Dacia Logan Easy & ABS Plus - editie limitata, 2 aprilie - 30 iunie 2007
![]() ![]() ![]() |
Dacia Logan Easy & ABS Plus - editie limitata, 2 aprilie - 30 iunie 2007
romeodr |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 383 Joined: 18 March 07 From: brasov ![]() |
|
||
--------------------
LAGUNA 1ph2
NEVADA GRANDTOURS CONCORDE
..1998 luna noiembrie 06..avion cu motor..!!!
- BV 77 EME
|
|||
adiya |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 12 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Gasesti ORICE CD player cu mufa ISO si gata nu iti trebuie nici instalare nici nu intervii asupra instalatiei electrice. Chiar daca CD playerul nu dispune de mufa ISO vine 100% cu adaptor pentru asa ceva.
Cat despre pret...Tu lucrezi la dealer Dacia? ![]() In alta ordine de idei ma intriga faptul ca nu poti opta la garantie extinsa dupa ce ai dat comanda. Adica de ce trebuie sa stie Dacia INAINTE de fabricatie daca doresc garantie extinsa sau nu. Este un mare semn de intrebare al meu. In rest ca posesor de Logan de aproape 3 ani sunt ferm convins ca nu se merita. Numai de bine. O astept si eu pe a mea la sfarsitul acestei luni. |
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS PLUS dci
- B-00-XXX
|
|
romeodr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 383 Joined: 18 March 07 From: brasov ![]() |
QUOTE(adiya @ 20 May 2007, 09:39) Gasesti ORICE CD player cu mufa ISO si gata nu iti trebuie nici instalare nici nu intervii asupra instalatiei electrice. Chiar daca CD playerul nu dispune de mufa ISO vine 100% cu adaptor pentru asa ceva. Cat despre pret...Tu lucrezi la dealer Dacia? ![]() In alta ordine de idei ma intriga faptul ca nu poti opta la garantie extinsa dupa ce ai dat comanda. Adica de ce trebuie sa stie Dacia INAINTE de fabricatie daca doresc garantie extinsa sau nu. Este un mare semn de intrebare al meu. In rest ca posesor de Logan de aproape 3 ani sunt ferm convins ca nu se merita. Numai de bine. O astept si eu pe a mea la sfarsitul acestei luni. nu ai voie sa montezi radio cd,sau radio cass,daca masina nu este dotata cu asa ceva,decit la dealer!!!am avut un ambiance,si montajul,m-a costat 100lei,acum 2 ani.desi puteam sa-l montez singur!!trebuie sa-ti treaca aceasta operatie pe cartea de garntie,altfel pierzi garantia la toata partea electrica.iar in comert la noi,nu gasesti radio cd de firma,gen Blaupunct,sub 200euro.parerea mea.am comandat si eu un abs plus1.4 ROSU PASSION,CU OPTIONAL RADIO CD SI GARANTIE EXTINSA.vine pe 1.06.2007.garantia extinsa ,trebuie sa o platesti la comanda masinii,cine stie,poate vad ca are garantie extinsa,si o fac mai ingrijit..nu stiu,zic si eu...oricum conteaza...3 ani,sa nu ai treaba cu masina,pentru 195 de euro.....iar daca u se strica niin,cu atit mai bine... |
--------------------
LAGUNA 1ph2
- BV 77 EME
|
|
valeriu ciprian |
![]()
|
![]() ascult orice parere Group: Members Posts: 352 Joined: 28 June 06 ![]() |
Raman la parerea ca la 180 euro gasesti o scula de scula...ca sa nu mai spun ca masina o iau in rate asa ca cd-ul costa si mai mult...dintr-o prima cautare am gasit clarion la vreo 3 mil plus difuzoare la vrei 700-800 mii.
|
--------------------
dacia
Logan abs + 2007 1.5 dci / Laguna 3 2008 1.5 dci
.
|
|
aliuta2000 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 17 April 07 ![]() |
care e problema cu garantia????
pe masina ai mufe iso , si cum s-a mai spus majoritatea cd-playerelor au fie direct mufa iso fie adaptor , asa ca nu trebuie sa faci nici o adaptare , poate doar la conectare difuzoare. si daca ai probleme cu masina iti i-a 5 min sa dai jos cd-ul si sa pui partea aia neagra. la difuri prea putin se vor uita , daca ai capacul negru in locul cd-ului, dart nu cred ca sunt probleme pentru ca nu intervii in instalatia masinii . Alegerea tine de fiecare persoana, dar nu cred ca sunt probleme cu garantia daca iti pui tu cd , fara a modifica precablajul masini . |
--------------------
Renault
-Megane 3
2014
- -
|
|
adiya |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 12 June 05 From: Bucuresti ![]() |
@romeodr Prietene eu nu neg ca asa ti s-a intamplat dar ai fost inselat de dealer. Daca nu intervii asupra instalatiei masinii nu are motive sa ti-o scoata din garantie.
In legatura cu garantia extinsa la acelasi lucru ma gandesc si eu...motoare facute pe altundeva sau chestii de genul asta. L.E. Eu am mai avut un Logan 2.5 ani si nu am schimbat un surub asa ca din punctul meu de vedere nu prea se justifica. Oricum sa nu-ti imaginezi ca ramane toata masina in garantie...sunt o suma de puncte de excludere. Practic ramane ce nu se strica sau se strica mai greu: Cutie, motor etc. Daca ar scana cineva foaia de garantie extinsa ar fi super sa nu mai vorbim discutii... This post has been edited by adiya: 20 May 2007, 12:47 |
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS PLUS dci
- B-00-XXX
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
"Un sambure de adevar" cred ca exista, referitor la faptul ca motoarele, respectiv masinile (vorbesc de logan) care au optat sau au prins promotia de garantie extinsa, sunt mai slabe calitativ (piese de calitate indoielnica, nu din acelasi lot cu cele fara garantie extinsa), mai exact cu probleme...
Eu de ex., am prins promotia cu garantia extinsa si am avut pana in prezent 3(!) interventii in zona distributiei, am schimbat: un amortizor dreapta spate la 14000Km si garnitura de la capacul de culbutori (la 11000Km) - toate pe garantie. Iulie 2006. In schimb, am un amic care are acelasi model de logan, cu aceasi motorizare, cumparat cu o luna dupa al meu ( FARA garantie extinsa), in prezent are aproximativ acelasi nr. de Km si NU are nici o problema cu loganul. Unde mai pui ca e si incepator... Stiti cum se zice: "you win something, you lose something"... Sa fie coincidenta, sa fie altceva, astept niste pareri din partea voastra... |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
Alex_MiG-21 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 9 December 06 From: Bacau ![]() |
QUOTE(valeriu ciprian @ 18 May 2007, 16:38) ![]() cu turbina.... fara turbina si common rail sferic probabil ca ar fi avut vreo 30 de cai. Adica tot atat cat are berlina mea dupa 30 de ani de taraiala. Sa fim seriosi, turbo la logan...baba si mitraliera! In schimb, am o sugestie care-i poate ajuta pe cei care vor sa aiba motor pe logan dci: sa caute in parcurile de masini distruse in accidente urmatoarele: - 1 bucata intercooler ; - 1 bucata turbina cu geometrie variabila; - 1 bucata valva EGR...sau tot ce se poate lua de pe masina respectiva (partea de admisie) toate aceste bucati de pe un megane sau clio 1.5 dci 105 cai; - apoi, se merge la un ciptuning si se rescrie softul, obtinandu-se cel putin 120 cai. Inchipuiti-va un asemenea motor pe logan. |
--------------------
Dacia1300 1979
Toyota Prius 2004
Executive Business edition
- BC-03-DAU, BC-02-BLA Daca pot, o fac eu - iese mai bine!
|
|
adiya |
![]()
|
Eu ma gandeam ca ar trebui sa fie exact invers...dracu stie.
Si eu tot fara garantie am cumparat-o pe prima si nimic schimbat la ea. @mig Poate nu toti ne dorim sa ''hranim'' 120 cai. This post has been edited by adiya: 20 May 2007, 14:13 |
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS PLUS dci
- B-00-XXX
|
|
aliuta2000 |
![]()
|
@Kojak
asta mai e si de noroc .... pe cele cu garantie extinsa pun de obicei piesele usor selectate . de ce ???? pentru ca tu ai 3 ani in cre te duci in garantie, pe cand cu garantie normala te duci doar 18 luni . daca pui o piesa mai putin calitativa pe garantie extinsa ai toate sansele sa iti vina inapoi pentru schimbare , pe cand la 18 luni ... oricum cu masina mai e chestie si de noroc , chair pentru firme mai de lux , chiar si aceia au probleme . actualmente masinile produse la dacia se fac ok asa ca ma repet e si de noroc. |
--------------------
Renault
-Megane 3
2014
- -
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
romeodr |
![]()
|
QUOTE(Kojak @ 20 May 2007, 14:05) "Un sambure de adevar" cred ca exista, referitor la faptul ca motoarele, respectiv masinile (vorbesc de logan) care au optat sau au prins promotia de garantie extinsa, sunt mai slabe calitativ (piese de calitate indoielnica, nu din acelasi lot cu cele fara garantie extinsa), mai exact cu probleme... Eu de ex., am prins promotia cu garantia extinsa si am avut pana in prezent 3(!) interventii in zona distributiei, am schimbat: un amortizor dreapta spate la 14000Km si garnitura de la capacul de culbutori (la 11000Km) - toate pe garantie. Iulie 2006. In schimb, am un amic care are acelasi model de logan, cu aceasi motorizare, cumparat cu o luna dupa al meu ( FARA garantie extinsa), in prezent are aproximativ acelasi nr. de Km si NU are nici o problema cu loganul. Unde mai pui ca e si incepator... Stiti cum se zice: "you win something, you lose something"... Sa fie coincidenta, sa fie altceva, astept niste pareri din partea voastra... eu cred ca trebuie sa fie exact INVERS!!!atita timp cit optiunea garantie extinsa se cere la comanda masinii,banuiesc,ca scorul,ca C.T.C,controlul tehnic de calitate,daca o mai fi asa ceva,TREBUIE SA FIE MAI OK,decit la una cu garantie normala....sau cel putin asa ar fi logig!!!in ideea ca pe parcursul celor 3 ani,probabilitatea defectiunilor este mai mare.plus ca si DACIAasistenta,TE REZOLVA GRATIS PE TOATA PERIOADA GARANTIEI!!!eu am avut un AMBIANCE 1.4 ,si in perioada de garantie,nu am avut nici o problema,perioada de 18 luni.la doi ani,mi-a cazut un capat de bara,si sonda mers inapoi,care ar fi fost schimbat pe GARANTIE,daca exista....de aceea acum am optat pentru garantie extinsa...un amic si-a luat skoda octavia tdi,la vreo 6000 km s-a rupt cureaua de distributie,in plin mers,motorul s-a facut praf,si i-au schimbat TOATA masina!!! |
--------------------
LAGUNA 1ph2
- BV 77 EME
|
|
valeriu ciprian |
![]()
|
QUOTE(Alex_MiG-21 @ 20 May 2007, 15:06) ![]() cu turbina.... fara turbina si common rail sferic probabil ca ar fi avut vreo 30 de cai. Adica tot atat cat are berlina mea dupa 30 de ani de taraiala. Sa fim seriosi, turbo la logan...baba si mitraliera! In schimb, am o sugestie care-i poate ajuta pe cei care vor sa aiba motor pe logan dci: sa caute in parcurile de masini distruse in accidente urmatoarele: - 1 bucata intercooler ; - 1 bucata turbina cu geometrie variabila; - 1 bucata valva EGR...sau tot ce se poate lua de pe masina respectiva (partea de admisie) toate aceste bucati de pe un megane sau clio 1.5 dci 105 cai; - apoi, se merge la un ciptuning si se rescrie softul, obtinandu-se cel putin 120 cai. Inchipuiti-va un asemenea motor pe logan. Atasamentul l-am primit de la dealerul Dacia... ![]() si aici tot asa scrie... http://www.dacia.ro/logan/date-tehnice This post has been edited by valeriu ciprian: 20 May 2007, 15:51 Attached thumbnail(s) SA400055a.jpg ( Size: 317.09k ) Number of downloads: 207 |
--------------------
dacia
.
|
|
aliuta2000 |
![]()
|
@ KOJAk
crede-ma ca stiu ce stiu pentru ca stiu .... fara alte intrebari ideea e ca la orice tip de masina trebuie sa ai si un pic de noroc, pentru ca si la case mai mari se intampla . de ex taximetristii din pitesti au unii peste 70-80-90 mii Km si nu au schimbat absolut nimic la masina ( decat consumabile )lucru care e super parerea mea . om trai si om vedea ce vor mai scoate pentru ca la sfarsitul anului va veni un nou model care se va produce la pitesti din 2008 ,dar va fi lansat in brazilia la sfarsitul anului ce pot sa zic e ca va fi o masina ceva mai mica decat loganul, cu 5 usi. sa o vedem si vom mai comenta dupa pana atunci spor la condus masinile din gama limitata si cu garantie extinsa sau normala |
--------------------
Renault
-Megane 3
2014
- -
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Nu cred ca intra in productie pe loturi in functie de ... garantie
![]() Apropos de asta, a primit cineva masina comandata dupa 20 aprilie? |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
aliuta2000 |
![]()
|
eu am comandat-o pe 16 aprilie si mi-a venit fix pe 16 mai
tu daca ai comandat-o pe 20 sa te astepti sa te sune ca nu mai dureaza mult, 2-3 zile maxim pana iti vine la dealer sa te bucuri de ea |
--------------------
Renault
-Megane 3
2014
- -
|
|
hondaneagra |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 5 March 07 ![]() |
da, si masina mea a venit cu gume Continental..desi cele din showroom erau cu michelin
faza tare este ca am luat-o vineri pe la ora 11 del a dealer iar seara la ora 22 m-a lovit un arab in parcare la IDM => lovita aripa fata, stop/far si bara sparta..eu eram in masina..spectator deci..desi are citez: "Dotata în serie cu echipamente de securitate, foarte cerute si asteptate de clientul din România: - ABS - Proiectoare de ceata - Minus radio casetofon - Sticker ABS Plus " totusi vad ca la loviturile din parcare nu rezista foarte bine ![]() recunosc, a fost si greseala mea dealerul nu lipise stickerul cu ABS plus,si i-am zis sa o lase asa, nu ma intereseaza sa scrie pe ea deci, aveam stickerele in torpedou, daca erau lipite de masina..poate scapam ![]() |
--------------------
dacia
logan
2005 1.4
- b64xxx
|
|
hondaneagra |
![]()
|
deci:
a mai fost lovit cineva la 11 ore de cand a cumparat masina, sau bat un record,ceva? This post has been edited by hondaneagra: 21 May 2007, 13:53 |
--------------------
dacia
logan
2005 1.4
- b64xxx
|
|
sofia_misicu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 21 May 07 ![]() |
Buna,
Intentionez sa imi cumpar si eu cat de curand modelul abs plus, 1,4 + AC si as fi vrut sa stiu care dealer e mai avantajos in Bucuresti. Am retinut dacoserv. Cum merge cu bonusurile? AM inteles ca trebuie sa ti le cam ceri, ca nu pica din cer... Exista sanse ca garantia extinsa sa fie bonus? Precizez ca nu ma grabesc, adica pentru mine nu reprezinta un avantaj livrarea rapida... Multumesc |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
valeriu ciprian |
![]()
|
|
--------------------
dacia
.
|
|
hondaneagra |
![]()
|
vezi ca baga modele cu GPL
poate te "coafeza" mai bine la fel voiam si eu 1,4 si mi-a oferit el bonusurile..adica asa era oferta probabil 1,6 la pret de 1.4 si garantie extinsa daca luam 1,4 dadeam bani pe garanatia extinsa asa ca...esti cam indrumat special catre masinile pe care vor ei sa le vanda mai bine daca tu te referi la alt fel de bonusuri..adica covorase..etc..pe mine nu m-a dus capul sa ii cer dar fa-te ca vrei sa cumperi,apoi revino..etc ..poate mai sare si el cu ceva oricum,daca vrei ABS plus,asa cum zicea cineva mai sus..ai grija..sunt parca 1700de bucati..sa apuci unul totusi This post has been edited by hondaneagra: 21 May 2007, 15:17 |
--------------------
dacia
logan
2005 1.4
- b64xxx
|
|
johnf |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 10 April 07 From: Cluj ![]() |
1699 de bucati au mai ramas de azi
![]() |
--------------------
Logan
ABS Plus
1.6, 2007 Volkswagen Passat
ambele rosii :) |
|
sofia_misicu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 21 May 07 ![]() |
vreau cu siguranta abs. Nu ma intereseaza cand mi-o aduc, adica peste o luna sau doua ca inca n-am carnet
![]() Editia tine pana la 30 iunie, iar daca sunt inteligenti o sa o prelungeasca. A fost super dpv al marketingului |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
aliuta2000 |
![]()
|
de unde a aparut nr ala ???1700??????
se vor fabrica in perioada stabilita in functie de cate cerinte au ei . e posibil sa extinda oferta , pentru ca asa au ridicatun pic vanzrile din tara . spre ex in anumite tari se pune ABS pe loganul AMBIANCE si pretul e acelasi 6400e. |
--------------------
Renault
-Megane 3
2014
- -
|
|
hondaneagra |
![]()
|
a zis cineva la inceput la al doilea post din topicul asta
eram sigur ca nu citeste nimeni inceputul ![]() This post has been edited by hondaneagra: 22 May 2007, 12:54 |
--------------------
dacia
logan
2005 1.4
- b64xxx
|
|
minny |
![]()
|
![]() Membru porcos Group: Members Posts: 1.217 Joined: 18 April 06 ![]() |
Eu sunt convins ca cel putin varianta ABS Plus va ramane pe vecie. Mai intai e extinsa perioada si apoi se prefac ca uita sa mai scoata varianta. Asa a fost si la Laureate Plus. Easy ar fi mers mai bine daca ar fi avut optional ABS. Acum la Logan GPL exista aceasta facilitate, deci se poate.
|
--------------------
------
------
------
|
|
valdur |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 25 April 07 ![]() |
poate offtopic: pentru cei care se contraziceau cu garantia extinsa: este un MIT domnilor, masinile vin in parc si clientul poate opta sau nu pentru garantie extinsa. atat si nimic mai mult, nu sunt mai bune sau mai proaste decat cele cu garantie standard. ca ai dat tu comanda si ai ales garantie extinsa si masina o sa fie fabricata nu influenteaza cu nimic procesul de fabricatie, credeti-ma pe cuvant ca stiu ce vorbesc.
This post has been edited by valdur: 22 May 2007, 15:31 |
--------------------
dacia
logan
2006 laureate plus
|
|
aliuta2000 |
![]()
|
parerea mea ca in momentul de fata abs plus cu ac e vandut destul de bine pentru ca are dotari de siguranta peste laureat si minusuri doar la dotari de ambianta .
eu unul am renuntat la scaun cu reglare pe inaltime cb si oglinzi electrice in favoarea ABS . (cb se poate adauga cu +150ron )parerea mea a fost ca merita . cat despre piese care se pun pe masini se stie deja care masina e cu garantie extinsa si care nu direct din asamblare .(cel putin asa stiu eu) si masinilea astea cu serie limitata chair se fabrica in jurul datelor previzionate(la dealer ii trimite o data la care e previzionata fabricarea automobilului si una la care e livrata la dealer) deci nu se i-a direct din parc. eu am comandat un abs plus lpe 16 iunie si mi-a zis ca vine in jur de 15 mai , iar un coleg a comandat prestige pe 4 mai si pe 6 mai i-a dat-o , aceea a fost o masina care a fost livrata din parc. daca ar avea masini in parc crezi ca ar fi cineva nebun sa te lase sa astepti o luna ??? This post has been edited by aliuta2000: 22 May 2007, 15:50 |
--------------------
Renault
-Megane 3
2014
- -
|
|
adiya |
![]()
|
Valdur eu te cred pe cuvant dar raspunde-mi la o intrebare: De ce nu pot opta pentru garantie extinsa dupa ce masina este livrata la dealer? In momentul ridicarii sa zicem...
This post has been edited by adiya: 22 May 2007, 16:34 |
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS PLUS dci
- B-00-XXX
|
|
valdur |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 25 April 07 ![]() |
nu se poate opta in momentul ridicarii pentru ca garantia extinsa se trece pe bonul de comanda, bon pe baza caruia se face avizul de plata cu care te duci la banca si platesti, aviz pe baza caruia se face factura samd
masina poate sa fie in stoc la dealer si daca n-ai facut bonul de comanda poti opta pentru garantie extinsa chiar atunci. este vorba de procedura de lucru care nu are de-a face cu locul in care se afla masina (in curtea dealerului, in curtea fabricii, in fabricatie) This post has been edited by valdur: 23 May 2007, 07:25 |
--------------------
dacia
logan
2006 laureate plus
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Am rugamintea sa nu puneti aici intrebari la care nu se poate raspunde decat de catre angajatii dacia, dealerii dacia sau mama omida!... Deci va rog sa dezbateti oferta respectiva si sa postati informatii adunate de voi dupa ce ati luat contact cu modelele respective... pentru restul exista siteurile www.dacia.ro si cele ale dealerilor. ... orice altceva va fi sters.
|
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th May 2025 - 03:49 |