DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> microsoft project

Taz
post 6 Sep 2004, 13:46
Post #1

Membru incepator

Group: Members
From: Tulcea

Tot un angajator s-a gindit c-ar trebui sa stim sa folosim microsoft project pentru ca noi suntem manageri de proiect si asa e trendy sa folosesti si un soft adecvat sa nu mai facem noi asa in excell sau altceva programele de lucrari, necesarul de materiale, etc.

Intreb si eu dupa ce am vazut o intrebare similara, doar ca mie nu-mi trebuie certificat ci o persoana care a utilizat acest program sau unul similar pentru gestionarea unui proiect de executie sau lucrare.

Orice sugestie e folositoare.

P.S. Am cautat pe site-urile recomandate la subiectul legat de cursuri office.

--------------------
DACIA DSN EUROPA - TL-20-YNA
Some things just can't be improved...
but they can be individualized
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Mache
post 6 Sep 2004, 14:09
Post #2

Chibiț autorizat

From: Bucuresti

Taz, pentru project management sunt doua mari programe, pentru Windows, din cate stiu eu: Primavera Project Planer si Microsoft Project Planer. Primul este un soft muuult mai specializat si muuult mai complex decat cel de la Micromoft.

http://www.totalsoft.ro/PM/primavera.htm#3
Ofera si produsul si scolarizarea necesara. Diplome recunoscute de cei din afara. Au si o pagina de contact. Merita sa incerci. Daca te intereseaza, da-mi un MP.

--------------------
Dacia 1310 TLX 1990 - B-18-X...
"Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
+
adso
post 6 Sep 2004, 20:19
Post #3

Membru autentic

a trebuit sa lucrez in ms project si il stiu bine. e un super moft. in afara gantturilor cu care luam ochii boshilor, restu' e apa de ploaie. Am si un manual destul de complet in pdf daca vrei.

Cu primavera, acum destelenesc si eu lucrurile. e mult mai complex si pare ceva mai util. nu ma bag inca sa dau sfaturi, dar am ceva documentatie daca te ajuta.

--------------------
Call me Ishmael...
+
Mache
post 7 Sep 2004, 08:21
Post #4

Chibiț autorizat

From: Bucuresti

Primavera e mult mai complex si ofera mai multe posibilitati. E un program cu adevarat specializat pentru project management.

--------------------
Dacia 1310 TLX 1990 - B-18-X...
"Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 12th May 2025 - 06:36
Forum Renault