DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages < 1 2 3 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Logan SUV 4x4, in 2010: 13.000 de euro, Topic de speculatii ...

DigitalScribe
post 2 May 2007, 16:09
Post #61

Scribul Digital

Group: Members
From: Iasi

E mai util un 4x4 decat o masina sport.
Dacia se caracterizeaza prin utilitate intai si apoi prin sportivitate (motorizari doar mici - medii). Daca vreti masina sport cred ca mai bine stati luandu-va un BMW SH.
Mie-mi place mai mult ideea de Dacia, o masina practica decat Dacia o masina sportiva. Apreciez foarte mult garda mai ridicata la sol (desi pe europeana unde o mai calc si eu din cand in cand as aprecia o garda mai mica si niste suspensii mai tari) pentru ca de multe ori ma trezesc facand manevre peste borduri (lipsa locuri parcare) chiar si in oras. N-as putea supravietui cu un BMW in locul Loganului in situatia mea (sa urc in fiecare zi bordura de 12 - 15 cm ca sa parchez si eu undeva masina seara). Daca Dacia va face un Qashqai cred ca va fi cat se poate de tentant pentru mine doar din ratiuni practice.

--------------------
Renault Espace V Renault Zoe D-Max 2022 - n/a
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
CGB
post 3 May 2007, 12:55
Post #62

CGB

From: behind

poate face o masina cu garda la sol reglabila.

--------------------
Renault Clio RS Line 2022
pes
post 4 May 2007, 22:22
Post #63

Membru incepator

ar fi o idee foarte buna o garda reglabila dar asta va creste mult la pret dupa parerea mea, iar cei de la Dacia incearca sa constuiasca masini mai accesibile.Dar nu ar fi o idee rea sa faca o serie limitata de o varianta a Loganului sau a ''Quasquai-ului'' sa un alt model nou care sa aiba si optiuni cum ar fi piele, 6 airbag-uri, garda reglabila, etc.Sa vada daca prinde la public.Parerea mea

--------------------
Dacia 1310 TX/1310 TLX 1993 berlina/1987 breack - HD 06 ULU/HD 02 DAZ
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
3 Pages < 1 2 3
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 8th June 2025 - 09:58
Forum Renault