nu scap de doctor :( ...
![]() ![]() ![]() |
nu scap de doctor :( ...
dandrei |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 298 Joined: 13 December 04 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2004 1,4 mpi
- bxxxxx
|
|||
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
direct taietura scrie pe tine, un prieten avea ceva asemanator, s`a rezolvat cu lama
![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
dandrei |
![]()
|
pe viu?...cu anestezie locala?...cum se simte acum?...e intreg?
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2004 1,4 mpi
- bxxxxx
|
|
zamolxes |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 14 January 04 From: Bucuresti ![]() |
IMND (I am not a doctor) dar s-ar putea sa fie un cos care s-a transformat in chist. Cum zicea AlexU, e tratabil cu zeama de cutit.
|
--------------------
Ford
Mondeo Ghia 2L
2003 Full Options
- B-77-BLD Si uite asa se duc noptile..albe
|
|
colombina29 |
![]()
|
![]() Membru cu FI(c)AT Group: Members Posts: 466 Joined: 3 June 06 From: Acasa ![]() |
Daca e asa, du-te urgent, altfel, cu cat se face mai mare, cu atat va fi cicatricea mai nasoala!
|
--------------------
FIAT
ALBEA Dynamic
2006
- "La rând"
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.298 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
ESTE ... --- chestia asta nu-i buna nici de banc. Rog abtine-te. 10%.
(imnd) |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
gattoman |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 511 Joined: 24 December 04 From: --- ![]() |
Mergi cat mai repede la medic. Nu e de glumit. Am avut o cunostinta care avea un ganglion pe gat undeva.......si sper ca intelegi de ce spun ca am avut, cauza fiind acel ganglion care sa spart iar infectia a intrat in sange.
|
--------------------
Tractor
U650 16v
z
- K-MR-589
|
|
mirceateodorescu683 |
![]()
|
![]() MD Group: Members Posts: 451 Joined: 17 February 05 From: Tulcea ![]() |
Dacă este direct pe obraz, poate să fie ceea ce se numește chist sebaceu și are rezolvare chirurgicală (fiind pe față, este de preferat la chirurgie plastică).
Dacă este sub obraz, submandibular, sau cu orice localizare în jurul obrazului, poate să fie o adenopatie (pe românește un ganglion bolnav), caz în care ar trebui consultat, întâi, măcar un medic ORL dacă nu și de alte specialități, înainte de a te gândi să apelezi la chirurg pentru excizie (extirpare - lucru care poate rămâne necesar a fi realizat și în această eventualitate). În plus, cea mai puțin riscantă metodă de anestezie este cea locală, cu toate neplăcerile ei, minore de altfel, pentru că intervenția durează circa 5 minute. Succes!!! |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI Da dom'le, am Passat cu motor TDI!
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Da, da, nu mai cere sfaturi medicale, sa nu primesti vreo recomandare despre cum sa ajungi doctor in 10 pasi.
Nimeni n-are habar ce e la tine pana la urma doar din ce ai spus. This post has been edited by Laurentziu83: 30 Apr 2007, 18:17 |
--------------------
.
.
.
|
|
Retype |
![]()
|
![]() Himera Group: Members Posts: 223 Joined: 27 November 06 From: Bucuresti ![]() |
daca te doare nu e asa de grav, mai grav era daca nu te durea. Eu zic sa stai linistit inca 1 sapt si vezi pe urma. (IMD)
This post has been edited by Retype: 30 Apr 2007, 20:22 |
--------------------
Dacia Logan 2006/
Audi 6.0 quattro 2006/
Mio a701 cu MioMap
|
|
Supapa_jR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 685 Joined: 18 October 05 From: Bucuresti ![]() |
eu zic sa te duci sa consulti mai multi doctori orl sa vezi ce parere au...nu de alta dar sunt cam noobi....eventual daca esti din Bucuresti du-te la BMF ... eu am avut un os al fetei belit rau si acolo mi-am facut operatia...sunt doctori super
|
--------------------
Cagiva
STX 350 / 30cp
Enduro xt 660x SOLD www.KawaMotors.ro
|
|
dandrei |
![]()
|
ma rog...o sa ajung pana la urma la medic...nu am de ales
![]() This post has been edited by dandrei: 30 Apr 2007, 21:50 |
--------------------
dacia
solenza
2004 1,4 mpi
- bxxxxx
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
dandrei |
![]()
|
chestia e ca...de 2 luni il stiu...si nu s-a modificat deloc ...oricum...saptamana asta nu ma duc la doctor ...bine...daca nu se agraveaza...de umflat nu se umfla ...saptamana viitoare clar ma duc...vreau sa scap...
|
--------------------
dacia
solenza
2004 1,4 mpi
- bxxxxx
|
|
Sony |
![]()
|
E bine sa faci si o asigurare de viata!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
macar nevasta sa fie fericita
![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
ganglion umflat am avut si eu da sa retras,mai demult asta si nu am fost la medic
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
dandrei |
![]()
|
nu prea da semne sa se retraga...
si da...de mult vreau sa fac o chestie dasta...numai ca momentan sunt anu I la poli...cand o sa fiu pe bani mei asta fac ...+la casa ...ma rog...cam off topic ... |
--------------------
dacia
solenza
2004 1,4 mpi
- bxxxxx
|
|
Sony |
![]()
|
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
@ C@talin---la tine s-a retras cu tot cu reputatie
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
nu mai pot de reputatie se ocupa sony de ea sa o tot scada
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Sony |
![]()
|
Bre, cand am facut io topic despre reputatia ta, ti-a crescut cu 3 puncte in mai putin de o jumatate de ora. Dar berea nu ai dat-o!
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Mai dar mie imi palce de reputatia lu Catalin,s cade, creste.
Esti un om controversat Cataline! unii te adora altii te urasc. ![]() Cat despre umflatura, am avut si eu una, exact sub obraz, dar cred ca era de fapt un cos ceva mai mare, care pana la uma s-a retras singur. |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
C@talin |
![]()
|
Eu am avut gangleonu chiar sub ureche,destul de naspa cand mancam ca ma deranja,bine ca a disparut singur,mai apare cateodata cand sunt racit foarte tare.
Sony stii ce-ai de facut ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Mergi la doctor si nu mai cere sfaturi pe aici.Doctorul este singurul care poate spune ce trebuie sa faci.S-ar putea sa trebuiasca sa faci o biopsie,ca sa se vada de ce natura este.Cu chestiile astea nu este de joaca,mai ales daca incep sa se mareasca sau sa doara.Deci mergi cat mai repede la doctor.
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
dandrei |
![]()
|
am facut primul pas...am vorbit cu doctorul de familie...usor usor ajung la doctor ...
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2004 1,4 mpi
- bxxxxx
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
iti atrag atentia sa nu te multumesti de la medicul de familie cu un sfat de genul " du-te acasa"!
nu il cunosc, nu vorbesc, dar reputatia , ca tot e la moda ![]() trebuie sa iti dea o trimitere undeva, ok?asta voiam sa spun! sanatate, ca-i mai buna decat toate! ![]() |
-------------------- fan VAG!
|
|
dandrei |
![]()
|
da...pai mai mult pentru asta ma duc
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2004 1,4 mpi
- bxxxxx
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
ok, si ne zici si noua ce si cum!bafta:)
|
-------------------- fan VAG!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th July 2025 - 15:44 |