Am o mica nelamurire!, Curea distributie!
![]() ![]() ![]() |
Am o mica nelamurire!, Curea distributie!
mark`` |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.826 Joined: 12 February 06 From: Tg.Mures ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Spring
2023
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Ce ai vazut tu este "curea accesorii"
Cureaua de distributie este sub un capac (de plastic) care este sub acea curea pe care ai vazut-o tu. Si aia (de distributie) e antrenata de arborele cotit si antreneaza axa cu came si pompa de apa. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
mark`` |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.826 Joined: 12 February 06 From: Tg.Mures ![]() |
Aha, deci daca voi schimba curea distributie nu va fi cea vizibila, bine ca si aceea se va schimba, ci cea dinauntrul capacului de plastic. Si eu care credeam ca cureaua de distributie e cea denumita de klaus curea accesorii. Uite asa invata omu!
|
--------------------
Dacia
Spring
2023
|
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Cureaua de accesorii antreneaza alternatorul. Se vede de afara.
Cei cu A/C si servodirectie mai au inca o curea ce antreneaza compresorul de A.C. si pompa de servodirectie. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
mark`` |
![]()
|
Deci arborele cotit invarte 2 curele simultan nu? Una de accesorii pt alternator si una pt pompa de apa mai inauntru!
|
--------------------
Dacia
Spring
2023
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.424 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Da! Cureaua de distributie e o curea dintata, nu una trapezoidala ca cea de la alternator sau servodirectie.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
mark`` |
![]()
|
Ok, m-am lamurit, mersi de raspunsuri si dupa mine, topic closed!
|
--------------------
Dacia
Spring
2023
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th May 2025 - 04:32 |