Franele o iau razna, se blocheaza fara sa le actionez
![]() ![]() ![]() |
Franele o iau razna, se blocheaza fara sa le actionez
Laur_20 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 26 March 07 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
berlina
1991 1310
- VN-01-ZHO Adjud / Vrancea
|
|||
axy89 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 46 Joined: 15 April 05 ![]() |
Problema pe care o ai,se datoreaza faptului ca lichidul de frana nu iti revine in rezervorul de pe pompa. Cauza,in cazul ca nu ai umblat la pompa,se datoreaza unei supape,care este pe pistonul din pompa care baga lichidul pentru rotile fata.Aceasta supapa poate fi deformata sau murdara. Deci solutia ar fi,ori cumperi set de schimb,pentru pompa sau daca te pricepi,verifica pistonul si vezi ce poti face.Bafta.
|
--------------------
dacia1310
model 1994
- cs89axy Cine intreaba este prost pentru cinci minute, dar cine nu intreaba ramine prost o viata.
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
Sau poate ai umblat la servo si ai dereglat cumva acea cota 9mm intre "toba" servo si virful tijei, caz in care pompa ramine nedescarcata, supapele neajungind sa se deschida.
|
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
ovi_ab |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 15 January 07 ![]() |
Prima data demonteaza pompa de pe servo si mai strange 2 pasi capacelul acela din capatul tijei ce iasa din servo. Nu-i de la pompa. Aeriseste bine de tot dupa ce ai facut treaba asta incepand cu circuitul cel mai lung. Inceraca si mai poveSTIM. Succes.
This post has been edited by diaconuliviu: 6 Apr 2007, 07:03 |
--------------------
Dacia
Berlina
1996 - L
|
|
Dyda |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 677 Joined: 30 April 04 ![]() |
QUOTE(Laur_20 @ 26 Mar 2007, 20:27) sa mi se incalzeasza discul de frana. Am curatat cilindrele, am schimbat garniturile la etriere, furtunul la servo-frana. Am o pompa de frana cu dublu circuit si servo-frana. Multumesc anticipat celor care ma pot ajuta cu un sfat. Un amanunt deloc neglijabil la un disc ai un defect , la ambele discuri ai alt defect. Precizeaza un disc sau ambele? |
-------------------- Kox
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th June 2025 - 20:00 |