Probleme cu franele, Need Help !!!
![]() ![]() ![]() |
Probleme cu franele, Need Help !!!
the_engeneer |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 9 September 06 From: Alexandria TR ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 TLX
1989 Berlina
- TR-03-YGE
|
|||
Dyda |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 677 Joined: 30 April 04 ![]() |
|
-------------------- Kox
|
|
sobolan |
![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
dyda are perfecta dreptate.....dupa ce dai pompa jos ai sa vezi o tija (cu lungime reglabila) care apasa in pistonasul pompei.....regleaza astfel incat sa o faci mai scurta adica sa o bagi mai inauntru....
|
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
Golf mk5 - syncro - 2007--
Golf mk3-2.0 GTI-1993 colectionar de fiare vechi...
|
|
the_engeneer |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 9 September 06 From: Alexandria TR ![]() |
Cand am dat tot mecanismul jos (pompa de frana si servo) am vazut tija care iese din servo si apasa in pistonasul pompei dar e stransa pana la capat si oricum de acolo reglajul e mic. Din cate am vazut eu e ceva de la pompa. Adica cum s-a deplasat pistonasul 1 cm mi-a si inghetat rotile. Mentionez ca atunci cand am scos lichidul din instalatie pedala se ducea pana la fund. Dupa ce am pus totul la loc si am facut aerisirea, pedala tine foarte sus cu toate ca are reglajele ca la carte. Joc liber la pedala 5 mm, etc. Repet: eu cred ca e ceva din pompa de frana nu din reglajul tijelor dar nu stiu ce poate sa fie. Am citit in manual si acolo zice ca un caz ar fi sa fie pistonasul principal blocat dar asta daca imi incinge rotile, lucru care nu se intampla.
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1989 Berlina
- TR-03-YGE
|
|
Fizz |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 77 Joined: 28 September 06 From: Braila ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310 L
1999
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th July 2025 - 22:33 |