Dacia Logan Easy & ABS Plus - editie limitata, 2 aprilie - 30 iunie 2007
![]() ![]() ![]() |
Dacia Logan Easy & ABS Plus - editie limitata, 2 aprilie - 30 iunie 2007
Georvany |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 8 April 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
- ct01qwe 1.5 DCI E4
|
|||
adiya |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 12 June 05 From: Bucuresti ![]() |
O cana electrica la 4 lei eu zic ca se merita
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS PLUS dci
- B-00-XXX
|
|
Georvany |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 8 April 06 ![]() |
Pai cred ca-mi mai cumpar cateva loganuri ca sa-mi fac setul complet de cani ..
![]() |
--------------------
Dacia
1310
- ct01qwe 1.5 DCI E4
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Am castigat o astfel de cana la nu mai stiu ce tombola sau concurs de pe dacia.ro. Pana acum nu am folosit-o
![]() |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
aliuta2000 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 17 April 07 ![]() |
eu zic ca nu am dat prea mult pe nr rosii de la dealer pentru ca oricum as fi dat aprox 50 ron de la politie si cel putin 10 ron pe suport , si munca lor de prindere 13 ron .
care mai e oferta de la dealer acum pentru editiile limitate ???se mai merge cu motorul de 1.6 la pret de 1.4 ???? alte mici artificii le dau ei din comisioanele lor pentru a atrage clientela, acestea nu sunt obligatorii sa le dea. aici mai puteti plica si metoda santajului(ala mi-a zis ca imi da asta si asta ....) |
--------------------
Renault
-Megane 3
2014
- -
|
|
AxelRo |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 5 May 07 From: Bucuresti ![]() |
Logan Easy 1.5dci comandat pe 25.04.2007 la Cobalcescu Bucuresti. Pe 29.05.2007 este termenul de livrare, respectat 100%
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Easy 1.5dci 2007 Gri Comete
- B 64 XB_
|
|
lautrec |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 24 February 05 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(adiya @ 26 May 2007, 21:51) voi ati luat abs+ cu programul rabla? socrul meu a primit masina vineri. aici la cluj i-au spus ca editiile limitate nu se pot lua cu programul rabla si astfel a renuntat la a mai preda masina veche pt a avea masina cu abs. i-au spus ca abs+ si easy au aparut tocmai ca sa compeneseze faptul ca au putine masini pt programul rabla. This post has been edited by lautrec: 29 May 2007, 15:19 |
--------------------
Dacia/Seat/Suzuki
Logan/Toledo/GS500E
2007/2008/1993
- Lautrec
|
|
adiya |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 12 June 05 From: Bucuresti ![]() |
L-au mintit ca niste jigodii ce sunt. Nimic nou in reteaua Dacia. Cei 3000 lei vin de la ministerul mediului. Dacia nu are nicio legatura cu ei. Cum nu are nici modelul de masina pentru care optezi.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS PLUS dci
- B-00-XXX
|
|
Brainie |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 464 Joined: 2 May 07 From: Bucuresti ![]() |
Avand in vedere ca astept in curand un ABS PLUS, prin Meridian Vest. Rog pe cei care stiu sa imi dea cateva lamuriri privind numerele rosii. Inteleg de la adiya ca la Meridian Vest costa 146 lei. Din suma asta, 60 lei, zice Log-on, sunt taxe la poliție, restul ciupeala dealerului (cam mult 86 lei !!!). Deci, cine stie:
-cum se obtin numerele rosii direct de la Politie ? cu ce acte? aceste acte cand se obtin de la dealer ? din primul moment sau dupa 10 zile (de ex carte de identitate)? cei 60 lei cost total politie este corect ? pentru inmatriculare provizorie cozile de la Udriste sunt ca si la inmatricularea permanenta ?in cat timp da politia numerele rosii dupa depunerea cererii si achitarea taxelor ? in timpul acesta masina sta in curte la dealer ? mai vrea si el vreo "taxa de magazinaj", sau altceva, daca tot ii fentezi la ciubucul lor ? Multe intrebari, iar aflarea raspunsului la ele ar constitui o alternativa la spaga dealerului . Sunt de acord cu un plus, pentru ca orice serviciu trebuie platit, dar parca 86 lei e cam mult. In fond fiecare apreciaza timpul pierdut in raport cu banii cheltuiti, insa informatiile sunt utile pentru comparatie. Locul discutiei poate nu e aici, dar s-a mai atins subiectul in acest topic. Daca e cazul, initiez un nou topic. (cu SEARCH nu am gasit nimic similar). In alta ordine de idei: am comandat pe 30 aprilie. Data limita este 18 iunie. A primit cineva masina comandata dupa 30 aprilie ? Viitoarea masina: ABS plus, MPI 1.6 l la pret de 1.4 l, garantie extinsa gratuit, am optat pentru AC si culoare metalizata. Total 8055 EURO. Toate "gratuitatile" puse pe masa jos din prima de agentul de vanzari. M-am grabit numai ca sa prind luna aprilie. In schimb la Adras ma aburea unul ca trebuie sa predau si masina veche (pentru care nu am prins programul rabla), ca o mare favoare de la DACIA, si ca pot sa iau ABS PLUS numai din stoc ! Asta in aceeasi zi (30 aprilie) si la Adras si la Meridian! Daca mai faceam cativa pasi pana la Dacoserv nu mai puneam intrebarile privind numerele rosii, pentru ca 95 lei (zice Hondaneagra) mi se pare rezonabil. |
--------------------
Ex Dacia 1310 Li ;
Ex Logan ABS+ 1.6 MPI
2007
|
|
ypo04 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 18 February 07 ![]() |
la Caremil Iasi nr. rosii costa 130 RON. daca mergi singur la politie sigur iesi mai ieftin, dar cred ca pierzi mai mult timp.
eu am comandat aceeasi masina pe 27 aprilie si o primesc cel mai tarziu luni - 4.06.07. am refuzat RCA-ul lor si am spus ca il fac eu la aceeasi societate unde fac si CASCO. Apropos: la Asirom cu totul pe 6 luni m-a costat 737 RON (RCA, CASCO, asigurare 5 persoane in caz de accident) |
--------------------
LOGAN ABS +
1.6
2007
- -
|
|
aliuta2000 |
![]()
|
QUOTE(ypo04 @ 30 May 2007, 13:13) la Caremil Iasi nr. rosii costa 130 RON. daca mergi singur la politie sigur iesi mai ieftin, dar cred ca pierzi mai mult timp. eu am comandat aceeasi masina pe 27 aprilie si o primesc cel mai tarziu luni - 4.06.07. am refuzat RCA-ul lor si am spus ca il fac eu la aceeasi societate unde fac si CASCO. Apropos: la Asirom cu totul pe 6 luni m-a costat 737 RON (RCA, CASCO, asigurare 5 persoane in caz de accident) cam muticel zic eu casco pe un an si rca 6 luni 12.2 mil lei , daca dublezi suma ta vei gasi aprox 14.8 mil oricum eu as fi facut asigurare undeva la bcr asigurari pt ca e cam cel mai ieftin . asta e optiunea fiecaruia,dar pe nr rosii am dat bine zic eu |
--------------------
Renault
-Megane 3
2014
- -
|
|
ypo04 |
![]()
|
si casco tot pe 6 luni e...
stiu ca e mai mult decat la alte societati, dar eu as zice ca fiecare sa mearga sa incehie casco acolo unde ar crede ca ar rezolva mai usor in cazul in care ar aparea o problema... e mai important asta decat 1-2 mil pe an. This post has been edited by ypo04: 30 May 2007, 13:56 |
--------------------
LOGAN ABS +
1.6
2007
- -
|
|
adiya |
![]()
|
@Brainie In mod cert numerele rosii si autorizatia de circulatie provizorie ti se vor da pe loc la politie. Ai de ales intre cei 84 de lei si un drumu pana la Udriste plus cozile aferente la ghisee plus CEC.
AUTORIZAREA PROVIZORIE VEHICUL NEINMATRICULAT Documente necesare: a)cererea solicitantului; b)dovada asigurarii obligatorii de raspundere civila pentru prejudicii produse prin accidente de autovehicule, in termenul de valabilitate al acesteia; c)dovada de plata a taxei de autorizare provizorie a circulatiei; d)copii ale documentelor care atesta dreptul de proprietate al solicitantului asupra vehiculului; e)actul de identitate al solicitantului, in original si copie sau in cazul persoanelor juridice documentul care sa ateste dobandirea personalitatii juridice, denumirea si sediul (in copie); f)dovada de plata a contravalorii placutelor cu numar provizoriu ºi a garantiei de returnare a acestora; g)dovada de plata a contravalorii autorizatiei de circulatie provizorie; h)copia declaratiei vamale pentru vehiculele de provenienta straina pentru care se solicita inmatricularea in Romania, cu exceptia primei autorizari. Sursa This post has been edited by adiya: 30 May 2007, 14:27 |
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS PLUS dci
- B-00-XXX
|
|
Brainie |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 464 Joined: 2 May 07 From: Bucuresti ![]() |
Multumesc adyia
Dar cum e cu "copii ale documentelor care atesta dreptul de proprietate al solicitantului asupra vehiculului". Ce documente de proprietate iti da pe loc dealerul DUPA ce ai achitat integral masina ? Din cate stiu factura originala albastra si cartea de identitate vin dupa cateva zile. Oricum, CI nu are trecut numele propietarului la momentul respectiv. Si zici ca dau numerele pe loc ? E de mirare pentru Romania ! |
--------------------
Ex Dacia 1310 Li ;
Ex Logan ABS+ 1.6 MPI
2007
|
|
adiya |
![]()
|
Probabil este suficienta o copie depa avizul de plata al masinii.
SIGUR se dau pe loc. |
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS PLUS dci
- B-00-XXX
|
|
Log-on |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 28 April 07 ![]() |
Brainie, cozile de la inmatricularea provizorie ar fi decente, daca n-ai avea in fata oameni de la dealeri sau de la firme, care inmatriculeaza zeci de masini odata. Deci, depinde de ce noroc ai.
Documentul care atesta ca tu esti proprietarul masinii e o factura, pe care o primesti de la dealer, dupa ce banii sunt virati in contul Dacia. La restul intrebarilor, cred ca ti-a raspuns adiya. As mai avea ceva de precizat, totusi. Din experienta proprie, stiu ca nu se pot plati ambele taxe la CEC sau la Taxe si impozite. Daca esti din sectorul 1, poti sa platesti una din taxe la Piata Amzei (nu mai stiu exact care ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS Plus 1.4
|
|
romeodr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 383 Joined: 18 March 07 From: brasov ![]() |
QUOTE(Brainie @ 30 May 2007, 11:20) Avand in vedere ca astept in curand un ABS PLUS, prin Meridian Vest. Rog pe cei care stiu sa imi dea cateva lamuriri privind numerele rosii. Inteleg de la adiya ca la Meridian Vest costa 146 lei. Din suma asta, 60 lei, zice Log-on, sunt taxe la poliție, restul ciupeala dealerului (cam mult 86 lei !!!). Deci, cine stie: -cum se obtin numerele rosii direct de la Politie ? cu ce acte? aceste acte cand se obtin de la dealer ? din primul moment sau dupa 10 zile (de ex carte de identitate)? cei 60 lei cost total politie este corect ? pentru inmatriculare provizorie cozile de la Udriste sunt ca si la inmatricularea permanenta ?in cat timp da politia numerele rosii dupa depunerea cererii si achitarea taxelor ? in timpul acesta masina sta in curte la dealer ? mai vrea si el vreo "taxa de magazinaj", sau altceva, daca tot ii fentezi la ciubucul lor ? Multe intrebari, iar aflarea raspunsului la ele ar constitui o alternativa la spaga dealerului . Sunt de acord cu un plus, pentru ca orice serviciu trebuie platit, dar parca 86 lei e cam mult. In fond fiecare apreciaza timpul pierdut in raport cu banii cheltuiti, insa informatiile sunt utile pentru comparatie. Locul discutiei poate nu e aici, dar s-a mai atins subiectul in acest topic. Daca e cazul, initiez un nou topic. (cu SEARCH nu am gasit nimic similar). In alta ordine de idei: am comandat pe 30 aprilie. Data limita este 18 iunie. A primit cineva masina comandata dupa 30 aprilie ? Viitoarea masina: ABS plus, MPI 1.6 l la pret de 1.4 l, garantie extinsa gratuit, am optat pentru AC si culoare metalizata. Total 8055 EURO. Toate "gratuitatile" puse pe masa jos din prima de agentul de vanzari. M-am grabit numai ca sa prind luna aprilie. In schimb la Adras ma aburea unul ca trebuie sa predau si masina veche (pentru care nu am prins programul rabla), ca o mare favoare de la DACIA, si ca pot sa iau ABS PLUS numai din stoc ! Asta in aceeasi zi (30 aprilie) si la Adras si la Meridian! Daca mai faceam cativa pasi pana la Dacoserv nu mai puneam intrebarile privind numerele rosii, pentru ca 95 lei (zice Hondaneagra) mi se pare rezonabil. comandat,achitat integral masina,LOGAN 1.4,ABSplus,pe 16 mai 2007,sosit pe 29 mai 2007,BRASOV,dealer ASVauto,150 lei autorizatia nr provizorii,plus 21 lei asigurare obligatorie pe o luna....! |
--------------------
LAGUNA 1ph2
NEVADA GRANDTOURS CONCORDE
..1998 luna noiembrie 06..avion cu motor..!!!
- BV 77 EME
|
|
Brainie |
![]()
|
pentru Log-on: cand da dealerul factura originala ? In anul 2000, tot prin Meridian, am primit factura dupa vreo 2 saptamani. Pe loc am primit o factura proforma. Asta o fi suficienta ? Daca am timp, trec pe la la Politie sa intreb ce act de proprietate este satisfacator pentru ei. Daca politia insista pentru factura originala, sheet ! trebuie sa dau banii la Meridian, ca n-o sa las masina 2 saptamani la ei.
pentru romeodr: ai rezolvat-o repede. Să-ti mearga bine multi kilometri ! Eu n-am niciun semn de la dealer, dar nici eu nu am sunat. |
--------------------
Ex Dacia 1310 Li ;
Ex Logan ABS+ 1.6 MPI
2007
|
|
ypo04 |
![]()
|
cine stie?
am facut credit auto si viramentul in contul dacia la brd cred ca dureaza (azi e vineri, probabil nu mai devreme de luni dupa amiaza). dealer-ul poate da masina doar pe baza ordinului de plata care il da banca creditoare in momentul semnarii contractului, sau este obligat sa astepte sa se inregistreze efectiv suma in contul dacia de la brd? stiti cat dureaza transferul de la volksbank la brd?? This post has been edited by ypo04: 1 Jun 2007, 10:19 |
--------------------
LOGAN ABS +
1.6
2007
- -
|
|
aliuta2000 |
![]()
|
QUOTE(ypo04 @ 1 Jun 2007, 10:59) cine stie? am facut credit auto si viramentul in contul dacia la brd cred ca dureaza (azi e vineri, probabil nu mai devreme de luni dupa amiaza). dealer-ul poate da masina doar pe baza ordinului de plata care il da banca creditoare in momentul semnarii contractului, sau este obligat sa astepte sa se inregistreze efectiv suma in contul dacia de la brd? stiti cat dureaza transferul de la volksbank la brd?? trebuie sa iti livreze masina pe baza acelui ordin de plata pe care il ai de la banca. de intrat nu prea conteaza cand intra pentru ca factura oricum o vei primi odata cu cartea de identitate la vreo 10 zile dupa ce ai luat masina si in timpul asta cu siguranta ca o sa iti intre si plata . |
--------------------
Renault
-Megane 3
2014
- -
|
|
salex |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 18 June 04 ![]() |
Mie, la IPSO Bucuresti-Ploiesti mi-au spus ca mai intai trebuie sa confirme Dacia primirea banilor apoi pot lua masina. Dureaza cam o zi.
|
-------------------- |
|
ypo04 |
![]()
|
la Caremil Iasi la fel. intai confirma dacia pitesti plata si apoi se preda masina. totusi, mi s-ar parea normal ca ordinul de plata sa fie suficient pt. preadarea masinii, iar facturarea sa se faca ulterior. cred ca si din punct de vedere contabil este posibil si perfect legal.
mi s-a spus de catre dealer ca transferul de la volksbank la brd ar putea dura si 2 zile lucratoare, dar cred ca 1 zi va fi suficient. apropo: toate impresiile bune pt cei de la Volksbank, foarte rapizi si amabili si fara multe hartoage. |
--------------------
LOGAN ABS +
1.6
2007
- -
|
|
adiya |
![]()
|
Daca achitati la BRD plata e facuta pe loc sau in maxim 2 ore. Pana te intorci de la banca iti iei masina si pleci.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS PLUS dci
- B-00-XXX
|
|
ypo04 |
![]()
|
QUOTE(adiya @ 1 Jun 2007, 14:50) Daca achitati la BRD plata e facuta pe loc sau in maxim 2 ore. Pana te intorci de la banca iti iei masina si pleci. pai in cazul asta ar trebui sa mai dureze maxim 2 ore dupa inregistrarea ordinului de plata (volksbank spunea ca banii intra in cont in aceeasi zi pt. ca s-a operat inainte de ora 14). nu ar trebui sa conteze daca banii sunt depusi cash sau prin ordin de plata, doar contul e acelasi. eu cred ca mai mult dureaza pana dacia ia la cunostinta de efectuarea platii si pana cand dealer-ului i se transmite confirmarea. |
--------------------
LOGAN ABS +
1.6
2007
- -
|
|
Log-on |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 28 April 07 ![]() |
QUOTE(Brainie @ 1 Jun 2007, 08:58) pentru Log-on: cand da dealerul factura originala ? In anul 2000, tot prin Meridian, am primit factura dupa vreo 2 saptamani. Pe loc am primit o factura proforma. Asta o fi suficienta ? Daca am timp, trec pe la la Politie sa intreb ce act de proprietate este satisfacator pentru ei. Daca politia insista pentru factura originala, sheet ! trebuie sa dau banii la Meridian, ca n-o sa las masina 2 saptamani la ei. Factura originala o primesti odata cu cartea masinii. Pe mine m-au sunat cei de la Meridian la mai putin de o saptamana dupa ce am ridicat masina, sa ma duc sa le iau. Nu e nevoie sa lasi masina la Meridian. Ti-am mai spus, documentul care atesta ca esti proprietar e factura pe care o primesti de la dealer, in momentul in care au confirmarea ca Dacia a primit banii. Oricum masina nu e gata de livrare tot in momentul ala, deci nu pierzi deloc timpul. |
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS Plus 1.4
|
|
ypo04 |
![]()
|
QUOTE(ypo04 @ 1 Jun 2007, 13:54) mi s-ar parea normal ca ordinul de plata sa fie suficient pt. preadarea masinii, iar facturarea sa se faca ulterior. am sunat la vocea clientului si mi-au confirmat ca dealer-ul nu poate preda masina pana cand nu este inregistrata plata in contul dacia. eu am virat banii prin ordin de plata de la volksbank vineri inainte de ora 14.00 in contul dacia de la brd si luni dimineata plata era deja inregistrata. in aceeasi zi s-a facut predarea masinii. This post has been edited by ypo04: 4 Jun 2007, 13:29 |
--------------------
LOGAN ABS +
1.6
2007
- -
|
|
teleii07 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 18 February 06 ![]() |
ABS Plus chiar nu are in dotare nici un amarat de radio-casetofon si nici boxe in usi?!?
Are cineva o poza sa vad si eu cum arata bordul fara cass?!? mersi mult! |
--------------------
Dacia
1300,
Logan 1.4 ABS+ '07-'16, Lodgy 1.6 8V GPL GFI '16-
- TM
|
|
ypo04 |
![]()
|
nu are casetofon. are in schimb precablaj si capacele pentru boxele din fata. in locul casetofonului vine cu o cutiuta neagra care poate fi folosita ca spatiu de depozitare. nu am scos-o inca, nu stiu cat de greu se scoate, dar capacele din portiere ies usor prin tragere
|
--------------------
LOGAN ABS +
1.6
2007
- -
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
QUOTE(ypo04 @ 6 Jun 2007, 07:25) nu are casetofon. are in schimb precablaj si capacele pentru boxele din fata. in locul casetofonului vine cu o cutiuta neagra care poate fi folosita ca spatiu de depozitare. nu am scos-o inca, nu stiu cat de greu se scoate, dar capacele din portiere ies usor prin tragere Are doua cleme, daca privesti de jos vezi orificiile pentru declipsare, se scoate usor. Cablul de la antena nu a avut mufa tata la mine ![]() |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
adiya |
![]()
|
Atunci inseamna ca a avut-o pe ma-sa
![]() This post has been edited by adiya: 6 Jun 2007, 12:05 |
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS PLUS dci
- B-00-XXX
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Am rugamintea sa nu puneti aici intrebari la care nu se poate raspunde decat de catre angajatii dacia, dealerii dacia sau mama omida!... Deci va rog sa dezbateti oferta respectiva si sa postati informatii adunate de voi dupa ce ati luat contact cu modelele respective... pentru restul exista siteurile www.dacia.ro si cele ale dealerilor. ... orice altceva va fi sters.
|
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 15:27 |