspre far rupte). acum astept sa dea asibanu unda verde inceperii reparatiei, si sa duc masina. cam atat... |
--------------------
renault symbol
fidji
1.5 dci 80 CP
|
|
danutz_r |
![]()
|
stie cineva in cat timp da asibanu acceptul serviceului pentru a incepe reparatia, eu astept de 2 zile sa ma sune de la service sa duc masina... e normal sa dureze atata timp ????
|
--------------------
renault symbol
fidji
1.5 dci 80 CP
|
|
bashtalu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.051 Joined: 9 September 06 From: Bucuresti ![]() |
incercati sa va indreptati catre societati de asigurare care sunt bune, respecta drepturile si obligatiile asumate in contract. nu mai cautati societati "no name" doar ca sunt ieftine, mai ales la RCA am intalnit gandirea asta, ceva de genul ce ma intereseaza pe mine de altul? de ce sa nu te intereseze de o dauna produsa unui tert? ala nu e om ca si tine....
de asta se asteapta la service, de asta intarzie plata..... chiar daca dai un ban in plus, dar in caz de dauna se rezolva repede... in cazul tau nu stiu cum merge asibanul, eu unu nu as face polita la ei, de nici un fel |
--------------------
Audi
A4
2005
|
|
danutz_r |
![]()
|
nici mie nu-mi convine , dar...pana termin creditul trebuie sa-i suport.
|
--------------------
renault symbol
fidji
1.5 dci 80 CP
|
|
Tudor |
![]()
|
Termenul contractual in care trebuie sa raspunda este de 5 zile. De regula raspund in 2-3 zile.
|
--------------------
Renault
Clio III
|
|
birmanezuJXC |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 42 Joined: 13 October 06 ![]() |
Am avut o mica problema la AutoNesty, referitor la casco (si eu am tot la Asiban).
Problema a fost in toamna, prin octombrie 2006.Cei de la nesty au zis ca ma suna in 2-3 zile sa-mi zica daca s-a aprobat dosarul si eventual sa-mi faca o programare, dar din pacate pt mine am asteptat mai bine de o saptamana.Am sunat la Asiban si surpriza, dosarul fusese aprobat chiar la 3 zile dupa ce fusese depus, insa cei de la nesty fiind foarte "aglomerati" nu au binevoit sa ma sune si a trebuit sa merg eu peste ei sa le zic ca dosarul este aprobat si ulterior sa imi faca si o programare pe 11 noiembrie, data la care am fost eu la ei fiind in jur de 20 octombrie. Acum nu vreau sa generalizez, poate a fost o exceptie si au fost nesimtiti doar in cazul meu. In rest , ca service, Nesty e ok, ma refer la mecanici, am si un topic mai vechi pe-aici cu o placa de presiune schimbata pe garantie, si am numai cuvinte de lauda pt ei in privinta asta, foarte prompti, la revizii la fel, multumit si ca pret si ca manopera. Numai bine |
--------------------
DACIA
LOGAN
2005 Preferance 1.4
- B 55 JXC
|
|
danutz_r |
![]()
|
mersi pt informatii. eu la nesty am facut doar constatarea, reparatia o fac in alt service.
|
--------------------
renault symbol
fidji
1.5 dci 80 CP
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
@danutz_r: foarte bine ai procedat, cei de la nesty sunt VARZA!!! o sleahta de incompetenti!
|
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
danutz_r |
![]()
|
revin cu detalii:
astazi am dus masina in service, iar asibanu a dat acceptul doar dupa ce m-am dus personal la sediu lor pt a vedea care e starea in care se afla dosarul (am sunat la 5-6 numere de telefon pentru contact dar nu raspunde nimeni iar atunci cand iti raspunde cineva in sfarsit si ceri o legatura, subit se intrerupe convorbirea, la mailuri nu se obosesc sa-ti raspunda, e destulde ciudat pentru ei sa comunice cu tine prin acest mijloc )... bineinteles ca dosarul era si el aruncat p'acolo fara ca cineva sa se intereseze de solutionarea lui... si de trimiterea acceptului. tragand linie am ramas cu o impresie foarte proasta despre aceasta societate de asigurari ![]() ![]() |
--------------------
renault symbol
fidji
1.5 dci 80 CP
|
|
danutz_r |
![]()
|
azi am fost in service sa vad daca e gata masina si .... surpriza masina era aproape gata doar ca mai trebuia sa mai primeasca cei de la service acceptu' de la asiban pentru a inlocui firul de la proiector( care a fost smuls)... iar ultimii inca nu l-au trimis...
asa ca mai astept ![]() ![]() ![]() |
--------------------
renault symbol
fidji
1.5 dci 80 CP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 20:35 |