microsoft project
![]() ![]() ![]() |
microsoft project
Taz |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 27 September 02 From: Tulcea ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
DSN EUROPA
- TL-20-YNA Some things just can't be improved...
but they can be individualized |
|||
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Taz, pentru project management sunt doua mari programe, pentru Windows, din cate stiu eu: Primavera Project Planer si Microsoft Project Planer. Primul este un soft muuult mai specializat si muuult mai complex decat cel de la Micromoft.
http://www.totalsoft.ro/PM/primavera.htm#3 Ofera si produsul si scolarizarea necesara. Diplome recunoscute de cei din afara. Au si o pagina de contact. Merita sa incerci. Daca te intereseaza, da-mi un MP. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
adso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 19 January 04 ![]() |
a trebuit sa lucrez in ms project si il stiu bine. e un super moft. in afara gantturilor cu care luam ochii boshilor, restu' e apa de ploaie. Am si un manual destul de complet in pdf daca vrei.
Cu primavera, acum destelenesc si eu lucrurile. e mult mai complex si pare ceva mai util. nu ma bag inca sa dau sfaturi, dar am ceva documentatie daca te ajuta. |
-------------------- Call me Ishmael...
|
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Primavera e mult mai complex si ofera mai multe posibilitati. E un program cu adevarat specializat pentru project management.
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 06:36 |