Servodirectie Pe comfort, Harbar nu am daca merge
![]() ![]() ![]() |
Servodirectie Pe comfort, Harbar nu am daca merge
Duffy^Duck |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 24 November 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
2004
|
|||
Reed |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 773 Joined: 16 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Desigur ca se poate. Cost: 1100RON (servomecanismul) + 300RON (pompa) + 40RON (noua curea) + 250-300RON manopera. Te mai atrage???
(nu am mai pus "chitibusurile" , adica rezervor, conducte, racorduri, etc. ce mai aduc inca vreo 150Ron). This post has been edited by Reed: 24 Nov 2007, 18:26 |
--------------------
Seat
Toledo Signo 1,6 16V
2002
- - former Solenza Prima 1,4 8V
|
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
Plus un meserias bun.
|
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
spiridon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 786 Joined: 5 May 05 From: Iasi ![]() |
Dar pina la servo, mai bine schimba-ti rulmentii dintre amortizor si arc (15 roni...mai scumpa e manopera) si unge cremaliera (axul casetei) !
In total vreo 50-60 roni !!! Si o sa ai o directie..ca-n prima zi ! Daca ai fi din Iasi te-as ajuta eu ! This post has been edited by spiridon: 24 Nov 2007, 22:03 |
--------------------
Dacia Supernova
- prima iubire, a inceput in...
2001
- IS- inginer - frezez si programez chei, repar telecomenzi, immo off 0741024494
|
|
Duffy^Duck |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 24 November 07 ![]() |
Ms mult ca m-ati lamurit. Dar cum o problema nu vine niciodata singura am altele acu. Sper sa nu va saturati de mine. Vreau sa imi pun geamuri electrice.Nimic mai simplu dar vreau sa le pun eu si vreau sa mai invat si cate ceva despre masini: sa dezmembrez cate ceva sau sa montez nush ce. Exista vreun manual sau vreun site ceva care sa ma invete sau puteti sa imi spuneti voi cum se monteaza geamurile alea electrice??Ms anticipat
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004
|
|
Reed |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 773 Joined: 16 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Simplu: cumperi de nou sau de la dezmembrari mecanismul, scoti(destul de greu minerele de la macara si pui niste dopuri estetice in loc, desfaci fetele , scoti mecanismul vechi, il adaptezi pe cel electric, conectezi totul la butoanele de comanda si pe acestea la + contact si... voila!
|
--------------------
Seat
Toledo Signo 1,6 16V
2002
- - former Solenza Prima 1,4 8V
|
|
mark`` |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.826 Joined: 12 February 06 From: Tg.Mures ![]() |
Usor de zis, mai greu de facut!
|
--------------------
Dacia
Spring
2023
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Daca tot vrei sa schimbi atatea, mai bine schimbi masina si-ti iei unmodel cu toate astea deja montate ..
![]() |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
TBonu |
![]()
|
![]() membru modificat Group: Members Posts: 537 Joined: 2 May 07 From: Pitesti sau Bucuresti ? ![]() |
QUOTE(Duffy^Duck @ 27 Nov 2007, 19:12) Vreau sa imi pun geamuri electrice.Nimic mai simplu dar vreau sa le pun eu si vreau sa mai invat si cate ceva despre masini: sa dezmembrez cate ceva sau sa montez nush ce. Exista vreun manual sau vreun site ceva care sa ma invete sau puteti sa imi spuneti voi cum se monteaza geamurile alea electrice??Ms anticipat Vezi ca tocmai am postat cum se face asa ceva. QUOTE(nh1980ro @ 28 Nov 2007, 12:32) Daca tot vrei sa schimbi atatea, mai bine schimbi masina si-ti iei unmodel cu toate astea deja montate .. ![]() Nu are nici o chestie sa cumperi alta cu toate astea deja montate, e frumos sa le pui singur. |
--------------------
dacia
solenza
2004/custom Turism la cele mai mici preturi: [URL=http://www.sejurtravelghid.ro]SejurTravelGhid[/URL]
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 19:43 |