a luat cineva logan in leasing
![]() ![]() ![]() |
a luat cineva logan in leasing
axabrt |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.206 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|||
nyll007 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 199 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
cand am cuparat masina am intrebat si eu care e diferenta intre leasing si credit auto si mi-a zis ala de la dacia care s-a ocupat de mine ca per total ajunge la fel numai ca la leasing nu ai masina pe numele tau
|
--------------------
dacia
logan
preferance 2006
- OT-00-xyz
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Masina in leasing e buna cand divortezi. La partaj nu apare ca fiind proprietatea ta.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
alecsz99 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 510 Joined: 18 February 07 From: Bucuresti, Romania ![]() |
Leasingul nu ia in calcul TVA-ul asa cum bine zici (ma refer la calculatorul de pe www.dacia.ro). De asemenea nu include asigurarea Casco si taxa administrativa care se va factura separat.
Foarte important la leasing este de stiu ca rata in RON pe care o vei plati tu luna de luna este calculat la cursul EURO/RON pe o saptamana. Trebuie sa fi foarte atent ca in contract sa nu fie clauze aberante care sa dea voie firmei de leasing sa stabileasca un curs de - spre exemplu 4 RON/EURO, pt. ca atunci vei plati mult mai mult decat la credit. Sincer, eu recomand creditul pentru persoane fizice. Daca poti lua masina pe o firma situatie se schimba, dar ca persoana fizica eu zic ca un credit e ideal. |
--------------------
Dacia/Kia/Mercedes
Berlina Li / Pro Cee'd / S320
2003 / 2008 / 2010
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.206 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
am citit si pe Zona Financiara, bineinteles ca mare lucru n-am inteles. dar daca ai leasing, ai nevoie de acceptul firmei de leasing sa iesi cu masina din tara.
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Si sa o repari. Si sa dracu si lacu. NU e masina ta. Cred ca spune tot.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 17:07 |