sistem prindere roata rezerva
![]() ![]() ![]() |
sistem prindere roata rezerva
dany_av |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 895 Joined: 25 March 07 From: pitesti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
logan
2006 / ambition
- XXX
|
|||
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
incearca la dezmembrari (la targul saptamanal e unu "musulmanu" , cred ca stii unde zic..., care se ocupa cu dezmembrarile de masini). Suna-l la nr. asta si intreaba-l daca are sa nu faci drumul de pomana: 0743423968.
C |
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|
florin_drn |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 10 September 06 From: Bucuresti ![]() |
in targul de masini duminica dimineata. daca nu gasesti, poti sa faci un drum pana in vitan.bafta
|
--------------------
dacia supernova
dacia supernova
2002, comfort
- B-03-EOD membru
|
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
eu zic sa mai incerci si cu spray din acela special pt rugina si alte depuneri , ca doar nu crezi ca aia din service isi dau toata silinta.e mai usor sa il taie ca sa mai ia un ban pentru montatul celui nou
|
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
- mm 13 ral membru cooperant
|
|
luciank |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 328 Joined: 5 April 07 ![]() |
Si la mine e intepenit
![]() |
--------------------
Renault Megane 1
Hatchback
1999 1.6 16V RXE
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Încercați cu apă (chioară)! O să aveți o surpriză plăcută!
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
|
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
- mm 13 ral membru cooperant
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Nu, firește! ©
![]() Bineînțeles că vorbesc serios! |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Iuliutz |
![]()
|
![]() No Signal Group: Members Posts: 309 Joined: 9 April 07 From: Alba Iulia ![]() |
M-am apucat intr-o zi sa desfac si eu ca sa curat roata de mizerii. Nu am reusit decat cu cheie de roti cum e la berlina si cu mult spray si injuraturi.
|
--------------------
Dacia
Super Nova
2001 Confort
- AB05XTP Statie: Yaesu ft857d, Wouxun KG-UVD1P
Antena: Sirio ML145, Proxel Slim Gainer AZ505 Ford Focus turnier 2002, 1.6 benzina Matiz 2003 798 cc |
|
catalin06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 357 Joined: 15 March 07 From: Arges ![]() |
Am patit-o si eu , dar intr-un final a cedat . Si eu cred ca spray-ul pentru rugina e cel mai bun . Am facut alt surub mai bun ( asta nu mai scapa din cheie ) pe care o data la 4-5 luni dau cu vaselina ( frica de a nu se repeta beleaua ).
|
--------------------
Renault
Megane III
2010
- AG 66 -_-
|
|
dany_av |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 895 Joined: 25 March 07 From: pitesti ![]() |
multumesc pentru sfaturi , o sa incerc si la dezmembrari si la targ.
|
--------------------
dacia
logan
2006 / ambition
- XXX
|
|
MIRABELA_OANA |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 26 March 07 ![]() |
incearca cu flexul si dupa cumperi un sistem nou cu 20 ron atat am dat eu pe el
|
--------------------
DACIA
SUPERNOVA
2001
- XX.XX.XXX STATI CUMUINTI CA NU E BINE...
|
|
dany_av |
![]()
|
am fost azi in targ (duminica) si la dezmembrari si nu am gasit nimic. chiar nu stiu pe unde sa mai caut . dc stiti mai spuneti-mi si mie alte locuri unde a-si putea gasi. multumesc
|
--------------------
dacia
logan
2006 / ambition
- XXX
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
dar un surub obisnui nu poti sa-i pui? il desfaci frumos cu inelara sau cu o cheie fixa si nu mai ai probleme!
|
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Poti chiar sa ii pui un lacat .... sa nu ai surpriza ca nu mai ai rezerva
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 15:34 |