Rulota tractata de DSN, Cum trage masina?
![]() ![]() ![]() |
Rulota tractata de DSN, Cum trage masina?
dolphintm74 |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 196 Joined: 26 February 04 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 1
2001, 1.6 16V
|
|||
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.222 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Tractau rulote, dar ma indoiesc ca fara probleme
![]() |
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Cred ca la deal se va forma coada in urma ta, da stai linistit, tu nu vezi de rulota, da cand am sa te depasesc, am sa-ti fac cu mana....inchisa.
|
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Ati vazut la Top Gear ce iubiti sunt toti cu "caravans" acolo in UK unde aparent sunt destul de multi si nu cred ca au motor de 1.4
![]() Vorbind serios, nu vad vreo problema sincer cat timp respecti limitele din talon asupra greutatii rulotei. This post has been edited by Executron: 21 Jul 2008, 22:42 |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
spmihai |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 19 June 07 From: Alba Iulia ![]() |
dsn nu am vazut, dar am vazut un logan 1.4 mpi tractand o rulota. fiind aglomerat drumul am stat ceva timp in spatele ei, si circula cam cu 80 km/h, iar la urcare ajungea pe la 60 km/h. dar nu era drum de munte unde sa fie pante foarte abrupte. sper sa-ti fi fost de folos cu ceva
|
--------------------
Dacia
Logan, ex. SuperNova
Preferance
- AB 07 JBH
|
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
Am tractat eu un opel astra cu supernova si mi s-a parut cam greu. Ce-i drept cred ca avea pe la 1.2 tone; nu stiu cat are o rulota.
|
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th June 2025 - 15:33 |