Virtual memory too low
![]() ![]() ![]() |
Virtual memory too low
St |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
O maresti!
System proprieties-advanced-performance-advanced-virtual memory |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Works!
Dar nu inteleg de ce tocmai la programul asta micut imi cerea virtual memory si nu la altele care necesita mult mai multe resurse. Aveam 1532.... |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.510 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
program vechi, nu stie sa lucreze cu XP-ul
incearca sa-l lansezi cu compatibility mode |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Care-i schema cu virtual memory? Cat pot sa pun maxim?
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.510 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
cat ai liber pe hard
![]() |
--------------------
Dacia
1300
|
|
St |
![]()
|
NU chiar, cred. Am liber cativa zeci de Gb si ma lasa sa ii pun 3Gb .
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
Ov |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1300
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
la mine a mers pana la 10 gb
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
momentan am probat virtual memory la 60 de giga si merge.
PS merge si la 80 giga. This post has been edited by argon: 29 Mar 2007, 13:45 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
O sugestie:
setati marimea minima SI cea maxima la aceeasi valoare - cu alte cuvinte, fixati marimea fisierului de swap la o valoare fixa. |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
sau daca aveti suficient ram, asa cum au altii 4 Gigi
![]() Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
adrian.paul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 367 Joined: 23 July 06 From: Bucuresti ![]() |
PS: eu am 5
![]() |
--------------------
Logan
Prestige
2008 1.5 Dci
|
|
nickey |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 214 Joined: 5 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Sfat avizat:
By default, Windows XP manages the paging file size, but you can designate a file size for special circumstances. The recommended paging file size is equal to 1.5 times the total amount of RAM. Si inca ceva: Daca PC-ul are 2 harddiskuri fizice, e bine ca memoria virtuala sa fie mutata pe cel de-al 2-lea disc, cel pe care nu se afla sistemul de operare. This post has been edited by nickey: 29 Mar 2007, 16:16 |
--------------------
Dacia
Sandero Stepway 0,9 TCE Easy-R
2017 Viata este un ocean imens, in care multi dau din maini si din picioare, dar putini stiu sa inoate!
|
|
mauru007 |
![]()
|
![]() sir Group: Members Posts: 437 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(St @ 29 Mar 2007, 12:22) Ai rezolvat? Cata memorie ai? La unele programe mai vechi daca ai peste 512 Ram nu poti sa le rulezi decat daca dai disable la swapfile, restartezi calculatorul si apoi o sa mearga. Cand vrei sa rulezi alte programe intri inapoi si bagi swapfile-ul la loc This post has been edited by mauru007: 29 Mar 2007, 16:25 |
--------------------
Ford
Focus
2002/Ghia
- vl Ford Focus Sedan 1.6 I 101 CP / Ford Fiesta 2009 1.4 diesel
Bucuresti/Salajan |
|
St |
![]()
|
So. Am bagat atunci 3Gb de virtual memory , a mers. Apoi gata, s-a terminat distractia cand am vrut sa il rulez iar......
ACum nu mai vrea. |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
n3m0 |
![]()
|
![]() Membru sadic Group: Members Posts: 297 Joined: 3 February 07 From: Campina ![]() |
Memoria virtuala este bine sa fie de 2.5 ori mai mare dacat memoria fizica instalata, pe alta partitie(hard)
|
--------------------
Dacia,Toyota Avensis
L
1998/2007
- PH-04-xxx
|
|
nickey |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 214 Joined: 5 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai la 2.5 ori scade performanta, pentru ca memoria fizica va fi refolosita abia dupa umplerea memorie virtale.
|
--------------------
Dacia
2017 Viata este un ocean imens, in care multi dau din maini si din picioare, dar putini stiu sa inoate!
|
|
n3m0 |
![]()
|
![]() Membru sadic Group: Members Posts: 297 Joined: 3 February 07 From: Campina ![]() |
Microsoft recomanda sa fie de 1.5 ori mai mare. Pe sistemele unix se foloseste de 2.5 - 3 ori mai mare asa ca... ce incetineste?
|
--------------------
Dacia,Toyota Avensis
L
1998/2007
- PH-04-xxx
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Pai si daca o pun maaaareeeee ce se intampla? Adica ce face de fapt aceasta memorie virtuala? Care-i treaba ei? Cu ce se ocupa?
![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
St |
![]()
|
Stie cineva cum sa rezolv si eu problema?
![]() PS: Metoda lui OV nu merge, am incercat si cu '95 si cu '98. |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
argon |
![]()
|
M-am uitat si acasa, si e disable acea memorie, asa era, vad ca Windows Black Edition e cu ea disable by default, n-am 4-5 g Ram, dar merge suuuper cu ea disable.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Deci pana la urma am setat la C min. si max. 1536( 1g ram existent x 1,5) iar la D am bifat ,,No pagging file" oare e bine?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
nickey |
![]()
|
E perfect.
|
--------------------
Dacia
|
|
St |
![]()
|
Cum fac sa-mi mearga si mie nenorocirea aia de program?
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
nickey |
![]()
|
Cu Compatibility Settings ai incercat?
|
--------------------
Dacia
|
|
anpop |
![]()
|
![]() Sef de pisica! Group: Members Posts: 422 Joined: 28 May 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(argon @ 30 Mar 2007, 07:27) M-am uitat si acasa, si e disable acea memorie, asa era, vad ca Windows Black Edition e cu ea disable by default, n-am 4-5 g Ram, dar merge suuuper cu ea disable. merge si adobele?! ![]() in principiu, daca ai peste 512 RAM, poti uita de sfaturile Microsoft si sa dai disable la mai multe treburi pentru un spor de viteza... 1. [HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Session Manager\Memory Management]..."DisablePagingExecutive"=dword:00000001 tot acolo poti face si urmatoarea setare "LargeSystemCache"=dword:00000001...asta face ca NT Kernel sa fie incarcat intotdeauna in RAM (ocupa 4 Mb de obicei ![]() 2. e o smecherie care cica daca dai click de 3 ori pe set no paging inainte de reboot ar face minuni....nu merge intotdeauna..... treburile pe care l-am zis sporesc viteza calculatorului, dar sunt unele programe si joace care fara swap nu merg! mai ales cele bazate pe DirectX care folosesc texturi marisoare... de asemenea sunt programe concepute pt DOS sau win95 care nu stiu sa foloseasca swapu' de xp...asa ca ori merg in regim de compatibilitate ori nu merg, sau merg un pic si se blocheaza.... |
--------------------
Logan
Preference 1,4
- b-xx-xxx Prostia e singurul lucru care-i doare pe ceilalti!
|
|
St |
![]()
|
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 18:43 |