Subaru Impreza 2008, dezamagitor
![]() ![]() ![]() |
Subaru Impreza 2008, dezamagitor
ssilviu |
![]()
|
||
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|||
paul_s |
![]()
|
. Group: Members Posts: 305 Joined: 2 July 04 From: . ![]() |
da si nu , clio rs chiar are difuzorul ala deportant functional, asigura parca 30kg apasare pe spate
|
--------------------
.
.
.
- .
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Asa ceva are si Corsa OPC iar Opel nu e in nici o Formula 1
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
paul_s |
![]()
|
la opel nu stiu daca functioneaza sau cat de tare functioneaza , la clio sigur functioneaza si dracovenia provine din f1 deasta spun ca nu e obligatoriu vrazeala
|
--------------------
.
.
.
- .
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Hmm.. nu cumva in F1 folosirea efectului de sol e interzisa? Dupa cite stiu eu, in F1 downforce se bazeaza pe aripi. Asta nu inseamna ca difuzoarele nu functioneaza (se folosesc in alte feluri de curse) - au insa dezavantajul ca efectul lor scade dramatic atunci cind distanta fata de drum creste - de exemplu la trecerea peste o denivelare.
|
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
paul_s |
![]()
|
e interzisa fusta aia de pe laterale din ani 80 parca, fusta care marea dramatic efectul difuzorului, dar si fara aiafunctioneaza, dovada la clio, cat despre corsa, mi se pare miniscul in comparatie cu difuzorul de la clio , deasta nu stiu cat de tare functioneaza
|
--------------------
.
.
.
- .
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Walter Rohl( sau cum il cheama) pilotul de teste porsche intr-un test cu ferrari 360 modena spunea despre difuzor si efectul de sol - ca e o prostie ca functioneaza numai cu o garda la sol de cativa cm.
|
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Interior :back to the 90s
Attached thumbnail(s) zWtABF9aTk5fFmbIWp_70A___m.jpg ( Size: 61.54k ) Number of downloads: 104 |
--------------------
dacia
lgn
|
|
Bliss |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 937 Joined: 10 July 06 ![]() |
Arhimede, ti-am inteles cuiul impotriva ei, desi e din ce in ce mai nejustificat. Poti s-o lasi mai moale.
Mie mi se pare cel mai reusit Impreza de pana acum ca masina de strada. Poze de la standul de la expozitia din New York. 000_ny07_wrxsedan___13.jpg ( Size: 191.41k ) Number of downloads: 98 000_ny07_wrxsedan___15.jpg ( Size: 135.6k ) Number of downloads: 91 000_ny07_wrxsedan___05.jpg ( Size: 124.34k ) Number of downloads: 101 00_ny07_wrxhatch___22.jpg ( Size: 118.19k ) Number of downloads: 127 |
--------------------
-
-
-
|
|
Arhimede |
![]()
|
Bliss: Tu chiar vrei sa tac? Spun ce vreau.
E urata!!!!!!!!!! 1.Nu are nici o legatura cu Subaru. 2.Interiorul e penibil! -aerisirile alea patrate puse in centru consolei, dysplaiul ala pus ca naiba, mai bine faceau rocada. -Banda argintie ce pleaca de la aerisirea pt pasager pana pe consola centrala e de-un prost gust rar. -calculatorul de bord sau ce e arata ca o taietura in obraz:) -combinatia de materiale de toate culorile(gen logan) -scaunele care sunt penibile:))) va rog sa comparati cu cele de la modelul vechi -"rotitele" pt aer sunt back in time fata de cele de la modelul vechi Singurul plus e partea din spate a hatch-ului.Si e clar ca au facut ceva intentionat daca si Tribeca a suferit o modificare ca asta.Adica in sfarsit au gasit o identitate vizuala, si apoi brusc au pierdut-o in ceva banal. This post has been edited by Arhimede: 6 Apr 2007, 00:49 Attached thumbnail(s) 07_STI_frontseat.jpg ( Size: 228.75k ) Number of downloads: 105 08MY_Impreza_WRX_Int.jpg ( Size: 215.09k ) Number of downloads: 87 |
--------------------
dacia
lgn
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Din ce stiu eu Subaru nu a excelat niciodata in calitatea designului, materialelor si a finisajelor interioare, ba din contra. Altele sunt plusurile masinii, in nici un caz cele de mai sus
![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
Arhimede |
![]()
|
Nu o comparam cu un BMW, ci cu modelul vechi.Din cauza asta am pus si acele poze.
Inteleg ca nu a fost excelat niciodata la capitolele astea, dar la exterior a evolua pe un design deja familiar, iar interioru era oricum dar nu urat. Si in plus nu e un argument sa spui ca modelel vechi nu excelau prin anumite lucruri si pentru asta modelul actual a iesit asa:) Eu nu vreau sa vad 100% anti.Probabil ca designul fata pt unii familisti e mult mai bun decat cel de insecta al vechii generatii.Dar inca o data:au gresit masina. Cautati topicuri mai vechi si vedeti daca eu am spus si de modelel vechi cand au aparut ca sunt urate:).Asta pt ca aduceau ceva nou. |
--------------------
dacia
lgn
|
|
LemonDemon |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 420 Joined: 21 February 06 ![]() |
Arhimede daca nu iti place nu iti cumpara.Mie unul imi place masina , inclusiv designul clasic , ce da un aer familiar , fara holograme si alte chestii.
Aceasta masina nu este adresata oricui , nu este un model low-cost care sa se vanda in sute de mii de exemplare , iar posesorii nu se mint singuri ca e frumoasa.Este o masina robusta , clasica , pentru cei care nu au chef sa faca combinatii de taste pentru a deschide un geam.E pentru cei care "glamorus" este un conept idiot de pustan. |
--------------------
None
None
N/A
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
subaru impreza 2008 sau Mitubishi evo VIII ?? prea seamana intre ele
|
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
Arhimede |
![]()
|
LemonDemon: Pai tocmai ca modelul asta se apropie mai mult de "glamorus" decat cel vechi.
|
--------------------
dacia
lgn
|
|
padual |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 295 Joined: 29 November 04 From: MANGALIA ![]() |
asa e...parerea mea de asemenea!
|
--------------------
Daewoo | Ford
MATIZ 0.8l - 49cp | Focus 1.8l - 115cp
2006 E | 1999
- CT-89-PAD|TX-6273-TX Doamne ajuta!
|
|
RainHawk |
![]()
|
![]() Dus cu pluta. Group: Members Posts: 349 Joined: 4 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Mie imi place Subaru foarte mult... de fapt la nebunie. Arata superb. De acord ca nu e pe gustul tuturor. Nici Saab nu e, nici Volvo nu e, nici Honda Civic nu e, etc, etc.
Daca ne-am lua toti Golf sau BMW sau mai stiu eu ce ca e trendy flendy, unde am ajunge? Prefer sa ma dau jos dintr-un Impreza decat dintr-un Golf sau alta masina care are mai mare numele decat calitatile. Momentan, pana o sa strang bani de ceva mai bun ma descurc si cu o SLZ. |
--------------------
Dacia
Solenza 1.4MPI
2004 Confort
- B-xx-XXX "I've started with nothing, Now... I still have most of it left!"
|
|
Mav3rick |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 24 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Si mie imi place Impreza 2008, chiar daca trebuie sa recunosc ca nu m-a dat pe spate felul cum arata nici la exterior nici la interior. Dar Subaru mereu a iesit in evidenta prin performante si nu prin design, deci un fan al marcii stie la ce sa se astepte...
|
--------------------
Renault
Clio 3
2006 Authentique 1.5 dCi
- B-xx-xxx Pensii Private ING!!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th July 2025 - 05:14 |