Asigurari CASCO!la care firma sunteti multumiti?, si la care nu...
![]() ![]() ![]() |
Asigurari CASCO!la care firma sunteti multumiti?, si la care nu...
Ionescu |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 275 Joined: 24 January 06 From: Romania ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Duster
2014, Benzina & GPL, 2x4, 1598cc, 73kW=105CP Traficul in Romania e Infern: Intra toti si scapa cine poate...
|
|||
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
are cineva vreo experienta casco asirom-serus sau asirom (Sucursala Ghica in special) sau alta decontare directa asirom-service sa-mi poata spune cat dureaza pana isi da asiromul acceptul de plata?
multumesc |
--------------------
Renault
Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp
- cu nr absolut normal Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
aureliandraghici |
![]()
|
aureliandraghici Group: Members Posts: 50 Joined: 9 May 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(crisolro @ 24 Jun 2008, 07:54) are cineva vreo experienta casco asirom-serus sau asirom (Sucursala Ghica in special) sau alta decontare directa asirom-service sa-mi poata spune cat dureaza pana isi da asiromul acceptul de plata? multumesc Eu am avut 2 dosare Casco Asirom pe care le-am rezolvat la Serus Bl. Timisoara. O data a durat 1 saptamana (aripa dreapta spate usor indoita si revopsire), iar a doua oara a durat 10 zile (aripa stanga fata usor zgariata, masca farului stanga fata de schimbat si spoilerul fata schimbat + revizie 10000Km). La mine problema nu a fost la service (au fost super OK) ci persoana care mi-a facut constatarea (nu-mi amintesc numele acum) de la centrul de constatari din cadrul AutoMarcus din Pantelimon, care a fost de o nesimtire cumplita, masina gata in service si el nu dadea acceptul ca "nu sta tot Asirom-ul in dosarul meu"... Multa bafta! |
--------------------
Renault
Grand Scenic
Privillege/1.9DCI/2007
- B-69-UVF
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Desi am auzit numai lucruri neplacute despre asirom am avut 4 dosare cu 2 masini la ei (Dacia si Passat).
La Dacia totul a mers f. bine, dar sume f. mici (max 6-7 mil.. vopsit o usa, schimbat o bara), decontare directe cu un service mic Dacia. La Passat am avut 2 reparatii de cate 50 mil pe Casco efectuate la Porsche Romania. Ei mi-au spus ca nu colaboreaza bine cu Asirom. Am achitat eu suma personal, am dus factura la Asirom. Constatatorul mi-a spus ca-mi ridic banii in 3 sapt (mi-a dat o hartie cu care sa ma prezint la casierie). De fiecare daca mi-am ridicat banii fara alte discutii. Am avut o relatie f. buna cu inspectorul, poate si ca am fost la acelasi la fiecare dosar si de ce sa nu rescunosc am fost si eu atent cu el. |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Mie la Omniasig anul asta mi-au oferit o prima mai mare ca anul trecut ...si nu inteleg de ce...ca valoara masinii a scazut.au crescut preturile la asigurari asa mult?
|
--------------------
Skoda Fabia 2005
Ex: Dacia Nova/Logan/Supernova
2000/2007/2002 Midland Alan 52/PNI ML 160
Speed doesn't kill people, its the sudden stop that does |
|
Danezu |
![]()
|
![]() un fost proprietar de megan..... Group: Members Posts: 914 Joined: 3 January 06 From: Bucuresti ![]() |
Daca ai avut dauna,este posibil sa creasca prima. Oricum sunt cateva societati care au majorat tarifele.
Bafta! |
--------------------
Saab 9-3
2.2 TiD
Vector
|
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(crisolro @ 24 Jun 2008, 08:54) are cineva vreo experienta casco asirom-serus sau asirom (Sucursala Ghica in special) sau alta decontare directa asirom-service sa-mi poata spune cat dureaza pana isi da asiromul acceptul de plata? multumesc s-a rezolvat - serus si asirom ghica 2 zile pt. accept plata fara "interventii", asirom s-a miscat bine ... suma nu cred ca a depasit 25-30 mil si este si cu regres pe o carte verde |
--------------------
Renault
Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp
- cu nr absolut normal Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
adimegane |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 18 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Am o dauna probabil totala dupa un accident frontal.
Am deja 5 dosare casco la meganeul meu pentru diverse nimicuri, revopsiri, 2 jante indoite. Asigurarea este la allianz. Constatatorul agreat este top lac auto service de pe timisoara. Nu stiu cum sa procedez sa cer dauna totala. Partea din fata este facuta varza, au sarit airbagurile,bordul e deplasat, parbrizul spart. E posibil sa acorde deviz de reparare doar pentru partea fatza ? This post has been edited by adimegane: 3 Jul 2008, 03:45 |
--------------------
Renault
Megane 2
2008 - 2.2 1.5 dci
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Foto ?!?
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
adimegane |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 18 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Am inteles ca la dauna totala am mult de pierdut , adica 1500 de euro ca a trecut 1 an de la achizitionare si scade suma asigurata, si valoarea epavei vreo 3000 de euro se pierde. Deci as pierde 5000 de euro daca optez pt dauna totala.
Eu cred ca se si poate repara, fiindca 90 % din masina e neatinsa. |
--------------------
Renault
Megane 2
2008 - 2.2 1.5 dci
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Adica dauna totala este optionala ?
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
adimegane |
![]()
|
img4884ji0.th.jpg
img4885pk9.th.jpg img4881aj2.th.jpg img4879tp8.th.jpg image002nl2.th.jpg This post has been edited by adimegane: 3 Jul 2008, 20:28 |
--------------------
Renault
Megane 2
2008 - 2.2 1.5 dci
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
QUOTE(adimegane @ 3 Jul 2008, 13:26) Daca tu crezi ca masina ta e 90% intacta inseamna ca ai gresit pozele... Ca si costuri, dau exemplu Logan, pretul motorului si al caroseriei, ca piese de schimb ,e mai mare decat versiunea de baza asa ca... |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
Ionescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 275 Joined: 24 January 06 From: Romania ![]() |
Ce parere aveti de UNITA si de GENERALI?
Nota Moderator: Folositi functia CAUTA. Veti gasi destule, bune si rele, despre ambele. Nu asteptati sa munceasca altcineva pt dvs. This post has been edited by Tudor: 7 Jul 2008, 12:36 |
--------------------
Dacia
Duster
2014, Benzina & GPL, 2x4, 1598cc, 73kW=105CP Traficul in Romania e Infern: Intra toti si scapa cine poate...
|
|
lostris234 |
![]()
|
Group: Members Posts: 1.748 Joined: 16 July 10 From: . ![]() |
Sambata 24.07.10 am plecat pe autostrada soarelui cu masina proaspat luata de o saptamana(predare de leasing) Renault Noul Symbol FULL OPTION, o bijuterie, impecabila masina. La 50-100m in fata mea la kilometrul 134 s-a produs un accident, am oprit, insa din spate nu au mai reusit si doua masini din spatele meu au intrat cu peste 100km in mine. cu chiu cu vai am reusit sa ajung in bucuresti. nu am vrut sa ma chinui cu masina prin trafic cu avariile enorme pe care le aveam la puntea spate asa ca au trimis de la asigurare un agent constatator. Mentionez ca eu am RCA la ASTRA, cel care m-a lovit la fel si plus eu am CASCO tot la ASTRA; eram hotarat sa il iau tare pe agent daca avea de gand sa nu ma despagubeasca, pt ca in situatia asta oricum o dadea, ASTRA tot platea... Spre surprinderea mea (placuta) a facut constatarea meticulos, a dat fisa service-ului care s-a apucat de treaba. Am intrebat la service si deoarece este un service agreat imi pot lua masina imediat ce o termina si nu mai trebuie sa astept plata efectuata de ASTRA service-ului. Aah, ca veni vorba de plata... Se estimeaza ca va fi peste doua sute de milioane... jeez, aproape jumatate din valoarea masinii de noua. Inainte am avut Matiz si am avut 2daune tot la ASTRA (pe CASCO) si am schimbat fara nici o problema 3cauciucuri + 3jenti. Nu stiu altii ce cred, dar pentru mine ASTRA a fost un asigurator corect. Sper sa ramana asa.
|
--------------------
.
.
.
- .
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(lostris234 @ 29 Jul 2010, 13:52) a kilometrul 134 s-a produs un accident, am oprit, insa din spate nu au mai reusit si doua masini din spatele meu au intrat cu peste 100km in mine. cu chiu cu vai am reusit sa ajung in bucuresti. Daca tu erai oprit si ala te lua cu 100 km/h din spate.... acum ne scriai de pe www.rai.ro ..... deci sa-mi voie sa ma indoiesc mai ales ca ai putut venii cu masina pe roti... si nu era direct dauna totala... QUOTE(lostris234 @ 29 Jul 2010, 13:52) .. Spre surprinderea mea (placuta) a facut constatarea meticulos, a dat fisa service-ului care s-a apucat de treaba. Am intrebat la service si deoarece este un service agreat imi pot lua masina imediat ce o termina si nu mai trebuie sa astept plata efectuata de ASTRA service-ului. Fiind masina noua nu acceptam altceva decat reprezentanta ... si nu service agreat de Astra... |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
ce reclama......
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Are an de fabricatie 2008 ... ti se pare veche??? mie nu... la o masina de 2 ani.... trebuia facuta in reprezentanta..... parerea mea...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
lostris234, nu ne pui si niste poze cu symbolul ala asa de lovit la 100 km/h?
Si zi-ne si noua care e service-ul ala atat de agreat de Astra la care iei masina inainte de vedea plata. Asta e o informatie de mare valoare, nu de alta. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Madriann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 967 Joined: 1 April 06 From: Tunisia ![]() |
Legendele toamnei...nu am vazut asa ceva nici la AZT + Reprezentanta Pejo, daca tot e "sa facem" reclama. Regula e simpla, prima oara acceptul de plata, apoi ridicarea masinii. Poate se referea la asta, nu la efectuarea in sine a platii.
QUOTE(lostris234 @ 29 Jul 2010, 13:52) .... insa din spate nu au mai reusit si doua masini din spatele meu au intrat cu peste 100km in mine. cu chiu cu vai am reusit sa ajung in bucuresti ![]() |
--------------------
Renault
Megane RT
1,6e 8v 1996 Peugeot 407 SV Executive 2.2l/163CP - 2007
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Ca observ ca userul lostris234 nu ne-a parasit si mai trece pe aici, rememorand afiramatia lui:
QUOTE(lostris234 @ 29 Jul 2010, 13:52) Am intrebat la service si deoarece este un service agreat imi pot lua masina imediat ce o termina si nu mai trebuie sa astept plata efectuata de ASTRA service-ului. as reitera cererea mea: care este service-ul asta atat de fabulos cu care are Astra contract? Ca e o informatie foarte utila. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
klaus |
![]()
|
lostris234, care ziceai ca e service-ul ala supercalifragilistic care are contract cu Astra si-ti iei masina "imediat ce o termina"?
Sau era doar o vrajeala propagandistico-publicitara? |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.355 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
am un prieten se judeca cu cei de la casco, pe motivul care masina sa se afla in garaj cand un baietas cu bemve de bulgaria a pierdut controlul masinii si a intrat cu ea prin usa de la garaj facadu-i praf masina, si cei de la asigurari il duc cu presul cu dosarul, astra sau omniasig parca este asiguratorul lui
|
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
AMZ |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Members Posts: 2.439 Joined: 13 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Credit Europe , pe masina personala din Martie 2010...astazi am deschis primul dosar la ei in Bd.Dorobanti 33 sediu City Center , pentru inlocuire parbriz si 2 portiere revopsit....comanda pentru parbriz si vopsirea o voi face tot la City, au decontare directa si este aproape de casa...vom vedea cum iese!
|
--------------------
Renault
Renault Grand Scenic 3.1.6 Dci 130 HP.
2011
- B.XXX.AMZ
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
La Solenza din semnatura se mai poate face CASCO, tinand cont de vechimea ei?
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
QUOTE(Madriann @ 3 Aug 2010, 08:46) Legendele toamnei...nu am vazut asa ceva nici la AZT + Reprezentanta Pejo, daca tot e "sa facem" reclama. Regula e simpla, prima oara acceptul de plata, apoi ridicarea masinii. Poate se referea la asta, nu la efectuarea in sine a platii. exista serviceuri in care iti iei masina fara accept de plata! ![]() |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
Madriann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 967 Joined: 1 April 06 From: Tunisia ![]() |
Pe faptul ca il stii pe patron sau cum?
Impartaseste-ne si noua minunea asta, nu o tine numai pentru tine ![]() |
--------------------
Renault
Megane RT
1,6e 8v 1996 Peugeot 407 SV Executive 2.2l/163CP - 2007
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
depinde de service si de experientele lor cu asiguratorii
daca ai casco la firma X unde se stie ca plateste iti da masina , daca ai casco la firma Y care se stie ca e rau platnica nu iti vor elibera masina |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v - 2007
- Numar personalizat !
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd May 2025 - 10:33 |