Dacia Logan Easy & ABS Plus - editie limitata, 2 aprilie - 30 iunie 2007
![]() ![]() ![]() |
Dacia Logan Easy & ABS Plus - editie limitata, 2 aprilie - 30 iunie 2007
adiya |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 12 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS PLUS dci
- B-00-XXX
|
|||
salex |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 18 June 04 ![]() |
Salut!
Sunt si eu inscris la un ABS Plus care urmeaza sa vina pe 5 iunie. Vreu sa ii intreb pe cei ce au ridicat deja masina daca Dacia ofera in pretul masinii si triunghiurile, trusa medicala, stingatorul, vesta. Pe site-ul www.dacia.ro asa scrie, la dotari sunt incluse toate astea. Dar in realitate? Multumesc mult, Alex |
-------------------- |
|
adiya |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 12 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Dacia nu ofera nimic. ''Pachetul legislativ'' este inclus (adaugat) in pret.
Normal ca ti le si da... This post has been edited by adiya: 23 May 2007, 09:50 |
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS PLUS dci
- B-00-XXX
|
|
hondaneagra |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 5 March 07 ![]() |
da
vine in portbagaj cu triunghi, stingator, trusa de sanatate, cric, coarba, inel de tractare, roata de rezerva e bine sa le verifici ca le are pe toate sper ca ti-a zis dealerul ca trebuie, cand te duci, sa mai cumperi si numerele rosii si suporturile de numere pe mine la dacoserv m-a mai costat 950.000 recomand sa iei si niste presuri,covorase..ce vrei tu masina vine doar cu 2 hartii in fata,cat sa pui picioarele.. daca ploua in ziua aia..nu o sa fii un client fericit..cand ajungi acasa ![]() sa mai ai la tine bani de asigurare obligatorie RCA si bani de benzina vine cu foarte putina benzina..cica 4-5 litri..dar se consuma cand o duc la spalat ![]() |
--------------------
dacia
logan
2005 1.4
- b64xxx
|
|
salex |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 18 June 04 ![]() |
Va multumesc pentru raspunsuri.
Eu am comanda la IPSO sos Bucuresti-Ploiesti, langa pasajul peste centura. Mi-au spus ca numerele rosii le dau ei gratis. Sunt curios insa pe ce parte ma vor arde. Va povestesc dupa ce o iau Numai bine, Alex Apropos, cand si-a luat Logan un prieten de-al meu, acum 3 ani, toata masina era in plastice. Acum vin doar cu 2 hartii pe jos? This post has been edited by salex: 23 May 2007, 11:30 |
-------------------- |
|
hondaneagra |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 5 March 07 ![]() |
da, eu asa am gasit-o, doar cu hartiile alea 2 pe jos
poate le scot ei inainte de a o preda... |
--------------------
dacia
logan
2005 1.4
- b64xxx
|
|
adiya |
![]()
|
Nici plastice pe scaune nu mai exista? Ciudat. Poate costa si alea mult
![]() ![]() This post has been edited by adiya: 23 May 2007, 11:56 |
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS PLUS dci
- B-00-XXX
|
|
andrei_2006 |
![]()
|
![]() Loganist Group: Members Posts: 737 Joined: 21 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Masina are plastice pa scaune dar dealerul trebuie sa le scoata inainte de predare. Bine, acum unora le e lene sa le scoata si de-aia se mai predau masini cu plasticele pe ele, dar normal ar fii sa fie scoase.
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate Plus
|
|
valdur |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 25 April 07 ![]() |
QUOTE(hondaneagra @ 23 May 2007, 10:43) vine cu foarte putina benzina..cica 4-5 litri..dar se consuma cand o duc la spalat ![]() 1. masina vine cu 2 litri de benzina (atat si nimic mai mult). iti dai seama ca daca venea cu 4-5 litri s-ar fi "muls" din rezorvor de "binevoitori" si dacia stie prea bine lucrul acesta. 2. masinile la dacoserv sunt spalate si uscate si apoi se da cu pamatuful (asa cum ai vazut tu) doar daca clientul intarzie si se mai depune praf pe masina. daca clientul intarzie mai mult de o zi masina este spalata din nou. am fost cazuri in care o masina a fost spalata si de 2-3 ori din cauza clientului care n-a venit sa si-o ridice. 3. toate masinile vin cu plastice pe ele. aceste plastice sunt scoase cand masina este dusa la pregatire. This post has been edited by valdur: 23 May 2007, 13:16 |
--------------------
dacia
logan
2006 laureate plus
|
|
aliuta2000 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 17 April 07 ![]() |
sal
masinile vin toate indifierent de dotari cu trusa , stingator si triunghi pentru ca le platesti in definitiv si la urma urmei. cat despre protectiile de plastic, in pregatirea masinii pentru vanzare trebuie sa le scoata. cat despre benzina......... eu am avut fix 1 litru(asa imi arata in modul de service), si cineva a fost curios si toate celelalte masinie erau cu cate 1 litru. mi s-a zis ca delerul trebuie sa bage 2l benzina in masina ca sa poti sa te duci pana la cel mai apropiatr peco sa bagi benzina eu am dat pe nr rosii 730.000 si presurile mi-au fost promise cand am semnat bonul de conmanda. |
--------------------
Renault
-Megane 3
2014
- -
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Am luat astazi masina!(ABS plus, 1,6PMi) Desi nu am avut timp sa merg decat vreo 70km am remarcat un zgomot ciudat undeva in spate: un fel de tacanit, asemanator cu cel produs de o pietricica prinsa in pneu. La sfarsitul saptamanii o sa am mai mult timp, poate ma prind de unde vine zgomotul.
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
ypo04 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 18 February 07 ![]() |
felicitari!! sa te bucuri de ea!
o astept si eu sapt. viitoare. spune-mi, te rog.... are presurile sau le cumperi separat? vine echipata cu protectiile alea interioare pentru aripi? cat te-au costat numerele rosii? mersi! |
--------------------
LOGAN ABS +
1.6
2007
- -
|
|
valeriu ciprian |
![]()
|
![]() ascult orice parere Group: Members Posts: 352 Joined: 28 June 06 ![]() |
|
--------------------
dacia
Logan abs + 2007 1.5 dci / Laguna 3 2008 1.5 dci
.
|
|
dsi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 3 April 07 ![]() |
Ieri am ridicat-o si eu. Nu are presuri, nu le-au dat nici cadou (mi-au dat un breloc si un cd
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
ABS Plus 1.6 2007
|
|
ypo04 |
![]()
|
|
--------------------
LOGAN ABS +
1.6
2007
- -
|
|
aliuta2000 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 17 April 07 ![]() |
@valeriu ciprian
nu se poate fara numere rosii pentru ca nu iti vine cartea de identitate odata cu masina (acei 2 euro).Cartea de identitate vine la vreo 10 zile dupa ce achizitionezi masina . din cate vad ,eu am dat cel mai putin pe nr rosii 73 ron. @vi_escu vezi ca in cauciucurile astea CONTINENTAL chiar intra pietre si se infig destul de bine . @ypo04 nu are ceav decat pe fata , dar se pot achizitiona separat. |
--------------------
Renault
-Megane 3
2014
- -
|
|
Log-on |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 28 April 07 ![]() |
QUOTE(aliuta2000 @ 26 May 2007, 09:40) @valeriu ciprian nu se poate fara numere rosii pentru ca nu iti vine cartea de identitate odata cu masina (acei 2 euro).Cartea de identitate vine la vreo 10 zile dupa ce achizitionezi masina . din cate vad ,eu am dat cel mai putin pe nr rosii 73 ron. @vi_escu vezi ca in cauciucurile astea CONTINENTAL chiar intra pietre si se infig destul de bine . @ypo04 nu are ceav decat pe fata , dar se pot achizitiona separat. Pe mine m-au costat 60 RON numerele rosii - mi le-am luat singur de la Politie. ![]() Sa inteleg ca ABS Plus-urile voastre n-au venit cu cauciucuri Michelin? ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS Plus 1.4
|
|
adiya |
![]()
|
Cauciucuri Continental. Se pare ca daca optai pentru jante din aliaj usor se puneau Michelin (stiti voi povestea cu incompatibilitatea dintre Continental si janta ''Sinaia'').
Si acum surpriza serii: MERIDIAN VEST - numere provizorii suporti si inmatriculare provizorie 146 lei. Cred ca sunt de nedepasit. Si mi-a mai bagat ala o chifla ca asigurarea nu poate fi facuta decat pe un an deoarece nu le da politia autorizatii provizorii altfel..... Si in obreazul celei ce mi-a facilitat intrarea in programul ''RABLA'' l-am crezut. L.E. Cel care mi-a predat masina mi-a spus ca pot opta pentru garantie extinsa cca un an de la achizitie. This post has been edited by adiya: 26 May 2007, 21:56 |
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS PLUS dci
- B-00-XXX
|
|
valeriu ciprian |
![]()
|
![]() ascult orice parere Group: Members Posts: 352 Joined: 28 June 06 ![]() |
QUOTE(aliuta2000 @ 26 May 2007, 10:40) @valeriu ciprian nu se poate fara numere rosii pentru ca nu iti vine cartea de identitate odata cu masina (acei 2 euro).Cartea de identitate vine la vreo 10 zile dupa ce achizitionezi masina . din cate vad ,eu am dat cel mai putin pe nr rosii 73 ron. Banii pe numerele rosii se mai pot recupera de la politie in momentul in care inscrii masina definitiv? Iar despre cauciucuri ...cei de la reprezentanta mi-au spus ca si Continental si Michelin sunt facute de aceeasi firma si este optiunea fabricii de care pune... Protectii interioare pentru aripi nu au ca si eu as fi vrut...doar presuri de noroi si o aparatoare pentru marginea aripii. |
--------------------
dacia
Logan abs + 2007 1.5 dci / Laguna 3 2008 1.5 dci
.
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Scuze tuturor, am fost plecat!
1. Am identificat si eliminat zgomotul: un cui indoit si ruginit intrat/pus intre capac si janta. 2. Multumesc, la fel! Tuturor multe mii de km fara evenimente. 3. Pe numerele rosii am dat 78 lei si nu am primit de la dealer nici macar un cap de ata! Ba chiar batea apropouri sa ud masina! Nu am lipite nici macat chestiile alea cu ABSplus, oricum nu imi trebuiau dar Dacia le prezinta cu mare fala ca "dotari". 4. Pneurile Michelin si Continental nu sunt facute nici pe departe de aceeasi firma! Un plus evident de calitate si... bani pentru primele. 5. Asigurarea pe o luna dupa cearta (Asirom). La cealalta masina am asigurare la Astra, sunt mai ieftini si beneficiez de reduceri, vreau sa fac si casco. Verificati pe net. 6. O intrebare indiscreta, cu raspuns eventual pe PM. Ati mai "uns" cu ceva agentul de vanzari si cu ce/cat? In toata lunea ti se ofera un bonus cand cumperi ceva, la noi parca este invers ![]() |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
adiya |
![]()
|
La Meridian vest nu se practica ''tehnica de ungere'' insa isi pun ei adaos la numere ca sa nu cumva sa scapi
![]() Ce pot sa va spun este ca atat Michelin-urile cat si Continentalu-rile sunt fabricate in Romania. Continentalul se pare ca la Timisoara. Oricum chiar si asa nu sunt proaste. Franeaza mult mai bine; ABS-ul deabia intra pe asfalt curat chiar si la franare violenta. Inca o observatie ar fi ca AC baga rece mult mai repede si mult mai...''rece'' fata de cel de pe Ambition-ul benzinar din 2004. A era sa uit: Se sting muuult mai greu liniutele la carburant. ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS PLUS dci
- B-00-XXX
|
|
Log-on |
![]()
|
QUOTE(vi_escu @ 27 May 2007, 09:11) 6. O intrebare indiscreta, cu raspuns eventual pe PM. Ati mai "uns" cu ceva agentul de vanzari si cu ce/cat? In toata lunea ti se ofera un bonus cand cumperi ceva, la noi parca este invers ![]() Nu, pentru ca nu mi s-a parut ca ar fi cazul. A fost, per total, OK. Si cu bune, si cu rele... pot sa zic, totusi, ca sunt multumit. Singurul bonus pe care l-am primit de la Meridian Sud au fost suporturile de numere gratis. ![]() Urmeaza sa mai primesc de la dealer, probabil tot bonus, o poza cu mine langa masina. ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS Plus 1.4
|
|
ypo04 |
![]()
|
a propos! cat costa la politie numerele rosii?
![]() |
--------------------
LOGAN ABS +
1.6
2007
- -
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Octombrie 2006 - 120 ron la dealer caci cand iei masina noua numerele rosii se iau de la dealer
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Log-on |
![]()
|
QUOTE(ypo04 @ 27 May 2007, 13:10) Pai tre' sa te duci cu chitantele ca ai platit doua taxe, in valoare totala de 20 de lei, si mai platesti la ghiseu alti 40 de lei. Mai ai nevoie de copii la RCA, factura, carte de identitate si completezi o cerere. Cam asta ar fi tot. QUOTE(l@u @ 27 May 2007, 13:46) Nu e obligatoriu sa le iei de la dealer. Putin stiu asta si d-asta dealerii isi permit sa ceara preturi mult prea mari pentru RCA si numere. Daca le spui ca vii cu RCA si numere rosii cand ridici masina, n-au ce sa mai zica. |
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS Plus 1.4
|
|
adiya |
![]()
|
Numere rosii 32 lei si doua taxe de 8 respectiv 12 lei. So de la 52 lei in sus e partea lor.
Sursa This post has been edited by adiya: 27 May 2007, 16:04 |
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS PLUS dci
- B-00-XXX
|
|
Log-on |
![]()
|
QUOTE(Log-on @ 27 May 2007, 15:49) mai platesti la ghiseu alti 40 de lei Sursa: propria experienta. ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS Plus 1.4
|
|
adiya |
![]()
|
Fii mai explicit. La care ghiseu? Dealer, politie? Si cei 40 lei reprezinta contravaloare la ce? Ce scrie pe chitanta?
L.E Acum am vazut ca te referi la numere. Interesant sa aiba alte preturi la ghiseu...Nu cumva 40 lei costa numerele permanente? This post has been edited by adiya: 27 May 2007, 16:15 |
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS PLUS dci
- B-00-XXX
|
|
Log-on |
![]()
|
Nu, doar vorbeam despre numerele rosii. Am primit si chitanta cu 40 de lei.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS Plus 1.4
|
|
andrei_2006 |
![]()
|
![]() Loganist Group: Members Posts: 737 Joined: 21 September 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate Plus
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Am rugamintea sa nu puneti aici intrebari la care nu se poate raspunde decat de catre angajatii dacia, dealerii dacia sau mama omida!... Deci va rog sa dezbateti oferta respectiva si sa postati informatii adunate de voi dupa ce ati luat contact cu modelele respective... pentru restul exista siteurile www.dacia.ro si cele ale dealerilor. ... orice altceva va fi sters.
|
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th May 2025 - 04:14 |