E primul meu accident, va rog spuneti-mi ce sa fac
![]() ![]() ![]() |
E primul meu accident, va rog spuneti-mi ce sa fac
sagetator |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 759 Joined: 8 September 05 From: O R A D E A ![]() |
|
||
--------------------
Clio Symbol
Fidji dCi 82 CP gri
eclipse Megane IV Intens dCi 110cp manuala, gris titanium... o frumusețe.
|
|||
Braveheart |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 285 Joined: 12 May 07 From: BT ![]() |
QUOTE(sagetator @ 26 Jul 2007, 15:30) Corect! E "normal". Insa am vazut cu ochii mei ca nu au facut acest lucru. Dar nu am crezut ca trebuie sa fotografiez faza ca sa am dovezi. De aceea am spus mai sus ceea ce am spus. Altfel... ce rost ar mai fi avut? Deci, mare atentie la ce se face si la ce se scrie pe devize / ce se plateste !!! ma omori..tocmai ma pregateam sa "calc" pe la BARA cu ceva probleme similare.. ![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1,6 MPI
2006 Laureat The answer my friend is blowing in the wind
|
|
sagetator |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 759 Joined: 8 September 05 From: O R A D E A ![]() |
QUOTE(Braveheart @ 28 Jul 2007, 12:59) Un sfat: tipul de 2m de la tinichigerie, pe numele lui mic "Marius" (nu-l cunosc cel de familie), e smecherul nr. 1 de acolo. El iti va face lista de plata. El e cel care umfla facturile. Fii cu ochii-n patru pe el, si comenteaza automat tot ce nu ti se pare ok. Daca te vede ca te tii tare pe pozitii, nu va incerca prea multe. Bafta multa! |
--------------------
Clio Symbol
Fidji dCi 82 CP gri
|
|
Braveheart |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 285 Joined: 12 May 07 From: BT ![]() |
QUOTE(sagetator @ 29 Jul 2007, 22:20) Un sfat: tipul de 2m de la tinichigerie, pe numele lui mic "Marius" (nu-l cunosc cel de familie), e smecherul nr. 1 de acolo. El iti va face lista de plata. El e cel care umfla facturile. Fii cu ochii-n patru pe el, si comenteaza automat tot ce nu ti se pare ok. Daca te vede ca te tii tare pe pozitii, nu va incerca prea multe. Bafta multa! Mersi ! am avut dejja 2 intalniri cu bara si pana acu m-am tinut tare pe picioare..vom vedea ce va mai fi.. ![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1,6 MPI
2006 Laureat The answer my friend is blowing in the wind
|
|
sagetator |
![]()
|
Braveheart, vezi ca tipul te asteapta cu lista gata facuta. Asta nu inseamna - desigur - ca e definitiva. Daca ceva nu e OK, pune-l sa o scrie si printeze inca o data, su modificarile care se impun.
Sa ne tii la curent cu desfasurarea evenimentelor. |
--------------------
Clio Symbol
Fidji dCi 82 CP gri
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 17:35 |