nu merge topicul 2,0dci laguna
![]() ![]() ![]() |
nu merge topicul 2,0dci laguna
andu911 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
|
|||
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Parca sunteti copii de aia care se cearta la cs, care si cum a facut fragi mai multi
![]() |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
ghetau dan |
![]()
|
D.O.C.T.O.R. cu 50%warn si ban Group: Banned Posts: 1.269 Joined: 9 March 06 ![]() |
blank This post has been edited by ghetau dan: 3 Apr 2007, 18:40 |
--------------------
Subaru
Legacy 3.0R
2007
|
|
ghetau dan |
![]()
|
D.O.C.T.O.R. cu 50%warn si ban Group: Banned Posts: 1.269 Joined: 9 March 06 ![]() |
Pai daca stie sa modereze ...si are si diesel...poate vrea sa-si ia 2.0dci si am avut eu oxiuri fara sa stiu...am vazut ca de cind am fost acceptat aintrat de vreo 3 ori pe sectiunea laguna...acuma sa-l vedem...daca eu sint paranoic,nu-i era bine asa...
This post has been edited by ghetau dan: 3 Apr 2007, 18:42 |
--------------------
Subaru
Legacy 3.0R
2007
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
fii serios, dane.. tu ai inceput cu scandalul, si cu ideea ca masina TA e cea mai tare..
|
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
ghetau dan |
![]()
|
asta a fost la urma mestere si a fost cu emoticon daca stii ce-i ala...nu conteaza,ramii moderator,sintem cu ochii pe tine...
Ai singe in tine sa lasi tot topicul cum a fost scris si sa facem poll-ul pe care l-ai sters?Sa hotarasca userii... This post has been edited by ghetau dan: 3 Apr 2007, 18:44 |
--------------------
Subaru
Legacy 3.0R
2007
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
dan, pana acum am discutat pe privat dar vad ca aici inca continua o polemica.
brusc cineva are timp sa se joace. initial a fost o problema, pe care ti-am spus ca o cunosc si am remediat-o si care are legatura si cu ce spune Catalin Marinarul. foarte multe posturi invizibile creeaza un bug de afisare a paginilor in topicuri. nu e prima oara cand se intampla si eu la sectiunea administrativa am tot spus ca in masura timpului disponibil de moderatori posturile care sunt facute invizibile sa fie ori sterse, ori curatate de continutul pentru care au fost facute invizibile. in topicul Laguna 2.0 DCI aveai mai bine de 65 de posturi, e clar ca ai spus mai mult decat "eu nu mi-as cumpara". si asta au remarcat si alt membrii nu doar claus. ai vrut sa faci un poll sa vezi ce zice lumea, care e pro, care e contra. nu e cazul. stii foarte bine. punctual, care este problema. 1. a fost inchis topicul. da. l-a inchis dan de doua ori si l-a redeschis. asta zice history-ul topicului. 2. mesaje invizibile. sunt o functie temporara. ele trebuie ori sterse ori curatate in limita timpului disponibil al moderatorilor. Daca vreti sa continuam discutia de ce exista posturi invizibile o facem in alta parte. posturi invizibile a facut atat claus cat si dan. 3. dan, daca incerci sa tot postezi acelasi mesaj care nu contine nici o informatie despre dci, va fi sters in continuare si o sa ramai cu impresia gresita ca se joaca cu tine cineva. |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
ghetau dan |
![]()
|
EU nu mi-as lua in contextul in care costa cit costa.Ma acuzati ca i-am spus lui radu sa nu-si ia ...si nu am repetat de 64 ori ca nu mi-as lua...E diferenta intre a spune eu si EU,EU,EU...si de ce daca e moderator nu sterge topicurile aleacare n-au legatura cu dci?Ce crezi,ca m-am schimbat intr-o ora?Daca nu mai am pirghiile in mina tot am voie sa atrag atentia de nerespectarea regulamentului...cum am fost si eu acuzat...
Ramineti sanatosi... This post has been edited by ghetau dan: 3 Apr 2007, 19:28 |
--------------------
Subaru
Legacy 3.0R
2007
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Imi permit sa inchid.
Daca cineva crede ca mai este absolut necesar sa se redeschida acest topic, sa dea report la moderatori, preferabil cu o argumentatie. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th May 2025 - 19:50 |